![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
fiindca dupa inviera lui Iisus Nazarineanul din mortzi, Fiul Preasfintei fecioare Maria, nu mai este duhul lui Cristos sau Tristos ci Hristos fiindca a biruit, daca imi intzelegi jongleria de termeni din Numele lui Dumnezeu, caruia Ii se cuvine slava in veac.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
acuma ai priceput jongleria din Numele Domnului?... zic shi eu jonglerie, dar este defapt o frumoasa scriere...:) sau iar te-am suparat? fiindca Mirelat a sintetizat perfect cum stau lucrurile... eu n-am facut decat sa vorbesc prea mult, shi sa ma joc dea dialogul ... ca sa-tzi decodific Gabriele codul acesta, daca tot tzi-ai pus un astfel de nick, ce aminteshte de sfantul Arhanghel Gavril, bine vestitorul Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-adevar vorbesti (sau scrii) prea mult si mai ales fara noima, dar asta e spre paguba ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi a zis ceva de genul: ca in credintza creshtin-ortodoxa, este valabil shi VT dar shi NT iar acolo unde sunt nedeslushiri sau ceva ce ar putea parea contrar sau rauvoitor sau legi ale mortzii shi raului, atunci acolo primeaza Noul Testament... cum trebuia sa pricep ce a sintetizat ea, pentru mine in mod perfect? nu astfel cum tzi-am prezentat pe o pagina intreaga de posturi? intr-adevar te-am suparat, daca nu cumva eshti supart dumneata sha de felul domniei tale... dar asha suntem totzi... unii mai suparatzi (manioshi) ca altzii... ??? deci iarta-ma daca n-am rabdat suficient shi tzi-am raspuns iar... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa vezi ce crima, am citit Biblia si mai am si tupeul sa incerc sa inteleg ceva din ea! As mai avea destule sa scriu, dar ma gandesc sa nu fiu excesiv de sincer. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca m-ai facut shi autoritate bisericeasca, inseamna ca nici macar n-ai avut rabdare sa citeshti ce am scris din moment ce ai restalmacit totul aratandu-mi ca nu tzi-am aratat shi nu tzi-am dat argumente... poi citeshte frate shi scuza-ma ca e greu, fiindca eu scriu cu sh shi cu tz... shi apoi mai discutam... dar asha sa rastalmaceshti mereu in favoarea dumitale... poi nu te-am facut sectant ci am spus ca asha procedeaza aceia... dar se pare ca te-am atins la locul sensibil din moment ce iar te-am suparat negand dumneata tot ce am scris eu fara a da citate... poi ce am scris nu este cam ce am auzit shi eu de la Biserica shi de la Biblie shi de la Dumnezeu? asta te intreb ca tzi-am spus ca nu am prea intzeles fiindca pentru asta trebuie sa ai doua lucruri, sa le faci shi sa dobandeshti smerenia+... deci daca nu citeshti ce scriu eu decat ca sa te infurii shi sa te superi, atunci mai bine sa incheiem discutzia... ca sinceritatea nu se cultiva pe ce n-avem habar dar aratam ca au spus altzii ci pe ceea ce shi domnia ta reusheshte sa poata afirma, adica ceea ce a invatzat el de la altzii (sfintzi) shi marturiseshte in folosul cuiva fara a se crede vrednic de ascultare... dar se pare ca dumneata eshti Biblist in sensul in care te foloseshti de ea sa fii sincer shi contrazicator ca altfel de ce nu citeshti ca eu mi-am cerut iertare de cateva ori... dar se pare ca nu ai reushit sa bagi de seama... in schimb ai bagat de seama ca am dreptate in sensul ca am priceput bine ce scrie acolo, shi de aia nu ai reushit sa rabzi, cu atat mai mult cu cat nu faceam altceva decat sa ma bucur pentru ca Mirelat a sintetizat foate frumos... de ce nu-tzi convine cand altzii shtiu ce vorbesc mai bine decat domnia ta? Eu tzi-am spus ca dumneata m-ai ajutat, ca mi-am spulberat cateva eresuri din inima mea, deci m-ai ajutat shi tzi-am multzumit, dar dumneata marog frumos, de ce nu ai citit shi doar mi-ai dat replica? In fine, e treaba domniei tale dar te-am avertizat... Toata Biblia shi toate scrierile sfintzilor sunt Valabile oricat te stradui sa demonstrezi ca ce spui dumneata e valabil... iar practica shi slujirea? Asha cum a lasat predaniile Iisus Hristos shi apostolii shi sfiintzii Sai! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema este ca nu pot lasa fara replica niste lucruri pe care le scrii (nu numai pe acest topic) si ar putea fi luate in serios de cineva. Tacerea smerita in aceste cazuri mi se pare daunatoare si gaunoasa. De exemplu, in cazul discutiei din acest topic, sunt absolut convins ca cine s-ar lua dupa dumneata si nu ar mai manca porc pentru ca asa zice Vechiul Testament, ar fi profund in eroare si s-ar priva degeaba de consumul de carne de porc. Ba si-ar mai framanta si constiinta degeaba cu diverse alte reguli de acolo care de fapt nu mai trebuie respectate. De asemenea, aversiunea pe care pari a o avea fata de studiul Bibliei e un model rau pentru un crestin. Cel putin asa cred eu si sunt convins ca am dreptate, indiferent ce interdictii in acest sens existau in Evul Mediu. In fine, in afara de asta, ma acuzi pe mine in timp ce modul in care raspunzi este in mod vadit ofensator, infatuat, iar lipsa de smerenie pe care o marturisesti e mult mai reala decat iti inchipui. Chiar daca intr-adevar genul asta de raspunsuri ma manie pentru timp scurt, domniei tale iti fac mult mai mult rau decat mie, iar starea de spirit pe care o vadesc e chiar mai vatamatoare, ti-o scriu din proprie experienta. Crede-ma ca nu-ti scriu lucrurile astea ca sa ma cert cu domnia ta, nici nu te cunosc si nu avem nimic de impartit, doar ca mi se pare mai cinstit si mai util pentru amandoi sa-ti scriu ce gandesc cu adevarat decat sa ma prefac smerit si iubitor cand nu sunt asa, adaugand astfel si ipocrizia la lipsa de smerenie. Daca intr-adevar ti-am spulberat niste eresuri, ma bucur. Inseamna ca tot a iesit ceva bun din aceasta discutie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu sunt intenții curate în spatele la ce a întreprin Usl | nothing1000 | Generalitati | 0 | 22.07.2012 12:44:18 |
Bauturi tari si animale necurate | NeInocentiu | Secte si culte | 0 | 12.05.2012 20:44:58 |
sterilizarea la animale | beatricef | Intrebari utilizatori | 20 | 04.05.2011 16:54:31 |
Despre mancaruri curate si necurate | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 01:53:59 |
ANIMALE | PISICUTA35 | Generalitati | 23 | 18.05.2007 13:36:06 |
|