![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic ca e mai important sa retinem ca in lumea de dincolo vom primi potrivit faptelor noastre. Intunericul vesnic pentru intunericul nestiintei, adancul fara auz pentru mandrie, uratenia fetei pentru cuvintele fara de rusine, etc. Asa ca este bine sa ne obisnuim ochii sa vada, urechile sa auda, limba sa graiasca dupa fire, ca sa nu ajungem in acesta negura si tacere, ci sa ne facem vazatori ai slavei dumnezeiesti. Nu aflam ce nu am cautat. Nu ni se deschide usa Imparatiei cerurilor fiindca n-am batut la usa virtutilor. Deci, sa fim cu luare aminte pe ce fapte ne sprijinim.
|
|
||||
|
||||
![]()
ei..degeaba ne batem noi capul..om trai .. om muri..si om vedea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
vsovi..m-am referit la cum ne inchipuim judecata de apoi...trraim , facem cum credem adica ori pe calea buna ori pe cea rea , om muri , si atunci vedem cum va fi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
simt bucurie,emotie,entuziasm si pot spune ca imi pot imagina Judecata de Apoi foarte bine..nu simt nici un fel de frica,desi ar trebui.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca simti bucurie ca vine Judecata de Apoi...inseamna ca nu stii ce faci! Poate ca te afli intr-o mare inselare, crezand ca tot ceea ce faci e bine...
Sunt multe pe care le facem si nu stim ca le facem rau! Judecata de Apoi se mai numeste si INFRICOSATA JUDECATA! Nu e o gluma... |
|
||||
|
||||
![]()
JUDECAA DE APOI E CA O MASURARE CU METRUL ,DUPA CUM AU FOST SI FAPTELE NOASTRE.Daca faptele nostre au fost bune metrul va fi mai lung ,iar noi mai inalti in ochii lui Dumnezeu:D
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
judecata | lore86 | Generalitati | 20 | 08.05.2013 17:49:23 |
Tragedie : Un preot unitarian si-a ucis copiii in biserica , apoi s-a sinucis | cristiboss56 | Generalitati | 17 | 28.06.2010 13:17:20 |
Pocainta si doar apoi Impartasanie | gabi3010 | Intrebari utilizatori | 0 | 24.03.2010 16:03:07 |
preotul calugar hirotonit poate deveni apoi preot mirean? | ana1987 | Calugarul | 103 | 13.11.2009 22:13:10 |
Judecata de Apoi - de ce abia atunci? | sophia | Pocainta | 97 | 10.08.2009 21:00:17 |
|