![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
eretici=catolici
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu, cel puțin, știu că nu știu, făcând filosofie. Tu, în schimb, nefăcând-o, ai impresia că știi, însă ești o calamitate paralogistică.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi, același Kant arată foarte clar că, din punct de vedere CRONOLOGIC, cunoașterea noastră începe cu experiența. Dar, din punct de vedere ARHITECTONIC, structural, cunoașterea este imposibilă fără preexistența unor forme pure ale ei. Dar, mă rog, ăsta e destinul științei de azi. E condamnată să repete practic toate etapele gândirii din trecut pe care le ignoră. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu este pretutindeni. Citez din memorie, cu aproximatie: "Il chemi pe Dumnezeu la telefon? El iti raspunde- prezent".
"M-ai chemat si nu ti-am raspuns? "Cere si ti se va da! Bate si ti se va raspunde". Acesta este Dumnezeu.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La inceput ai impresia ca efectiv o face. Pe urma incep miile de explicatii cu privire la tacerea Lui. |
|
||||
|
||||
![]()
Si cand avem impresia ca ne-a parasit, nu este asa, El se avanta cu mai multa dragoste in viata noastra- dar trebuie sa crezi neconditionat, cu toata fiinta, fara dezamagiri, cu speranta ... si indiferent cat astepti, raspunsul vine- dulce, duios, ocrotitor, incurajator-SALVATOR!
Crezi! Si vei vedea!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Pe baza experientei curente care o avem adica din ce stim exclusiv inteligenta creaza ceva inteligent, probabilitatea este de 99,9999999...... %
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea mai corecta pe care ar trebui sa ti-o pui in aceste momente ar fi totusi: chiar tace El, sau am surzit eu? |
|
|||
|
|||
![]()
Am inceput sa inteleg ca inceputul este in Romani 15:4 iar apoi solutia este data in Coloseni 1:26-27.Daca tragem linie concluzia este evidenta: Matei 28:20. Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dovezi stiintifice , logice si matematice care arata existenta lui Dumnezeu | razaudi | Generalitati | 6 | 27.11.2011 01:05:23 |
Puterea vindecatoare a rugaciunii, demonstrata stiintific | cherub | Rugaciuni | 21 | 23.06.2010 08:50:29 |
Cum explica Sfinta Scriptura sau Sfinta Traditie existenta oamenilor in div. locuri.. | Narcis31 | Generalitati | 6 | 22.12.2009 00:09:32 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
Biserica catolica nu neaga existenta extraterestr- | alexandra28again | Biserica Romano-Catolica | 38 | 26.07.2008 08:23:01 |
|