![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Scrabble, nu rade; planeta Soare, steaua Soare; lasa...
Ce zici de persoane care cred ca Pamantul e plat, Soarele e ceva de 5 km diamentru, fara H, fara reactii nucleare, restul stelelor niste puncte prin aer, in ziua de azi, era cosmosului? |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Draga frate, chiar daca scriem de pe pozitii usor diferite eu te-am simtit aproape. De ce a trebuit sa sanctionezi atat de abrupt o greseala evident facuta din graba, numai fratia ta stie. Probabil tot din graba. Acum doua zile am constatat ca am pus virgula intre subiect si predicat intr-un material care s-a si tiparit. Nu conteaza cum am reusit aceasta "performata". Cati oare se vor fi tavalit de ras pentru greseala mea? Sigur foarte multi. Cati oare vor fi gandit ca a fost o eroare? Cred ca au fost mult mai putini. Cum e bine? Sa razi de greseala cuiva sau sa fii intelegator, asta tine de constructia interioara a fiecaruia. As mai spune ca, pana la urma, uneori, o greseala trebuie corectata. Dar, nu oricum si cu atat mai putin fara o minima deferenta. Este lipsa de respect fata de propria persoana pentru ca fiecare am facut in decursul vietii nenumarate greseli. Tot ce am scris este doar datorita faptului ca am citit in ultima vreme prea multe replici care, de prea multe ori, nu au avut alt scop decat acela de a produce durere celui vizat. Pacat. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In acest verset ne spune că legământul incheiat de Dumnezeu cu omul poate fi observat mereu în istorie , de fiecare dată când cerul va arăta semn de ploaie. Sfântul Ioan Gură de Aur ne amintește : " Ai văzut că a dat viețuitoarelor un semn, care se va întinde generații de generații ? Semnul n-a fost dat numai pentru cei ce viețuiau pe vremea aceea, ci semnul acesta este neăntrerupt și ține cât va ține lumea ". Tradiția Bisericii ne spune că, dincolo de semnificația sa principală, "de semn al păcii, deoarece leagă cerul de pământ, curcubeul reprezintă legământul cel nou Intruparea și Moartea Domnului Iisus, Chipul păcii . "
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Un curcubeu cvadruplu a fost fotografiat pentru prima dată.
![]() Curcubeu de gradul 4 Imaginea 1/2 » Fotograful Michael Theusner aduce prima dovadă a existenței unui curcubeu de gradul patru, scrie LiveScience. Acesta arată ca un curcubeu dublu, pentru că în fotografie se vede doar al treilea și al patrulea curcubeu, care se formează pe aceeași parte a cerului în care se află și soarele. Primele două se află în cealaltă parte a cerului și nu au putut fi surprinse în fotografie. Potrivit datelor științifice, în 250 de ani există doar 5 raportări ale curcubeelor triple. Legenda acestor rare fenomene optice a fost confirmată, însă, recent, cu ajutorul perseverenței fotografice. Potrivit astronomilor, descoperirea acestora a fost la fel de importantă ca descoperirea unor specii noi.
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curcubeul... | lacrimi | Generalitati | 10 | 19.08.2010 11:37:58 |
|