![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
biata femeie..
asta e aia ..(cica) secularizata?...care la un moment dat ,se trezeste ca-i lipseste ceva in viata ,ca nu e fericita... ba o lasa sotul,ba nu are copii...isi da seama ce-i lipsea ..ii lipsea sacralitatea ..acum o cauta ..hmm si acum Dumnezeu se joaca de`a baba oarba cu ea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca sustii ca aparatul reproducator a aparut ulterior, ca urmare a unei mutatii genetice sau...a ce anume? ... Ce mutatie poate fi atat de perfecta incat sa aiba ca rezultat nasterea unei noi vieti? Si mai exista alt Creator decat Dumnezeu? Du-ti gandul pana la capat si zi de unde a aparut reproducerea. Domnul i-a zis Evei ca datorita pacatului va naste cu durere, nu ca ii va da un aparat reproducator, deci el nu este un rezultat al pacatului ci durerea la nastere.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ok, atunci nu mai spune ca actul sexual e ceva pacatos si cand are loc in cadrul unei casnicii binecuvantate de Dumnezeu. Doar curvia si preacurvia sunt pacate, iar nasterea de copii e binecuvantare. Asa spun Scripturile , ramanem la ce este scris.
|
||||
|
||||
![]()
DOriana, Dumnezeu a spus lucrul acesta (ma refer la duceti-va si va inmultiti) ca o consecinta a caderii lui Adam si a Evei, deci tu ce crezi ?. Oare nu in Psalmul 50 se spune ca in pacat m-a nascut maica mea ?, oare nu avem ca marturie vietile atator sfinti parinti care nu au cunoscut ce este aceea impreunare dar uite ca s-au sfintit ? Doriana eu nu sunt in masura sa judec caile si complexitatea acestora prin care Dumnezeu a cautat sa ne mantuiasca sau sa ne dea o invatatura, dar stiu macar atata lucru ca daca de foame si sete s-a mai murit din lipsa de sex nimeni nu si-a pierdut viata. Acum judeca si tu daca este chiar atat de necesar, si nefiind necesar daca este chiar asa o virtute actul sexual ?
Last edited by Delirul; 03.05.2010 at 15:57:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Voi înmulți mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naște copii; " Deci consecintele pacatului sunt necazurile si durerea la nastere, nu nasterea. Asa cum Adam nu a fost pedepsit prin faptul ca muncea pamantul, ca-l muncea dinainte, ci ca-i dadea buruieni. Citat:
" Eu, Domnul Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu zelos, care pedepsesc pe copii pentru vina părinților ce Mă urăsc pe Mine, până la al treilea și al patrulea neam," Citat:
Citat:
"Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească și parte femeiască i-a făcut. Dumnezeu i-a binecuvântat și Dumnezeu le-a zis: „Creșteți, înmulțiți-vă, umpleți pământul și supuneți-l; și stăpâniți peste peștii mării, peste păsările cerului și peste orice viețuitoare care se mișcă pe pământ.” Observa ca asta se intampla inainte de caderea in pacat. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este adevarat ca pacatele stramosesti se mostenesc, dar pentru asta exista taina botezului, dupa aceasta taina copii pana la o anumita varsta pe toate le au, deoarece sunt curati si odata ce li s-a sters pacatele mostenite ei sunt precum ingerii, insa cu timpul oamenii purtati de mandrie si vicii isi pierd multe din aceste virtuti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde ai luat aceasta idee? Precis nu din slujba casatoriei unde se spune ca patul conjugal este 'curat'. Daca ar fi pacat, atunci nu ar mai fi cununia sfanta taina. Sa stii ca ideea asta a si fost condamnata la un sinod la propunerea unui calugar de altfel, sfantul Pafnutie. Tu esti casatorit? Stii macar despre ce vorbesti?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am nevoie de niste sfaturi!! | Calin21 | Preotul | 4 | 17.02.2011 15:32:09 |
Ajutor...am nevoie de sfaturi.. | marcelpanait | Secte si culte | 11 | 02.08.2010 16:49:00 |
Am nevoie de sfaturi daca se poate | cineva888 | Generalitati | 41 | 04.05.2010 18:25:29 |
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 22:52:32 |
sfaturi pt cei care au nevoie | anna13 | Intamplari adevarate | 2 | 29.10.2006 15:57:48 |
|