![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nicodim 3. Iustinian 4. Iustin 5. Teoctist 6. Teoctist 7. sa fi facut Hristos-Dumnezeu o astfel de ierarhie? cum poate urma un patriar dupa el insushi? Nu ci in Cuvantul lui Dumnezeu s-a aratat ca Dumnezeu a voit ca sa revina pe scaunul sau petriarhul Teoctist. Shi pentru asta se face distinctzia respectiva, ca sa se scoata in evidentza ca era gata gata sa nu mai fie patriarh, shi nici nu a mai fost pentru cateva zile, deci atunci s-a cautat a se scoate in evidentza situatzia aceea cand Patriarhul Teoctist ajuns la o manastire, s-a adresat monahului respectiv:"-ma vei vinde pentru un blid de linte, cum a facut Esau?" deci situatzia a fost grea de tot... dar cand spune de ierarhia pe scaunul patriarhal, atunci e asha cum tzi-am aratat eu, shi asha ceva spune shi poorocia shi nu enumerarile shi argumentarile aberante care vor sa demonstreza ca sunt sectantzi, caci nu sunt sectantzi! ci vor sa-i scoata eshtia de pe net, dar nu-i nici o problema caci proorociile lui Dumnezeu se implinesc negreshit, pe cand cele de la oameni chiar daca demonstreaza ei in fel shi chip, alea sunt apa de plaoie, caci nu se implinesc. 1.Miron 2. Nicodim 3. Iustinian 4. Iustin 5. a)Teoctist b)Teoctist 6. Daniel (shi sunt texte nenumarate in care i se adreseaza pe numele sau, Daniele...) 7. este vorba despre cineva care v-a fi al 7-lea Patriarh shi inca nu a fost ales de Sinod... iar chiar daca se adreseaza altuia cu acelashi nume, sa shtii dumneata ca la Patriarhul Daniel bate apropoul Hristos-Dumnezeu, ca doar nasul meu cel fin asta simte. deci nu va lasatzi pacalitzi ca ar fi sectantzi, ca vor incerca orishice doar doar sa nu auda poporul Cuvantul Lui Dumnezeu, dar cine va citi ishi va da seama ca nu este mincinos... iar ucenicii, asha cum se poate... dar uitatzi-va la Duh shi deosebitzi-l de cel de la om, shi va garantez, atat cat am citit eu shi am realizat ca Domnul a vorbit prin Trambitza Sa... Penultima Trambitza inaintea Trambitzei Judecatzii shi Invierii... deci n-are rost sa intratzi pe tot felul de saituri unde se minte shi se interpreteaza engroos rauvoitor, ca atunci de ce nu intrztai la musulmani shi la protestantzi ca sa vedetzi ce scriu despre ortodocshi? sau la evrei sau ce shtiu eu pe unde... iar daca vetzi citi de la Noul Ierusalim, vetzi pricepe Adevarata interpretare a Scripturii, fara shtirbire shi fara minciuna... caci li s-a luat celor dintai shi li s-a data celor de pe urma! iar acesta este Ierusalimul Slavei Lui Hristos-Dumnezeu, iar cel vechi al Patimirii, al sfintelor Sale Patimi. tigerAvalo9 "Acestia sunt eretici????????? " eu nu le-am gasit nici o vina... ci m-am Mirat de Cuvantul lui Dumnezeu, shi inca ma mai mir de Hristos-Duhul. Venirea aceasta este ca Dumnezeu readuce shi resadeshte Raiul din Cer pe Pamat, caci Romania este Noul Pamnt al Fagaduintzei, este Deuteromonul cel NOU... asha ca ferice de cel ce va intra in Viatza! |
|
|||
|
|||
![]()
adica pardon, sf Verginica shi ceilaltzi ucenici ai ei shi ai Domnului, e ultima Trambitza, adica Trambitzarea de la Domnul dinaintea Trambitzarii Invierii spre Viatza ori spre judecata shi osanda... a sfintzilor Arhangheli.
intru CLD: Sf Ap Andrei: "Pocăiți-vă, că s-a apropiat împărăția cerurilor! Eu, botezătorul neamului român, după ce Domnul a înviat și Și-a trimis în toată lumea ucenicii cu vestea cea mare a împărăției cerurilor și a pocăinței oamenilor spre iertarea păcatelor lor, eu am venit pe vatra neamului român și am lăsat pe el cuvântul lui Dumnezeu, botezul cu Duhul Sfânt, duh dătător de viață, căci Domnul a pus duh din Duhul Lui și har peste har în ucenici, și așa i-a trimis El peste pământ cu vestea cea despre El după ce El a înviat. Domnul este cu sfinții, și sfinții sunt cu Domnul, și de lângă Domnul vestesc eu iarăși neamului român vestea venirii Domnului, căci Domnul a venit pe pământ acum două mii de ani, și a venit până la sfârșitul veacurilor să stea cu cei credincioși Lui, căci a spus peste ucenici: «Voi fi cu voi până la sfârșitul veacului». Îi dau iarăși neamului român îmbrățișarea cea întru Hristos. Mă aduc lui pe mine însumi ucenic născut din propovăduirea lui Hristos și mă fac cuvânt din cuvânt peste neamul român și spun așa: O, fii și fiice ale neamului român, lăudați-L pe Domnul întru venirea Sa la voi cuvânt de Duh Sfânt peste voi și peste popoare, căci vatra voastră este masa cuvântului lui Dumnezeu! Vreți nu vreți, credeți sau nu, se face Domnul cuvânt și Se coboară pe pământ la voi ca să dea neamurilor lumina cunoștinței Sale. Apropiați-vă cu credință! Iubiți-vă unii pe alții și nu vă dușmăniți, fii români, ci îmbrățișați-vă voi, cei ce puneți în zilele acestea pe masă soarta cea de azi și cea de mâine a neamului român! Primiți-l ca de la Domnul pe cel pus de El cârmaci în fața acestui neam, căci soarta neamului român este în mâna Domnului, și are Domnul mijlocitori spre El pentru acest neam pe cei ce stau așezați de El în grădina cuvântului Său, și aceștia ridică mâinile spre cer la Dumnezeu pentru acest neam după ce Domnul le arată lor ce să ceară, iar El să împlinească apoi! O, fiți credincioși, fii români! Duhul apostoliei cea pentru Hristos s-a coborât de la Dumnezeu peste vatra acestui neam. Primiți-l spre lucrarea împlinirii cuvântului lui Dumnezeu și întăriți-vă inimile și așezați-vă în dragoste și ștergeți cu ea dintre voi duhul dezbinării dintre frate și frate, duhul măririi de sine, care nu aduce unire între frați pentru soarta acestui neam. Strângeți-vă mănunchi și stați cu credincioșie înaintea Domnului pentru binele neamului român, căci duhul măririi de sine nu este bun între frate și frate, ci este bun duhul înțelepciunii cerești și duhul dragostei apoi, care poartă în el umilința de duh, prin care Domnul Își găsește plăcerea în om. Pace vouă! Eu, apostolul lui Hristos, Andrei, în ziua mea de pomenire sunt cu Domnul pe vatra neamului român, căci Domnul vine cu sfinții Lui când vine. Amin. " |
|
|||
|
|||
![]()
VSOVI, încearcă să fii mai coerent: Fă un efort și, după un post de lichide pe o durată de cel puțin 24 de ore, reformulează te rog următoarele aserțiuni care îți aparțin:
"...va garantez, atat cat am citit eu shi am realizat ca Domnul a vorbit prin Trambitza Sa... Penultima Trambitza inaintea Trambitzei Judecatzii shi Invierii... ...adica pardon, sf Verginica shi ceilaltzi ucenici ai ei shi ai Domnului, e ultima Trambitza, adica Trambitzarea de la Domnul dinaintea Trambitzarii Invierii spre Viatza ori spre judecata shi osanda... a sfintzilor Arhangheli." Am încheiat citatul după marele analist VSOVI. Văd că “ai citit shi ai realizat” niște concluzii care se bat cap în cap. Cu ocazia reformulării încearcă să te hotărăști și asupra următoarelor dileme: 1. "Cuvântul Dumnezeului de la Pucioasa" o prezintă pe Verginica drept Trâmbița A Șasea. Caută, și vei afla unde e scrisă această precizare despre Verginica, pentru că tot îți place ție să citești “Cuvântul” ca pe Biblie. Dacă nu reușești să-o găsești, nu te rușina, ci spune deschis că n-ai fost în stare și am să-ți arăt eu unde este scris. Pe de altă parte, după moartea Verginicăi (1980), mai precis la un an și două luni după moartea ei, începe a “prooroci” de la “Domnul” sora Verginicăi, pe nume lelica Maria (Tudorache). E a “proorocit” practic neîntrerupt între anii 1982-1994 (12 ani bătuți pe muchie). Întrebare pentru marele analist VSOVI: - Lelica Maria Tudorache a fost Trâmbiță a lui Dumnezeu? Dacă da, înseamnă că lelica Maria a fost A Șaptea Trâmbiță, iar Verginica n-a fost ultima Trâmbiță, ci penultima, sau, poate, antepenultima – vom mai vedea pe parcurs. Dacă nu, înseamnă că tot “Cuvântul lui Dumnezeu” din perioada 1982-1994 n-a fost de la Dumnezeu, ci de la Dracu, iar toți adepții lelicăi au fost duși într-o cumplită rătăcire. 2. În perioada 1990-1994, “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” a coborât pe două “fire” ( exact ca la conductorul de curent electric: curentul coboară de la stâlpi tot pe două fire): - primul “fir” a fost lelica Maria, după cum am mai spus. Lelica Maria primea “Cuvântul” tot cu ochii închiși, ca și sora ei, Verginica. - al doilea “fir” a fost lelica Mihaela. Lelica Mihaela primea “Cuvântul” cu ochii deschiși, pentru că îl auzea în cap așa cum auzi matale când pui la ureche receptorul de telefon. După ce-l auzea, Mihaela îl trecea pe curat, pe niște caiete de 100 de file. Apoi ea dădea “Cuvântul” ca să-l citească “lelicul” Nicușor. Apoi, “Lelicu’ Nicu” citea “Cuvântul” cu intonație potrivită, cu glasul lui Dumnezeu, iar adepții pucioși ascultau plini de evlavie și înfiorare. Așa venea “Cuvântul” prin cuplul de taină Mihaela- Nicușor între anii 1990-1994 (ca și după aceea, de altfel) Cele două “Fire” au “lucrat” în paralel patru ani. Cine citește “Cuvântul” venit de pe primul “fir”, o să observe imediat că nu seamănă deloc (ca stil și ca amploare, că subiectul este același) cu cel venit pe al doilea “fir”. Normal, dacă veneau pe fire diferite!! Întrebare pentru marele analist VSOVI: - Lelica Mihaela Tărcuță a fost și ea Trâmbiță a lui Dumnezeu? Dacă da, înseamnă că lelica Mihaela a fost A Opta Trâmbiță, iar Verginica nu mai are șanse de fi nici măcar penultima Trâmbiță. Dacă nu, înseamnă că și “Cuvântul” adus de ea la lumină venea de la Dracu, nu de la Dumnezeu. Altă întrebare pentru VSOVI: - “Lelicu’ Nicu” a fost și el Trâmbiță? Că și el trâmbița “Cuvântul”, ca să audă creștinii pucioși vocea lui Dumnezeu și să se îndulcească cu ea. (Amu, dragă Vsovi, trebuie să-ți spun un secret. Aici nu e vorba de o figură de stil. Mihaela mărturisit în cercuri intime cu gurița ei că a fost înfiorată să constate că Dumnezeu îi vorbea ei la ureche chiar cu vocea lui Nicușor… și că tocmai asta a și fost garanția ei că vocea este precis a lui Dumnezeu, și nu a altcuiva care se dă drept Dumnezeu – adică, luând vocea lui Nicușor, Dumnezeul de la Pucioasa o asigura indirect pe Mihaela că este chiar Dumnezeul la care ea se gîndea și pe care Îl aștepta, și nu altul.) Dragă VSOVI, o să-mi spui că Nicușor nu putea fi Trâmbiță, pentru că Trâmbiță e de genul feminin, iar Nicușor de genul masculin. Ba putea! Nu-i bai cu nepotrivirea de gen, n-ai decât să-l numești Trâmbiț, sau Trambitz, sau Trombon, sau cum vrei matale, că tot aia este. Însă, dacă și Nicușor a fost Trâmbiță, atunci înseamnă că el a fost A Noua Trâmbiță. Ei, dar ce ne facem acum? că Apocalipsa nu vorbește decât de șapte! Uite, drăcie, ce inflație de Trâmbițe! Ia să fim noi mai atenți, să nu ne încurcăm în ele. 3. În 1994, lelicăi Maria i s-a interzis “de la Domnul” ca să mai “proorocească”, așa că de acum și până astăzi, proorocia de la Pucioasa a continuat doar pe un singur “fir”: lelica Mihaela, împreună cu “lelicul” Nicușor ( exact ca la conductorul de curent electric, după ce i-ai tăiat un fir). Lelica Maria a mai trăit 4 ani până a murit (în 1998). În acești ani n-a mai “proorocit “ nimic. Întrebare pentru marele analist VSOVI: - Lelica Maria mai poate fi numită Trâmbiță pe perioada 1994-1998? Asta în caz că o recunoaștem ca Trâmbiță între anii 1982-1994. (Așa cum, spre exemplu, un general în retragere este numit în continuare “Domnul General”, deși el nu mai este decât un biet pensionar, dar bine plătit). După anul 1994, singurii “prooroci” unanim recunoscuți de către creștinii pucioși sunt Mihaela Tărcuță și Nicolae Nedelcu. Cei doi mai sunt supranumiți “Frații”, “cei doi măslini”, “porțile de la iesle”, “soli ai Cuvântului”, “fii-copii ai lui Dumnezeu”, etc, etc, iar de către dușmanii lor sunt numiți: “frații siamezi”, “frații corsicani”, etc, etc. Și un ultim îndemn: Decât să “citeshti shi să realizezi”, mai bine “citește și apoi gândește”! Maria Margareta |
|
|||
|
|||
![]()
VSOVI, mă uit cum te întrebi cu candoare:
“1. Miron 2. Nicodim 3. Iustinian (sic!) (corect era Justinian) 4. Iustin 5. Teoctist 6. Teoctist 7. sa fi facut Hristos-Dumnezeu o astfel de ierarhie? cum poate urma un patriar dupa el insushi?” Asta musai că trebuia să-ți dea de gândit: Dumnezeul acesta de la Pucioasa chiar își bate joc de noi? Nu mai știm noi istoria contemporană, cea care se desfășoară sub ochii noștri? Cum poate urma un patriarh după sine însuși? Dar, vina este a mea. Atunci când am dat citatul, am omis să dau și titlul capitolului, care ți-ar fi lămurit lucrurile. La Pucioasa acest text este numit PROOROCIE. Iată textul cum apare el în “Cuvântul lui Dumnezeu”, la pag. 315: “Proorocie. Cuvântul Domnului către patriarhul Teoctist Scoală-te din nou și șezi în mijlocul bisericii! Iată, citește aici: 1. Miron 2. Nicodim 3. Iustinian (sic!) (corect era Justinian) 4. Iustin 5. Teoctist 6. Teoctist 7. Ia aminte, că Eu aleg din nou Ierusalimul și mă voi îmbrăca în mantia răzbunării … Ia aminte, că trebuie să stai încă o dată pe scaunul bisericii, că te-am găsit potrivit să așez prin tine pe cel de-al șaptelea uns. …” (29 aprilie/12 mai 1990) În ce constă deci PROOROCIA? Enumerarea primilor 5(6) patriarhi nu poate fi numită “proorocie”, deoarece toată lumea auzise de Miron, Nicodim, Iustinian, Iustin și Teoctist. Dacă s-ar fi scris și numele de la poziția 7. , atunci, jos pălăria! Asta da, proorocie. Dar fiindcă acolo nu s-a trecut nimic, deoarece încă nu se știa cine o să fie, rămâne să vedem în restul textului, unde stă ascunsă PROOROCIA. Iată unde: “Ia aminte, că trebuie să stai încă o dată pe scaunul bisericii, că te-am găsit potrivit să așez prin tine pe cel de-al șaptelea uns.” Va să zică: Teoctist nu degeaba ocupă locul 6. : El va fi acela care-l va unge pe cel de-al 7-lea patriarh. Acesta trebuia să fie Irineu Bistrițeanul – asta rezultă clar din alte texte ale pucioșilor; dacă e nevoie pot să te ajut să le găsești. Ce a urmat? Teoctist a mai trăit 17 ani buni, timp în care nu s-a învrednicit să-l ungă pe Irineu în locul lui, ca patriarh, deși ar fi avut atâtea ocazii! Ori a uitat ce-i cerea “Dumnezeul de la Pucioasa”, ori a nesocotit acest “Cuvânt”, ori s-a lăcomit să stea în scaun până moare. Și nici pe altul nu l-a mai uns. Actualul patriarh, care în anii de după 1990 a devenit mitropolitul Daniel al Moldovei, a ratat primirea ungerii de la Teoctist, deoarece Teoctist a murit pe neașteptate, fiind ajutat puțin de câțiva prieteni, unii binevoitori și alții incompetenți. PROOROCIA de la Pucioasa prin care Teoctist era desemnat să-l ungă pe următorul patriarh al României s-a dovedit a fi o MINCIUNĂ. Maria Margareta maargaareetaa@gmail.com __________________ Citește și apoi gândește: noulierusalimnip.wordpress.com |
|
|||
|
|||
![]() ![]() “[COLOR=blue]Proorocie. Cuvântul Domnului către patriarhul Teoctist[/COLOR] [COLOR=blue]Scoală-te din nou și șezi în mijlocul bisericii! Iată, citește aici: 1. Miron 2. Nicodim 3. Iustinian 4. Iustin 5. Teoctist 6. Teoctist 7. Ia aminte, că Eu aleg din nou Ierusalimul și mă voi îmbrăca în mantia răzbunării [/COLOR][…] [COLOR=blue]Ia aminte, că trebuie să stai încă o dată pe scaunul bisericii, că te-am găsit potrivit să așez prin tine pe cel de-al șaptelea uns.[/COLOR][…]”( Citat extras din CLD din 29 aprilie/12 mai 1990) Sper că acum nu va mai fi nici o confuzie. Am folosit acronimul CLD pentru cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, deoarece am observat că îl preferi. Maria Margareta ![]() maargaareetaa@gmail.com |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu nu am citit prea clar pasajul de care vorbeshti shi acuma ca mi-ai zis de unde sa-l citesc iata ca l-am citit insfarshit ca sa pricep proorocia: deci cand spune ca prin Tine, adica prin Pf Teoctist Arapasu, am impresia ca Dumnezeu l-a pus prin Patriarh pe nimeni altul decat pe actualul patriarh Daniel, pe scaunul Moldovei, shi ca la el se refera... uite acuma daca am citit, shi m-a ajutat shi Duhul, nu mai vorbesc in necunoshtiintza de cauza, ci pot sa afirm fara ca sa ma inshel ca al 7-lea patriarh unsul shi alesul Domnului este nimeni altul decat insushi patriarhul Daniel, despre el spune proorocia. deci nici despre arhiereii Irineu Pop Bistritzeanul shi nici despre Teofan shi nici despre Bartolomeu Anania cum incercam eu sa-mi explic fara sa fi citit, ci acum mie imi e clar ca LUMINA, ca e vorba despre Patriarhul Daniel. Caci iata ca prin mana patriarhului Teoctist, a ajuns prin Voia Domnului, pe scaunul succesoral al Moldovei ca apoi sa fie ales prin voia Domnului deshi patriarhul lasase un testament ca sa fie ales Teofan, tocmai pentru a se arata ca voia Domnului Primeaza shi nu cea a patriarhului... deci mi-e perfect clar ca Intzelepciunea patriarhului Teoctist a luminat pana shi dincolo de mormant. deci Multzumesc Maria Margareta ca datorita tzie mi s-a luminat ce a vrut sa zica Domnul, ca iata ca necitind cu atentzie ma inshelasem shi am spus prostii despre arhiereii Teofan ori despre Pop Bistritzeanul. dar daca observi, proorocia din "Citat extras din CLD din 29 aprilie/12 mai 1990" nu face referire la Arhiereul Pop Bistriteanul ci iata ce spune despre Acesta: "O, cu mare taină Mă așez cu oștirile îngerești și cu toți sfinții Mei și Mă ating cu Duhul Sfânt Mângâietorul de creștetul arhiereului Meu Irineu, apostol vestitor al lucrării Mele de nou Ierusalim peste pământ, cel care acum șaptesprezece ani a fost martorul Meu în ziua pecetluirii și a așezării celei noi, din cer rânduită ca să fie, peste grădinița aceasta, peste care Eu, Domnul, cobor cuvântul venirii Mele spre tămăduirea de necredință a omului care aude vestea Mea și se întoarce la Dumnezeu cu inima și cu viața sa." (12-12-2008) deci vezi dumneata cum il numeshte? astfel ca s-a facut lumina-n sat... macar in sufletul meu shi intra-devar, ca 5, shi 6 a fost Pf Teoctist, caci shi-a dat demisia defapt, shi a fost cerut de popor shi de aia a fost repus prin voia Domnului... caci se arata in acea proorocie ca a fost voia Sa... pentru ca sa-l puna prin El pe unsul Sau, adica pe Daniel, caci despre el vorbea Hristos-Duhul. sper sa nu ma fi inshelat iarashi... dar acum, datorita tzie, sunt lamurit cine este al 7-lea patriarh, de care vorbea Cuvantul lui Dumnezeu, despre Daniel vorbea... deci el este cel care v-a reindrepta : [SIZE=2]“ Ia aminte, că trebuie să stai încă o dată pe scaunul bisericii, că te-am găsit potrivit să așez prin tine pe cel de-al șaptelea uns. Ia aminte bine, că s-au împlinit cei șaptezeci de ani de sub puterea fiarei roșii. Acum Eu așez din nou Ierusalimul. Te-am adus a doua oară pe scaunul bisericii să-Mi pot așeza vremurile așa cum erau până la domnia fiarei roșii. Și Îmi voi unge prin tine cu untdelemnul sfințeniei pe cel de-al șaptelea uns. Acela este de la Mine; întru acela binevoiesc. Peste el voi coborî legile Mele pe care Mi le-ați stricat; cu el voi îndrepta iarăși vremurile pe care Mi le-ați schimbat; și cu el voi netezi cărările și voi îndrepta calea vieții, ca să vină spre Mine poporul Meu cel orbit de nelegiuiri. Ia aminte, că ți-l voi face cunoscut. Iată toiagul și crucea biruinței. Păstrează-le pentru ungerea acestui slujitor al Meu. Amin, amin, amin."[/SIZE] [SIZE=2]este vorba despre Daniel caci despre parintele Irineu spune ca este arhiereul shi apostolul vestitor al lucrarii Sale shi Martorul Ashezarii shi Pecetluirii de la Dumnezeu a cetatzii Noului Ierusalim...[/SIZE] deci este eliminata orishice confuzie! (am citit doar ultima postare, shi o sa-tzi raspund shi la celelalte anterioare) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
caci totzi cei care au proorocit au proorocit intru o singura Trambitza, a 6-a adica ultima dinaintea ultimei trambitze, shi de aia n-a mai ptootocit Maria, pentru ca sa se arate ca nu din pamant, de la radacina shi de la tulpina vine proorocia cum am explicat eu in mod greshit, caci tulpina Maria nu mai proorocea, ci venea fulgerul/curentul prin fire, de sus, deci de la Domnul se proorocea shi nu de la oameni, adica de la noi ceilaltzi care nu pricepem shi nici nu ne straduim sa pricepem ci dinstart ii scoatem mincinoshi.... nu sunt Domnule mincinoshi... shi deosebitzi duhurile shi intre ele, nu numai ca vin de la om sau de sus, ci shi alea care par a veni de sus pot fi tot din alea ale trufiei shi minciunii, dar trebuiesc deosebite... ca de exemplu, daca pe la Fatima sau medjornie sau prin alte partzi sunt duhuri de draci ce vin de sus, aici in cazul sf Verginica shi a celorlaltzi prin care s-a Trambitzat de sus a 6-a Trambitza, adica ultima dinaintea ultimei ( a sfintzilor Arhangheli) s-a trambitzat de la Dumnezeu... deci deosebitzi Duhurile shi citizti shi rugatzi-va sa va lamureasca Hristos sau aproapele asha cum m-a lamurit Maria-Margareta in cazul patriarhului la 7-lea care este Daniel in proorocie... shi nu cum au priceput unii, poate shi eu, dand nashtere la minciuni... la zvonistica shi iata ca aia de combat, prin asta arata ca e minciuna... dar ei combat minciuna ca shi cum ar fi fost rostita de Domnul... dar ea a aparut din neintzelegerile shi nepriceperile shi zvonistica inchipuirilor noastre... deci nu va lasatzi ca sa nu credetzi in Trambitza ce a pornit de la psf Maria shi Hristos prin sf Verginica... nu va lasatzi mai pacalitzi cu minciuna ca-i minciuna... deci draga Maria Margareta, e clar ca nu un om este o trambitza? ci catziva shi nu de jos de la unul ca printr-o tulpina ce-shi trage seva din pamant caci Maria sora Verginicai a fost oprita sa proorocesca, deci acum potzi sa-tzi faci o idee despre Trambitzarea de SUS de la Domnul... ultima dinaintea ultimei a sfintzilor Arhangheli. asha ca itzi multzumesc shi de data asta, ca iata ca dumneata eshti mult mai citit shi cunoshti mult mai bine Cuvantul lui Dumnezeu, pe care eu n-am prea reushit sa-l citesc decat foarte putzin. Dar l-am gasit complet Adevarat, neindoielnic, shi implinindu-se fara tagada... iar cand vorbeshte despre unsul Sau este vorba shi despre Regele Mihai I. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci a lucrat simplu cu foarte multa intzelepciune. deci care e minciuna? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
incurcate sunt ale noastre cai, da, ca pf. Teoctist, a impushcat doi iepuri dintr-o lovitura, cu intzelepciunea Lui Dumnezeu: -a uns shi a lasat ca urmash pe scaunul Patriarhal pe Daniel, pe care el il shtia de la Domnul ca era de la "Mine" (caci era ucenic al parintelui Cleopa shi al lui Staniloaie), -a aratat ca directzia nu este spre apostazia cu paneretismul lasand in testament pe arh Teofan ca urmash al sau, dorit de el ca urmash imediat, un testament nu shtiu cat era de oficial dar a circulat zvonul... dar care prin participarea arh Bartolomeu Anania, caci a participat shi el in alegeri, Teofan s-a retras, caci Bartolomeu este un alt ashezat de in scaunul ce ar fi trebuit sa fie inca din vremurile dinainte de fiara roshie... dar se stricasera ashezarile Domnului. shi astfel a mai scos in evidentza ca nu voia Patriarhului-om se face, shi nu aia trebuie urmata ci a lui Dumnezeu adica a Patriarhului Indumnezeit care a lucrat cu intzelepciune ca sa se faca iarashi Voia Domnului in tzara Lui.... asha cum a cautat el insushi o viatza intreaga pana ce a uns de dincolo de moarte pe unsul Domnului, pe Daniel... care va... cum e proorocia data mai sus despre al 7-lea patriarh. deci la noi sunt incurcate Caile, dar Domnul shi le-a descurcat, ca la El calea este aia dreapta shi buna, plina de umilintza pe Cale shi nicidecum intortocheata shi vicleana ori plina de mandria intzelepciunilor viclene pentru duhul mincinos al maririi de sine ce dezbina pe om de Dumnezeu shi de frate... ca sa-l uneasca spre desfranari de multe feluri... la inchinare la draci shi la imparatzie omeneasca, cu o mic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|