![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
esti rea,Silvia,dar numai tu stii ce este in sufletul tau.
nu uita insa ca viata nu ne ofera numai lamaie.... |
|
|||
|
|||
![]()
"Dacă vine primăvara!
Dacă vine primăvara și găsește rătăcită doar o pată mică, mică de omăt pufos și moale ea se supără, se-nfoaie suflă ca un moș în deal și se poartă ca un val care mătură din cale tot ce-i dor și ideal. Dacă vine primăvara tu - om blând și răbdător n-o forța cu rugăminți să-ți aducă pomi în floare și curând zile fierbinți. Dacă vine primăvara poartă-te-ngăduitor fiindcă ea, nesuferita ba-ntr-o zi-i capricioasă ba într-alta-i radioasă, dar încet, pe nesimțite când nici nu te mai aștepți se-mblânzește și sărută ai pământului pereți. Și atunci, ca-ntr-o poveste crește iarbă, răsar flori și îți râde în fereastră soarele pictat pe șiruri nesfârșite de cocori!... personală - Silverstar S-aveți parte numai de primăveri fericite!" sensibilitate,caldura,iubire........ aceasta este adevarata ta fata,Silvia,nu te mai amagi altcumva ! |
|
||||
|
||||
![]()
Înțelegeți din această postare ce vreți, numai vă rog să vă abțineți de la comentarii răutăcioase sau calomniatoare. Aici, în această scriere este toată durerea sufletului meu, tragedia pe care-o trăiesc de mulți ani și nu vreau să fie întinată sau hulită...
esti simpatica cu copy/paste... insa prietenii tai care scriu nu vor sa reinventeze roata si nici sa plagieze. si atunci dau citatul de la sursa... nu le-o lua si tu in nume de rau... pe de alta parte... suferi. e durere mare in interiorul tau. ma gandesc ca nu ai cunoscut niciodata dragostea adevarata. nu ai iubit pentru ca nu ai fost iubita cu adevarat. niciodata. si iti lipseste acest lucru din viata ta. vrei sa faci pe dura. dar te-ai topi in bratele cuiva. ai cadea ravasita in genunchi si ai plange fara oprire daca cineva ti-ar descoperi si ti-ar atinge punctul vulnerabil. Dumnezeu sa-ti ajute silvia! departe de mine gandul de a face pe psihologul... insa asa te simt. de gresesc, iarta-ma. iubirea si dragostea este neconditionata. nu trebuie sa astepti ca cineva sa-ti daruiasca dragoste. emana tu dragostea si asta va atrage la tine sentimente de care nici nu banuiesti ca ar exista. lasa-te in voie... pentru ca dragostea nu cade niciodata... daca nu as crede ca ma voi reintalni cu ea, acolo, cu voia lui Dumnezeu, as muri. in clipa asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() [SIZE=3] Iarta-ne pe noi "forumistii" care nu ne putem ridica la nivelul asteptarilor tale...Dar uite o "tampita" ca mine se bucura si de un copy -paste pe care-l posteaza cineva aici. Poate nu am avut timp sa citesc despre un subiect anume...sau nu stiam de o anumita carte..si vad aici citate ..si ma bucur!!! Si le multumesc tuturor acelora care se straduiesc sa poseze aici chiar daca o fac cu copy - paste!!![/SIZE] [SIZE=3] In ceea ce ma priveste, draga Silvia, afla ca m-am ostenit sa fac un rezumat la ceea ce am postat mai devreme fara a da un copy - paste![/SIZE] [SIZE=3] Si cum inca n-am murit...si nu am inviat (la propriu!...duhovniceste insa mi s-a intamplat) ...uite ca nu stiu ce se intampla dupa moarte...din proprie experienta! Asadar...iarta-mi indrazneala de a relata si eu din scrierile celor intelepti![/SIZE] [SIZE=3] SA FII BUNA! SA FII BUNA !!!...altfel vei fi mereu nefericita![/SIZE] [SIZE=3] Iarta-ma... si Dumnezeu sa te umple de iubire...si de smerenie...!!![/SIZE]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
|||
|
|||
![]()
Durerea trupeasca nu se mai simte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și Iisus i-a zis:Să iubești pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău și din tot cugetul tău:iată întâia fi cea mai mare poruncă.Iar cea de a doua asemenea cu aceasta:Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți". |
|
|||
|
|||
![]()
"O floare cresc in gradina Sperantei, din care v-am creionat petale mangaietoare... dar nu aveti ochi pentru culori si intelegere a gingasiei." - autor necunoscut
|
|
||||
|
||||
![]()
vrea ca dupa moarte sa-mi intalnesc bunicii de care mi-e f dor
|
|
||||
|
||||
![]()
O sa-i intalnesti...SIGUR!!! :)
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..." |
|
||||
|
||||
![]()
tare mi-e greu sa te-ntreb, pt ca n-as vrea sa te necajesc cu nimic,totusi ,de vrei te rog spune-mi aceste ,,Mesaje din lumea de dincolo.. , , au incetat dupa ce Lucian te-a aparat de ...agresor ? Toti trandafirii din lume pentru [COLOR=purple]ingerasul[/COLOR] tau ..si pentru [COLOR=purple]tine[/COLOR] .
![]() ![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletul dupa moarte | vidoveczandrei | Slujba inmormantarii | 137 | 27.05.2012 07:26:06 |
Sufletele dupa moarte | silverstar | Generalitati | 112 | 24.03.2012 09:47:27 |
Sufletul dupa moarte ...? | Templier Knight | Generalitati | 3 | 30.11.2010 00:58:26 |
Moarte dupa 2 saptamani ? | Robertworld | Generalitati | 6 | 03.08.2010 13:26:33 |
|