![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aseara am trimis si eu un biletel la conferinta, intrebandu-l pe Teofil Paraian despre semnele sfarsitului.
Dupa obisnuitul raspuns ca numai Dumnezeu stie cu exactitate ziua aceea, fara sa intre in detalii, Teofil a spus ca unele semne deja s-au implinit. Care si cand - n-a zis. Si daca o fi cum crede dansul (si nu numai el), atunci probabil ca traim ultima generatie, dupa cuvantul lui Hristos care spune asa: "Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea." Matei 24, 34 Sa luam aminte.
|
||||
|
||||
![]()
Omiliile la Matei ale Sfantului Ioan Gura de Aur, pagina 872, comentand Matei 24, 34.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi s-ar fi parut normal ca ala care a pus intrebarea sa se ridice si sa ceara niste precizari. Dar probabil un raspuns confuz e mult mai util. Iar daca e sa ne luam dupa calugarii de la Petru Voda (Aldea, Filotheu) deja ne aflam undeva spre final. Apropo, dupa parerea ta, cam cand incepe Apocalipsa, practic? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Este vorba in Matei 24, 34 despre ultima generatie de oameni? 2. Putem considera ca acest "neam" s-a nascut in jurul anului 1948, cand unii considera ca s-a implinit primul semn - intoarcerea oficiala a evreilor in Israel? Dar omul care ii citea biletelele parintelui i-a adresat intrebarea vag: "Cineva vrea sa stie ceva despre semnele sfarsitului". La care Teofil a raspuns tot vag... Mi-ar fi placut sa-l intreb exact lucrul asta, dar eram departe intr-o sala arhiplina si nu se putea. Eu unul cred ca ne apropiem de sfarsit, macar si cu aproximatie. Nu stim exact peste cat timp vor incepe ultimii 7 ani, adica 3 jumate de bine aparent si 3 jumate de suferinta extrema pentru toata lumea. Dar stiu ca mai sunt cateva semne importante care stau sa se implineasca si urmaresc evenimentele pentru a le bifa in lista. Pana atunci insa nu imi garanteaza nimeni ca nu voi muri zilele viitoare sau chiar la noapte, deci am prioritati mai mari legate de mantuirea personala.
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Nu sunt declarati teroristi cum ai impresia (obsesia) pur si simplu nu se pot face auziti pentru ca n-au bani de contra-campanii prin care sa lupte cu ignoranta si dezinformarea. Citat:
Ca s-au gandit poate la chestia asa, orice e posibil, dar nu inseamna ca oamenii chiar ar accepta. Fara implicatii religioase, ideea in sine, sa fii numerotat printr-o tehnologie care pana ieri era la animale, fara nici un fel de securitate sau respect pentru intimitate. Aaron Russo zice ca Rockefeller ar fi spus.. chestii care le gaseai oricand pe orice site/blog anticonspirationist. Ce dovezi zdrobitoare.. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cei care nu vor sa se inroleze in echipa "anti-ecumenista" sunt clar in tabara cealalta, fie ei preoti, ierarhi, simpli credinciosi. Ori is securisti, ori masoni, ori platiti sa taca. Citat:
Iar daca tu spui ca am prea mare incredere in propriile rationamente, cum s-ar numi argumentele pe care le expui si cum s-ar numi certitudinea cu care o faci? Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragilor, nu va suparati ca va spun... dar eu de un timp am observat ca sunt 2 luceferi pe cer in loc de unul
![]() Azi de dimineaza mi-a fost mult prea evident ca nu mi se pare, pe cer nu mai era nici o stea, iar amandoi 'luceferii' se vedeau foarte mari, ca doua becuri. ![]() Asta o fi semn rau? Ma scuzati pentru banala-mi intrebare si constatare ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi un satelit?!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nicidecum! Am chemat-o si pe maica-mea ca sa ma asigur ca nu vad dublu
![]() Era 100% o stea, stiu ca satelitul se mai si misca... apoi luceafarul si cu steaua asta ciudata (poate e Jupiter) erau de aceeasi dimensiune si se vedeau ff clar. Poate o fi fost astazi vreun fenomen astronomic mai ciudat si nu stiu eu... dar nu e prima oara cand observ si nu sunt singura, o maicuta a vazut si ea aceasta ciudatenie si cand a vrut sa faca o poza, steaua nu aparea in imagine ![]() Uite un articol aici, se pare ca s-a mai intamplat ceva asemanator in 2008: http://www.monitorulexpres.ro/?mod=m...ste&s_id=69239 |
|
|||
|
|||
![]()
"Pînă în 2052 nu vom mai putea vedea la un loc, cu ochiul liber, trei astre mari atît de luminoase cum sînt Luna, Jupiter și Venus."
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru mai multe informatii despre semnele sfarsitului citit cartea lui Alejandro Bullon,Omenirea incotro?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Semnele mortii | Ionut27 | Generalitati | 9 | 14.10.2013 18:34:53 |
Stiinta si razboiul sfarsitului lumii | JustNicol | Generalitati | 3 | 29.07.2012 22:04:18 |
Semnele propovaduirii. | ClaudiuT | Din Noul Testament | 3 | 09.09.2009 14:01:43 |
Apropierea sfarsitului ? | Matei21 | Generalitati | 102 | 07.02.2008 13:27:59 |
SEMNELE TIMPULUI | Laurentiu | Generalitati | 47 | 16.12.2006 21:20:15 |
|