Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2009, 10:21:26
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Rugămite pentru Jenica ( Eduardd )

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Pentru ca tot am postat la threandul despre reguli in biserica..mi-am spus sa va arat concret "atmosfera" din bisericuta noastra. Fotografiile sunt facute la o vecernie in postul mare, cand am avut bucuria de a avea langa noi pe Avva Simeon (ieroschimonahul de la Sihastria)
Am înțeles că ai multe noutăți ! Marea mea rugăminte, dragă Jenica, să postezi link-urile cu ultimele tale poze .
Vechi 18.06.2009, 11:16:01
eduardd
Guest

Implicit La randul meu o rugaminte..

Cu mare drag Cristian.Oricum deja postasem linkul sub semnatura mea, alaturi de celalalt mai vechi. Sunt doar o parte din fotografiile culese pentru voi. Eu nu faceam fotografii pana acum 3 ani (decat fff rar) dar de cand sunt alaturi de voi am invatat sa daruiesc prin fotografie bucuria..voua celor din tara si din afara ei. Sunt convinsa ca toti aveti fotografii dragi si mult mai frumoase decat acestea. O parte din voi le-ati postat in albumele pers. altii aici pe forum. De aceea te rog Cristian si va rog fratilor..NU ma mai "alintati" atat! mereu citesc cate o vorba..Jenica mereu grijulie...Jenica are mereu un cuvant bun...Jenica cea frumoasa in inima...Jenica cea sensibila... Daca eu stiu cu adevarat cine sunt si unde imi este locul..aceste cuvinte NU ma ating si va multumesc ptr dragsote. Nu va cert..dar va spun deschis, nici NU ajuta! Suntem slabi, ne ranim usor sufleteste..si apoi ..nu e corect fata de unii dintre noi. Tot din acest motiv s-au format "tabere' pe forum. Nu e bine asa! Toti suntem crestini, suntem frati. E drept cu firi diferite dar nici fratii de sange nu se aseamana la carater..Sunt multe firi sensibile aici...sa tinem cont si de ele..Spre exemplu Teo, o fata timida dar cu o viata duhovniceasca frumoasa, scrie atat de frumos. Si e doar un exemplu! Mereu am fost ptr blandete, iubire, pace, comuniune..dar aceste 'nominalizari" nu ajuta fratilor. Nici pe mine (Stapana stie) nici pe voi. Sa ne iubim/ajutam/folosim..tacand..sau multumind [COLOR=Red]doar [/COLOR]prin rugaciune!
Si in final..linkul:
http://picasaweb.google.com/eduardd3
Reply With Quote
Vechi 18.06.2009, 12:08:32
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Nu stiu cat de important e locul in care ne aflam. Cred ca mai important e de ce ne aflam acolo. E adevarat ca sunt biserici unde nu-mi place cum se canta, in alte ca e prea multa lumina, in unele ca se vorbeste... Dar cred ca cel mai important e ca in toate e prezent Dumnezeu si asta trebuie sa ma faca sa ma simt bine. Partea proasta e ca noi am ajuns sa nu mai vedem ca dincolo de aceste neajunsuri, neregului, e prezent si Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 18.06.2009, 16:37:29
Nevrednicul
Guest

Implicit

Eu nu cred ca am vreo biserica de suflet,poate doar pe cea de la tara unde am fost botezat. Prefer sa merg la manastire,e mult mai diferit,mai frumos... In majoritatea bisericilor a cam inceput sa se piarda spiritul crestinesc,chiar si in unele manastiri. Putine vor mai ramne,asa este si scris!
Reply With Quote
Vechi 18.06.2009, 16:42:14
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Cu mare drag Cristian.Oricum deja postasem linkul sub semnatura mea, alaturi de celalalt mai vechi. Sunt doar o parte din fotografiile culese pentru voi. Eu nu faceam fotografii pana acum 3 ani (decat fff rar) dar de cand sunt alaturi de voi am invatat sa daruiesc prin fotografie bucuria..voua celor din tara si din afara ei. Sunt convinsa ca toti aveti fotografii dragi si mult mai frumoase decat acestea. O parte din voi le-ati postat in albumele pers. altii aici pe forum. De aceea te rog Cristian si va rog fratilor..NU ma mai "alintati" atat! mereu citesc cate o vorba..Jenica mereu grijulie...Jenica are mereu un cuvant bun...Jenica cea frumoasa in inima...Jenica cea sensibila... Daca eu stiu cu adevarat cine sunt si unde imi este locul..aceste cuvinte NU ma ating si va multumesc ptr dragsote. Nu va cert..dar va spun deschis, nici NU ajuta! Suntem slabi, ne ranim usor sufleteste..si apoi ..nu e corect fata de unii dintre noi. Tot din acest motiv s-au format "tabere' pe forum. Nu e bine asa! Toti suntem crestini, suntem frati. E drept cu firi diferite dar nici fratii de sange nu se aseamana la carater..Sunt multe firi sensibile aici...sa tinem cont si de ele..Spre exemplu Teo, o fata timida dar cu o viata duhovniceasca frumoasa, scrie atat de frumos. Si e doar un exemplu! Mereu am fost ptr blandete, iubire, pace, comuniune..dar aceste 'nominalizari" nu ajuta fratilor. Nici pe mine (Stapana stie) nici pe voi. Sa ne iubim/ajutam/folosim..tacand..sau multumind [COLOR=Red]doar [/COLOR]prin rugaciune!
Si in final..linkul:
http://picasaweb.google.com/eduardd3
Mulțumesc Jenica pentru promptitudinea răspunsului tău. Imaginile sunt cu adevărat grăitoare. Să-ți spun un secret, nici eu nu-s mare fotograf, dar important ce transmitem celor din jur, ce dăruim până la urmă. Doamne ajută ! +
Vechi 21.06.2009, 18:30:28
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Nu stiu cat de important e locul in care ne aflam. Cred ca mai important e de ce ne aflam acolo. E adevarat ca sunt biserici unde nu-mi place cum se canta, in alte ca e prea multa lumina, in unele ca se vorbeste... Dar cred ca cel mai important e ca in toate e prezent Dumnezeu si asta trebuie sa ma faca sa ma simt bine. Partea proasta e ca noi am ajuns sa nu mai vedem ca dincolo de aceste neajunsuri, neregului, e prezent si Dumnezeu.
Sau avem ochi doar pentru neajunsuri, nereguli . . . ?
Vechi 21.06.2009, 18:57:52
Nevrednicul
Guest

Implicit

Biserica mea de suflet este Manastirea Lainici! Un colt de Rai!
Reply With Quote
Vechi 19.07.2009, 04:53:15
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nevrednicul Vezi mesajul
Biserica mea de suflet este Manastirea Lainici! Un colt de Rai!
Adevărat colț de Rai : www.manastirealainici.ro
Vechi 19.07.2009, 05:31:12
mihion mihion is offline
Banned

Data înregistrării: 17.07.2009
Implicit

Udricani(langa Teatrul Evreiesc )-pentru vreo 15 ani.
Si de anul trecut Radu Voda.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2009, 14:47:16
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
O parte din sufletul meu a ramas in biserica unde l-am cunoscut pe Hristos,unde mi-am facut ucenicia in ale credintei si unde din pricini doar de Dumnezeu stiute nu mai merg .Este o biserica foarte veche care pastreaza o parte din pictura originala,icoanele sunt de o frumuste de nedescris,iar icoana Maicii Domnului (hraul bisericii) se spune ca este facatoare de minuni.Mi-e foarte dor de acea biserica dar,se spune in cartile sfintilor Parinti ca nu trebuie sa ne lipim sufletul nici de locuri,nici de oameni decat de Dumnezeu.
Sa multumin lui Dumnezeu ca avem atatea sfinte lacasuri in care se savarseste Sfanta liturghie.Este insa biserica si in odaia ta si chiar in inima ta.Important este sa ai dorinta de a te ruga si sa inveti sa o faci cat mai des.
Cu mila și cu ajutorul lui Dumnezeu iată că sufletul meu și-a găsit liniștea în această minunată biserică cu hramul sf.Ilie Tezviteanul și sf. Vasile cel Mare.
Attached Images
File Type: jpg DSCF2138.jpg (84,2 KB, 29 views)
File Type: jpg DSCF2144.jpg (65,2 KB, 20 views)
File Type: jpg DSCF2145.jpg (63,4 KB, 20 views)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este biserica voastra de suflet ? anamaria.petre Generalitati 10 22.01.2013 16:10:37
Care este filmul sau documentarul vostru de suflet? cred_cu_adevarat Generalitati 15 02.08.2011 23:07:35
Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra mara2008 Umanitare 16 10.09.2010 18:17:36
Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? schimnic Despre Biserica Ortodoxa in general 40 29.04.2009 18:55:41