![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca s-a cam deviat de la subiect. Aici era vb de faptul ca bietului baiat ii sfaraie calcaiele dupa fata aceea.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sectarii spun :noi traim dupa BIBLIE (si voi adventistii la fel), si atunci imi pun niste banale intrebari:De ce va uitati la televizor ? De ce stati pe NET? De ce mancati ceea ce n-au mancat crestinii primelor secole ? De ce aveti si voi conturi in banci? De ce aveti masini? etc. Aceste intrebari par HAZLII dar sa stii ca pt cei care inteleg ce vreau sa spun ,ele spun multe. Asa este si cu "VIATA BISERICII" noastre....slujbele , care dupa parerea voastra nu au fundament biblic , au patruns in cultul crestin (ortodox ) ca o necesitate pt viata spirituala-asa cum internetul, masina,avionul, energia electrica, etc au patruns in viata CULTELOR NP. chiar daca ele NU AU FUNDAMENT BIBLIC> |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
4 Regi 18:4 "A îndepãrtat înãlțimile, a sfãrîmat stîlpii idolești, a tãiat Astarteele, și a sfãrîmat în bucãți șarpele de aramã, pe care-l fãcuse Moise, cãci copiii lui Israel arseserã pînã atunci tãmîie înaintea lui: îl numeau Nehuștan." Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
4 Regi 18:4 "A îndepărtat înălțimile, a sfărâmat stâlpii idolești, a tăiat Astarteele, și a sfărâmat în bucăți șarpele de aramă, pe care-l făcuse Moise, căci copiii lui Israel arseseră până atunci tămâie înaintea lui: îl numeau Nehuștan."
imi cer scuze |
|
|||
|
|||
![]()
Aici vorbeam despre o colegă de-a mea, nu despre cauzele reformei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai , si diavolul isi petrece cand aude ce spune "sfintii zilelor de azi"....frumoase postari...bat-o cucu pe "madam Ciresica" buna invatatura si-a lasat..., dar naivi oameni are.
|
|
||||
|
||||
![]()
Inca imi sustin afirmatia
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi SARPELE DE ARAMA a adus vindecare!!! Asa sunt pt noi , in zilele noastre , SF. ICOANE facatoare de minuni si SF MOASTE....nu stiu de ce cultele NP vad in acestea o inchinare la idoli din moment ce au fost cazuri (...si nu unul doar) care rugandu-se si cerand mila de la D-zeu au dobandit VINDECARE...ESTE CEVA RAU IN ASTA? Tamaia a fost adusa de copiii lui Israel in fata sarpelui care a adus tamaduire ... mai tarziu MAGII au adus intre daruri Pruncului Sfant, tamaia, -Aceluia care avea sa aduca vindecare intregii omeniri....iar noi, (ortodocsii) dupa modelul Magilor aducem arderi de tamaie lui D-zeu, pt a dobandi vindecare... Avea Iisus nevoie de DARURI??? De ce le-a acceptat??? Era D-zeu adevarat si Om adevarat, putea sa shimbe ratiunea magilor si sa-i impiedice sa aduca daruri... daca le-a acceptat de ce nu le-ar accepta si pe ale noastre daruri????? |
|
|||
|
|||
![]()
Vindecare a adus-o de fapt Dumnezeu. Sarpele de arama prefigura pe Hristos care avea sa ne vindece de otrava pacatului, atarnand pe lemn. Era, daca vreti o icoana, insa doar cu scop didactic, israelitii nu trebuiau sa se inchine acelui obiect de arama si sa arda tamaie in cinstea lui. De aceea a si fost sfaramat de catre regele reformator.
Nu treceti va rog peste faptul ca Iisus era doar un Prunc la data aceea. Magii au adus inchinare in felul lor, sa nu uitam ca ei nu erau crestini, nici macar evrei... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Influente ortodoxe in gandirea penticostala romaneasca | ioanna | Secte si culte | 138 | 18.02.2012 15:26:35 |
O colega de-a noastra de forum... | dorinastoica14 | Umanitare | 20 | 17.06.2011 21:19:11 |
Pentru o colega deosebita Anica | mara2008 | Slujba inmormantarii | 13 | 01.04.2011 04:09:15 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 10:36:19 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
|