![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Crezi ca ar fi avut vreo diferenta daca ar fi fost judecat?
|
|
|||
|
|||
![]()
da. Facuse rau? putea fi oprit si in alte moduri sa mai faca rau, dar nu ucis. Uciderea e scuzabila doar in caz de legitima aparare.
|
|
||||
|
||||
![]()
???...dm...
|
|||
|
|||
![]()
ei, las' ca am incredere ca te lamuresti tu.:)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In '89, la ce tumult a fost atunci si la cata ura s-a adunat in inimile romanilor ce au stat precum sclavii atatia ani crezi ca ar fi fost in stare sa-l ierte sau doar sa-l trimita in puscarie pe viata? Cine stie, acum e doar istorie... |
|
||||
|
||||
![]()
Sa nu uitam totusi ca multi ii datoreaza viata lui Ceausescu. Macar pe atunci tinerii nu aveau creierele infestate de viciile Occidentului.Exista totusi o protectie sociala, chiar aveam o tara cu care puteam sa ne mandrim, un invatamant recunoscut in lume, stiam ce e respectul. Poate avem sa-i reprosam interzicerea religiei, infometarea, lipsa luminii Dorinta de a achita datoriile- ca intr-o familie- uneori faci sacrificii pentru a realiza ceva ...Totusi, nimeni nu a murit de foame, fiecare s-a Descurcat cum a putut. Greseala capitala a fost ca Dumnezeu a fost pus la coltul de rusine. Insa toti ne-am cununat la Biserica, ne-am botezat copiii, ne-am spovedit. Cred ca noi am fost primii care am gresit fata de Dumnezeu.Insa ce am primit din Occident...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 06.05.2010 at 21:07:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chioar azi a fost dezvelita o noua statuie a lui Stalin la Minsk in Bielorusia...iti dai seama ca incepe sa capete din ce in ce mai multa popularitate ..si inca ceva calmeaza-te bai baiete, ce ai de tipi si zbieri la toti. Stai calm ca nu-ti ia nimeni "paturica"/stagul rusesc Gindeste-te ca suntem la o bere si discutam fata-n fata. Tu asa ai vorbi daca ne-am vedea Calm down! In Grecia se vintura steagurile rosii si se cere o ctatura a proletariatului...sa vedem ce mai urmeaza ca nu-i a buna! Last edited by andreicozia; 06.05.2010 at 21:09:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Vointa divina sa ucizi? nu prea cred. In legitima aparare e scuzabil...dar altfel e incalcarea poruncii divine.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
2083 Declaratia Europeana de Independenta | Andrei B. | Generalitati | 0 | 26.07.2011 14:47:02 |
Petitie europeana pentru crestinism | Iosifg | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 30.01.2011 14:05:53 |
Prima Civilizatie Europeana | C.tin | Teologie si Stiinta | 17 | 15.10.2008 14:12:57 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 6 | 24.09.2008 04:50:01 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 0 | 23.08.2008 18:30:52 |
|