Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.07.2009, 18:12:10
hatryan's Avatar
hatryan hatryan is offline
Member

Data înregistrării: 11.07.2009
Locație: Spania,Romania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru hatryan
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristinamaria Vezi mesajul
fiecare din cele doua se potriveste in anumite cazuri. Uneori oameni foarte diferiti formeaza cupluri, alteori cuplurile sunt formate de oameni care se aseamana, au multe in comun.
dar aia care sunt combatibili la inceput... si dupa unu o ia razna un pik... si devin diferiti... cum intelegi?
Vechi 25.07.2009, 20:51:36
axios's Avatar
axios axios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2009
Locație: suceava
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru axios
Implicit ...

e aiurea ce ti se intampla. insa sunt doar gandurile tale care te chinuiesc. timpul o sa diminueze suferinta...
din pacate, aici e vorba de multe lucruri. situatia nu e simpla deloc.
treaba cu femeile e tare complexa. nu incerca sa le intelegi... uneori nici ele nu se inteleg. daca e tanara... e si mai greu. e in cautari. si faptul ca tu esti in spania nu te ajuta prea mult. mai ales ca nu o duci prea bine. si pentru ea nu prezinti siguranta in ceea ce priveste viitorul. nu e musai sa fie materialista (desi e o trasatura destul de des intalnita in randul femeilor si mai ales al fetelor tinere) insa, e clar, isi doreste pe cineva care sa stie ce vrea de la viata si care sa-i ofere siguranta. ori tu abia incerci sa-ti faci un rost. iar faptul ca ti-e greu e din cauza departarii de casa. atunci cand esti departe toate le simti mai puternic. durerea si dorul se dubleaza. incearca sa accepti toate variantele. inclusiv ca nu veti mai fi impreuna. eu unul, ma rog pentru tine sa-ti fie bine. indiferent daca vei fi cu ea sau nu.
Doamne ajuta!
Vechi 26.07.2009, 02:07:56
hatryan's Avatar
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
e aiurea ce ti se intampla. insa sunt doar gandurile tale care te chinuiesc. timpul o sa diminueze suferinta...
din pacate, aici e vorba de multe lucruri. situatia nu e simpla deloc.
treaba cu femeile e tare complexa. nu incerca sa le intelegi... uneori nici ele nu se inteleg. daca e tanara... e si mai greu. e in cautari. si faptul ca tu esti in spania nu te ajuta prea mult. mai ales ca nu o duci prea bine. si pentru ea nu prezinti siguranta in ceea ce priveste viitorul. nu e musai sa fie materialista (desi e o trasatura destul de des intalnita in randul femeilor si mai ales al fetelor tinere) insa, e clar, isi doreste pe cineva care sa stie ce vrea de la viata si care sa-i ofere siguranta. ori tu abia incerci sa-ti faci un rost. iar faptul ca ti-e greu e din cauza departarii de casa. atunci cand esti departe toate le simti mai puternic. durerea si dorul se dubleaza. incearca sa accepti toate variantele. inclusiv ca nu veti mai fi impreuna. eu unul, ma rog pentru tine sa-ti fie bine. indiferent daca vei fi cu ea sau nu.
Doamne ajuta!
merci!
eu acum sunt acasa... aici in spania e casa mea de 5 ani... normal vorbind... mam intors acasa... un rost lam avut mereu aici ,dar cum am zis daca mereu mil stric trebuie sa o iau mereu de la capat si nu mai vreau... asta e... mai rezist mai sper... nu mai insist sa vedem ce iese din asta...
Vechi 26.07.2009, 23:59:25
daniel_009 daniel_009 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.07.2009
Implicit despre nepotriviri

Ce sa fac sa ma-impac cu iubita? ..Nimic! Poate ca nu e fiintza potrivita! Planeta asta are cam 6.5 miliarde de oameni.. un pic mai putin ca furnicile!.. si tu te-ntrebi.. ca nu e fiinta potrivita? ..Le-ai verificat pe celelate 4 miliarde de femei si ai ajuns la concluzia (ocluzia) asta? .. in cercul tau stramt se invart cam 10 prietene? sau poate 200! .. Si nici una?..

N-am sa inteleg niciodata crimele din dragoste.. si am fost chemati la mai multe.. el.. a omorat-o pe ea .. ea l-a omorat pe el.. au fost mai putine.

Cu sapa, cu coasa, cu cutitul, cu foc , inecat, inecata..

Ii ridicam:.. toti.. dar toti.. pana venea militia sa-i puna pe dube.. ne spuneau: "ceva m-a impis sa o fac! .. nu eram eu!".. Hai mai! .. si cand am intrat noi de ce ai incercat cu cutitul ala.. "Nu eram eu!".. Mda.. Hai! .. de aia ai dat in baiatul meu? .. "Nu eram eu! .. era altcineva!".. Serios? ..La-s ca-ti trece! .. In cativa ani.. devii exemplu!
Reply With Quote
Vechi 31.07.2009, 20:16:29
cristinamaria cristinamaria is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

@hatyran: oamenii se schimba, adica cresc mari. ideal e sa cresteti impreuna, adica tu cu fata ta. Dar se poate intampla si sa cresteti separat, adica in directii diferite, si sa nu va mai recunoasteti. Solutia tot in rugaciune se afla.

@daniel_009: din felul in care pui problema deduc ca nu te prea omori cu iubitul, adica nu ti-ar fi peste mana sa iti schimbi iubita daca "se cere" schimbata. Cred ca Hatyran are o situatie putin diferita de a ta, nu stiu, asa mi se pare.
Vechi 13.04.2013, 19:35:50
hatryan's Avatar
Member

Implicit Din nou...

Va imaginati, ca, dupa atata timp, ma gasesc intr-o situatie aseamanatoare?... dar mai complicata... Nu imi pot explica... cautatnd pe pagina ceva, mi-am adus aminte ca sunt inregistrat si m-am logat, am citit toate topicurile de atunci... si sufleteste am aceeasi durere... :) (ironic)
Vechi 14.04.2013, 00:40:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hatryan Vezi mesajul
dar aia care sunt combatibili la inceput... si dupa unu o ia razna un pik... si devin diferiti... cum intelegi?
Evaluarea initiala a fost ...supraevaluata. :)
Vechi 14.04.2013, 00:41:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de hatryan Vezi mesajul
Va imaginati, ca, dupa atata timp, ma gasesc intr-o situatie aseamanatoare?... dar mai complicata... Nu imi pot explica... cautatnd pe pagina ceva, mi-am adus aminte ca sunt inregistrat si m-am logat, am citit toate topicurile de atunci... si sufleteste am aceeasi durere... :) (ironic)
Se pare ca avem tendinta sa repetam sistematic aceleasi greseli cand facem anumite alegeri.
Vechi 16.04.2013, 03:18:29
hatryan's Avatar
Member

Smile

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Se pare ca avem tendinta sa repetam sistematic aceleasi greseli cand facem anumite alegeri.
dar nu am facut aceleasi greseli...nici pe departe!... chiar de data asta am ramas cu inelul de logodna in mana!... a trebuit sa i-l fac cadou de onomastica ...... in fine... mai serios si mai complicat!... si am luat drept exemplu tot ce am facut inainte, toate sfaturile, si de data asta sunt aici la ''ea'' la 25 de metri de casa ei, de aproape 3 luni, si cu toate sursele incerc sa o recuperez... nu ne vedem aproape deloc, dar eu sper si ma rog si sunt sigur ca Dumnezeu ma aude ca si atunci ca si mereu... de data asta vreau sa fie, nu o sa permit sa nu fie... stiu ca Maica Domnului seroaga pentru mine, stiu ca ma aude si ca ma va sprijini... De data asta am incredere mai multa si ma simt mai puternic... si iubesc mai mult sisunt mult mai responsabil... De data asta stiu ce fac!...
Multumesc pentru raspuns... presupun ca esti in tema...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scrisoare pentru iubita mea! dumitrucelmare2000 Nunta 20 08.01.2012 20:08:21
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Ce trebuie sa fac pentru a ma impaca cu persoana iubita? hatryan Rugaciuni 5 30.07.2011 22:35:05
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 18:46:27
Cum se impaca serviciul militar cu credinta? sophia Generalitati 41 13.01.2010 23:31:16