![]() |
![]() |
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dar ei, prin acest comportament, defaimator, isi tradeaza propriul neam. Ce trebuie sa facem noi? Trebuie sa le aratam crestineste ca gresesc, sa le aratam ca nu e corect ce fac. Citat:
Citat:
Mai konjiro, de ce manipulezi ? Unde am zis eu ca suntem superiori rusilor, sarbilor? Citat:
Pe noi ne-au invadat ungurii si bulgarii si alte popoare. Erau superioare militar. Am luptat si am pierdut. Dar dupa am si asimilitat! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Discutam despre istorie, nu religie. Acum intelegi de ce sursele ar fi irelevante? Eu inca le astept! Citat:
Eu astept citate de la tine. "Sursa" aia de care tot vorbesti! Citat:
|
|
||||||||||
|
||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Europa adica idea de natiune? :P Citat:
Citat:
Citat:
Iubirea de neam, iubirea propriilor eroi e ceva firesc. Doar ca, secolul trecut, nationalismul a devenit pagan! Prin nazism! Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=CGVWIxFYe8A http://www.youtube.com/watch?v=MhPae4u8MiY Si aici despre romanism si ortodoxie. Cuvintele Parintelui Cleopa, iti provoaca fiori. Dar cine e leguma, nu poate simti asa ceva! http://www.youtube.com/watch?v=bgIQ8...x=0&playnext=1 Citat:
Citat:
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]()
Este ultimul reply pe care il dau. Nu te intereseaza un dialog, asa ca si eu mi-am pierdut interesul. Mai mult, pentru ca vad ca ai dat navala pe alte thread-uri unde ai aceleasi violari ale logicii on display, voi incerca sa nu iti raspund nici acolo.
Mai mult, sper din toata inima sa fii un caz izolat, si mai sper sa nu fie multi pe acest forum care iti impartasesc lipsa flagranta de logica, si presupun eu, de abilitate de a intelege lumea ce te inconjoara. Toate astea dublate de ura fata de tot ce nu e ca tine. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Lucian_Boia Ca sumar, e cel mai cunoscut istoric roman in afara Romaniei. Si vorbim dupa aia de Mihai Viteazul. Citat:
1. Toate natiunile din Balcani pe care turcii au vrut sa le cucereasaca au fost cucerite de turci, dar 2. tarile romane, desi dorite cu ardoare de turci, nu au fost cucerite Rezulta ca am fost superiori natiunilor din jurul nostru, pentru ca ei au fost cuceriti, iar noi nu. Sa zici ca nu exista termenul de "superior", e stupid. Exista oameni superiori tie sau mie, intelectual sau fizic. Sau crezi ca suntem toti egali? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Problema ta si a celor ca tine nu e lipsa de surse. Informatia e disponibila in acest moment intr-un mod cum nu a fost disponibila omului vreodata. E lipsa capacitatii de intelegere, care e orbita de prejudecati. De care, imi pare rau sa spun, la cum scrii si la cum te manifesti, nu cred ca vei scapa vreodata. Citat:
Citat:
|
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Citat:
A spune adevarul este un act revolutionar in zilele noastre... A spune adevarul este un act revolutionarMai mult, sper din toata inima sa fii un caz izolat, si mai sper sa nu fie multi pe acest forum care iti impartasesc lipsa flagranta de logica, si presupun eu, de abilitate de a intelege lumea ce te inconjoara. Toate astea dublate de ura fata de tot ce nu e ca tine. [/quote] Kenjiro a trecut la versiunea 2.0; kenjiro 1.0 adica manipulare. Acum e kenjiro psihologu! Bravo fratele meu! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
In fata lui Dumnezeu toti suntem egali. Acolo bateam eu cu superioritatea! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si da, din experientele mele cu ateii, ei sunt oameni fara idealuri, pentru ca o viata au. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"moarte tiganilor!!! arbeit macht frei!!! mai bine mort de cat rosu!! pentru limba romana apasa tasta 1, pentru limba maghiara apasa pe tragaci!" nu pagiati!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|