![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar ai grăit greșit ! Vremea și vremurile sunt deja în Codul Galben , urmează un singur "cod" , proorocit de foarte mult timp , cel ROȘU ! Topcat, Topcat , iar ai ratat / Și ai grăit iar cu păcat ! ! !
|
|||
|
|||
![]()
Asa-i, daca e proorocit cel rosu, cine sint eu sa il vreau pe cel verde?
|
|
||||
|
||||
![]()
Si Eu zic voua: Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide.
Ca oricine cere ia; si cel ce cauta gaseste, si celui ce bate i se va deschide. Si care tata dintre voi, daca ii va cere fiul paine, oare, ii va da piatra? Sau daca ii va cere peste, oare ii va da, in loc de peste, sarpe? Sau daca-i va cere un ou, ii va da scorpie? Deci daca voi, rai fiind, stiti sa dati fiilor vostri daruri bune, cu cat mai mult Tatal vostru Cel din ceruri va da Duh Sfant celor care il cer de la El! Sfanta Evanghelie dupa Luca 11 (9-13)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, tot El ne poate spune si "Nu stiti ce cereti." Sa avem certitudinea ca fie de primim, fie de nu primim ceea ce cerem in rugaciune, de la Dumnezeu, se intampla potrivit voii Sale, spre binele si folosul nostru sufletesc. Este insa o certitudine greu de dobandit, care adesea se clatina sau se distruge cu totul sub vantul incercarilor vietii acesteia. De aceea, cred ca mai intai de toate ar trebui sa cerem cu staruinta in rugaciune, puterea de a primi totul ca venind de la Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
Dumnezeu raspunde omului credincios | crissta | Intrebari utilizatori | 4 | 02.12.2010 19:04:42 |
Ascultarea rugaciunilor zilei RadioTV-Trinitas si pe mobil | savudanmihai | Rugaciuni | 6 | 02.06.2010 13:40:13 |
citirea rugaciunilor | bmadalin | Rugaciuni | 9 | 19.12.2009 23:02:43 |
|