![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by gibilan; 16.06.2010 at 02:48:36. |
|
|
|||
|
|||
|
Am vazut cum vorbesti ! De ce Duh esti insufletit? :)) Dumnezeu sa aiba mila de tine! Eu unul sunt cel mai pacatos om, recunosc asta! Dar pentru mine Hristos , Dumnezeu si Duhul Sfant inseamna TOTUL. Restul nu ma mai intereseaza:)
|
|
|
|||
|
|||
|
ba tu nu cuva esti vasilica ?asa te banui de mult.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Dragii mei haideti sa nu transformam acest forum crestin intr-un forum dedicat injuraturilor, huiduielilor, dracuielilor, insultelor si blestemelor. Daca se poate, va invit sa discutam la subiect. In acest topic este vorba despre un dar al Duhului Sfant: vorbirea in limbi. Despre icoane, pomeni, secte sau pocainta sunt topicuri separate. Colegial, va rog frumos sa comentati acolo. |
|
|
|||
|
|||
|
Fratii mei (ortodocsi) stati linistiti ca astia nu au pe cine sa insele... nu va faceti probleme din cauza lor.. aici pe forum nu au pe cine..
|
|
|
|||
|
|||
|
bai fratiuc pe noi nu ne insala doar pe cei care pun intrebari, posibil.cu noi incearca sa bage batul ,la senila tancului dar si asta e o incercare.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/secte-c...tal-72856.html Darurile Duhului in Comunitatile Penticostale Acestea sunt in „numar" de noua si le imparte Duhul cui voieste. Darurile duhovnicesti ajuta propovaduirea Evangheliei depline. Nu toti credinciosii poseda astfel de daruri, insa toti adeptii sunt indemnati a le ravni si a umbla pe calea cea mai aleasa a dragostei; Darul feluritelor limbi - Prin „darul feluritelor limbi se intelege vorbirea supranaturala prin care adeptul pocait, „inzestrat" cu acest dar, vorbeste intr-o limba pe care niciodata n-a invatat-o; ea este o vorbire a Duhului Sfant, care utilizeaza organele vorbirii pentru reproducerea ei; e o minune a vorbirii si o descoperire personala a lui Dumnezeu pentru fiecare crestin penticostal. Exprimarea vine din chemarea lui ca urmare a botezului cu Duhul Sfant. El simte prezenta puterii lui Dumnezeu, ca efectul unui „curent electric", insotit insa de o bucurie dulce care ii inunda intreaga fiinta. Aceasta stare de inaltare sufleteasca provoaca in viata credinciosului nostru (penticostal) schimbari morale profunde. Darul vorbirii in diferite limbi se manifesta prin intermediul duhului nostru, care intrebuinteaza organele vocale pentru exprimare. Exprimarea se poate face fie intr-o limba omeneasca, cunoscuta de cineva dintre ascultatori, fie necunoscuta. Ea poate fi si o limba necunoscuta pe pamant (o limba care astazi nu se mai vorbeste); mai poate fi si o limba „ingereasca". |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce inseamna "vorbire in limbi " ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Vorbirea în limbi este o charismă (un dar gratuit) oferit de Dumnezeu unor oameni de a rosti lucruri în limbi pe care ei nu le cunosc. Spre exemplu, dacă m-aș adresa unui indian, aș vorbi prin semne, prespunând că nu cunoaște engleza. Dar, dacă i-aș vorbi perfect în limba urdu, limbă din care nu cunosc nici un cuvânt și nu am învățat niciodată, astfel încât el să înțeleagă ce îi spun, s-ar putea spune că vorbesc în limbi.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|