Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.11.2009, 18:33:38
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Indraznesc si eu sa te rog, draga Elisabeta, sa treci pe Mioara si Nina, bune prietene, care se lupta cu boala si alte probleme, si care au mare nevoie de ajutorul Sfintei Parascheva.
Dumnezeu sa te binecuvanteze! Doamne ajuta!
Nu trebuie sa-mi explici nimic, nu vezi ca n-am refuzat pe nimeni?
Totusi, te rog ceva, ca sa nu repet cumva numele... Este vreuna din ele forum-ista?
Daca da, te rog sa-mi raspunzi pe privat, ca sa le pastram intimitatea.
Reply With Quote
Vechi 21.11.2009, 11:28:05
anastasia2008's Avatar
anastasia2008 anastasia2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2008
Locație: Acum, in Valenii de Munte, Prahova.
Religia: Ortodox
Implicit

Scuze, Serafim1, pe moment nu mi-am dat seama ca vorbesti de poezia din semnatura mea. Nu stiu daca are autor poezia, e o dedicatie pe care a primit-o, pe o carte, sora mea.
Ma bucur ca-ti place.
Intre minutul acesta care bate ... si celalalt.

Si-mi pare neinteles si trist,
Ca nu privim la cer mai des,
Ca nu culegem flori si nu iubim,
Noi, cei care asa de repede murim.

http://pensiuneaverasilivia.wordpress.com/
Reply With Quote
Vechi 23.11.2009, 15:02:10
Senior Member

Implicit Ne-am intors!!!

Frati si surori in Domnul!
Ne-am intors de la Iasi cu vesti foarte bune:
1. eram pregatiti sa dam pomelnic pentru Sf.Liturghie timp de 40 de zile, adica pana in 2 ianuarie, ca sa trecem anul cu bine; in schimb, printr-o minunata aranjare a lucrurilor, toate numele din lista vor fi pomenite pana in 10 iunie!!!;
2. asemenea, am vrut sa platim 3 Sf.Masluri, pentru cei care erau cu probleme grave, despre care stiam din postarile voastre - private si publice - dar se vor face 10 Sf.Masluri, cu toate numele din lista, fara exceptie!!!
De asemenea, Nevrednicule, ti-am luat o carte de rugaciuni cu 8 acatiste; toti cei care mi-au cerut anumite lucruri sunt invitati sa ma contacteze prin mesaj privat, pentru a stabili cum vor intra in posesia obiectelor cerute.
Geo, m-am rugat pentru tine (si nu numai) in mod special, asa cum mi-ai cerut.
Am facut si poze, dar acuma suntem prea obositi sa le descarcam. Poate maine, sa nu va suparati...
Reply With Quote
Vechi 23.11.2009, 15:16:36
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Felicitari Elisabeta pentru gestul facut. Daca fiecare din noi ar face ceea ce ai facut tu, lumea ar avea parte de mai multa binefacere.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2009, 15:20:09
Senior Member

Implicit

Of, am uitat ceva...
...ca un gest de dragoste si de multumire pentru Sf.Paraschiva, va rog (de fapt va cer) sa dati ceva de pomana saracilor pe care sfanta i-a iubit asa de mult, fiecare dupa puteri - un mar, un covrig, ceva...
Va rog sa nu va suparati pe noi ca va cerem asta...
Reply With Quote
Vechi 23.11.2009, 15:24:32
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Implicit Bine ati venit

Ma bucur ca ati umblat bine si v-ati intors sanatosi,ma bucur ca Bunu Dumnezeu a fost cu voi si v-a scos oameni cu suflet mare in drumu vostru,ma bucur pentru tot ce ati facut pentru toti cei pomeniti.
Eu una v-am insotit cu rugaciunea si gandu bun pe unde ati umblat.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru ceea ce ati facut .Pe unde oi umbla ma voi ruga pentru voi.
Multumesc din toata inima mea.
Vechi 23.11.2009, 15:35:45
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Felicitari Elisabeta pentru gestul facut. Daca fiecare din noi ar face ceea ce ai facut tu, lumea ar avea parte de mai multa binefacere.
Stiu ca vorbesti cu dragoste si iti multumesc din inima dar, multumindu-mi astfel, ma lipsesti de plata: "Luați aminte ca faptele dreptății voastre să nu le faceți înaintea oamenilor ca să fiți văzuți de ei; altfel nu veți avea plată de la Tatăl vostru Cel din ceruri"
Reply With Quote
Vechi 23.11.2009, 15:37:31
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mara2008 Vezi mesajul
Ma bucur ca ati umblat bine si v-ati intors sanatosi,ma bucur ca Bunu Dumnezeu a fost cu voi si v-a scos oameni cu suflet mare in drumu vostru,ma bucur pentru tot ce ati facut pentru toti cei pomeniti.
Eu una v-am insotit cu rugaciunea si gandu bun pe unde ati umblat.
Dumnezeu sa va binecuvanteze pentru ceea ce ati facut .Pe unde oi umbla ma voi ruga pentru voi.
Multumesc din toata inima mea.
Draga Mara, stim ca ne-ai insotit cu rugaciunea, pentru ca totul a mers incredibil de bine...peste tot...tot timpul. Multumesc!!!
Reply With Quote
Vechi 23.11.2009, 18:08:31
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Implicit

Multumim frumos, Elizabeta. Sa te binecuvinteze Dumnezeu, pentru ca mare, mare milostenie ti-ai facut mergand la Sf. Parascheva si rugand-o sa mijloceasca pentru noi!
Vechi 23.11.2009, 19:37:47
Nevrednicul
Guest

Implicit

Multumesc mult ,Elizabeta! mi ai dat o lectie adevarata pe care vreau sa mi o insusesc de smerenie credinta si iubire de aproape!Dumnezeu sa va poarte de grija,si sa ti ocroteasca sufletul nobil!iti multumim noi...toti ai mei!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva! dorinastoica14 Rugaciuni 92 15.10.2012 22:21:28
Cat de des mergem la biserica? cristian sergiu Generalitati 30 16.07.2011 21:25:20
E pacat sa mergem la opera?? gogulet Generalitati 70 12.07.2011 23:57:16
Ce se obisnuieste de ziua Sfintei Paraschiva? simona Stiri, actualitati, anunturi 3 14.10.2009 00:06:18
Cuvioasa Paraschiva mara2008 Generalitati 7 16.10.2008 08:35:02