![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Then there are the fanatical atheists whose intolerance is the same as that of the religious fanatics, and it springs from the same source . . . They are creatures who can't hear the music of the spheres. (The Expanded Quotable Einstein, Princeton University Press, 2000 p. 214)
Geoff - It is interesting that Einstein refers to the 'music of the spheres', a perfect description of the the spherical standing wave structure of matter in Space! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiai ca Einstein a gresit cu privire la afirmatia cu Dzeu si zarurile? Sau ca, cel putin, nu a putut sa isi demonstreze afirmatia, ca era o afirmatie bazata pe credinta? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pe altii, ci pe Hristos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Serios, oare nu este asta o metoda de a scapa de critica celor care te vad MAI BINE, adica din afara?
Cind a fost ultima oara cind ai primit o caracterizare amanuntita direct de la Hristos? sau si tu esti printre cei care trimit scrisori lui Santa la Polul Nord XO XO XO ? si li se raspunde :)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
singura metoda de a scapa de critica celor din jur este sa nu-i critici. sa fii bazat pe credinta ta si sa nu privesti totul ca pe o concurenta de a dovedi ceva. crede-ma, nu e nimic de dovedit mai mult decat credinta din tine insuti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vorbeste despre calitatea de crestin. Cine poate sa-ti confirme ca esti crestin in afara de Hristos? Cine? Daca eu spun ca tu esti un bun crestin tu chiar crezi ca esti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici pot sa spun lucruri pe care nu am cui sa i le spun in lumea reala. Si sunt chiar lucrurile cele mai importante si definitorii pt. existenta mea. Deci vrei sa ma critici? Spune ce ai de zis. (Dar crezi ca tu ai putea suporta o critica obiectiva a postarilor tale? Macar continutul/ informatia in sine, nu ma refer la ceea ce dai la iveala indirect despre personalitatea ta si ..patimile tale) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Toti isi inchipuie ca sunt crestini daca au marturisit credinta in Hristos si au cateva virtuti marunte; putini sunt insa adevaratii crestini, si anume aceia care sunt bogati in Duhul (Sfant), aceia care se bucura de cereasca pofta a Duhului Sfant si ale caror suflete sunt impodobite cu odajdiile harismelor ceresti, aceia pentru care crestinismul nu-i doar marturie in cuvinte si o simpla credinta (doar de fatada), ci crestinism inseamna puterea si lucrarea Duhului Sfant; sunt aceia care, fara incetare pipaie cu mainile sufletului aurul ceresc (adica acea cunoastere a tainelor Duhului Sfant); acestia sunt ade*varatii crestini. Caci, comparand stadiul ratiunii lor si viata sufletului lor cu cea a altora, vei gasi multa deosebire, ca intre cei vii si cei morti. Asa-zisii „morti” se gasesc intr-o teribila saracie specifica duhului lumesc, lipsiti de bogatia cereasca, intr-o deplina invalmaseala mintala din cauza patimilor, abia putand sa-si mai gaseasca in ei niste cugete bune printre multimea celor rele."... sursa: http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...ratii-crestini Se observa ca nu conteaza cum esti "privit din afara". Conteaza cum esti "privit dinauntru" :). Deci caracterizarile cunoscutilor sunt destul de inutile. |
|
||||
|
||||
![]()
Ti se pare tie, si altora, ca de fapt joaca zaruri. Ateii sunt in stare sa-si imagineze orice ca sa-L scoata pe Dumnezeu din ecuatie.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
unul dintre profesorii mei cei mai dragi ne-a zis la primul curs asa: "Nu va comparati cu noi, comparati-va cu Hristos, pe El trebuie sa-L aveti ca model. Ca si noi, ca toti oamenii, avem scaderi si pacate, dar Hristos nu are". Dar imi permit si eu sa te caracterizez cu mirare: nu mai esti omul care erai :D |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Moliftele sf vasile se pot citi de orice preot? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 15.12.2011 17:43:48 |
Invidia impiedica orice bucurie | jonella | Intrebari utilizatori | 5 | 25.05.2010 18:19:57 |
Orice veți cere de la Tatăl în numele Meu El vă va da | luceafaruldincer | Din Noul Testament | 24 | 28.03.2010 21:50:08 |
Sunt ateu, intrebati-ma orice! | AteulCelRau | Generalitati | 1449 | 11.03.2010 08:44:01 |
|