![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dorinta de dialog .
|
|
||||
|
||||
![]()
Oricum e cam lipsit de sens sa resuscitezi niste motive ale unei religii care s-a stins cu ceva timp in urma, ramanand astazi numai sub forma de totemuri, talismane si filmul The Mummy Returns, pentru a explica probleme ce tin de total alte religii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu cat e mai noua religia ii creste valoarea de adevar ? :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu am spus asta, citeste mai cu atentie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aaa...bun. Si de ar fi lipsit de sens ?
|
|
|||
|
|||
![]()
de ce ar fi lipsit de sens vroiam sa scriu
|
|
||||
|
||||
![]()
Fiindca este ca si cum ai vrea sa rezolvi un mister actual (presupunand ca esti un mare detectiv) avand ca principali suspecti niste persoane care au murit cu cel putin 1000 de ani in urma. Este foarte putin probabil sa ajungi la o concluzie pertinenta sau credibila astfel.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai sunt de acord cu a2a parte...
la afirmatia "Dumnezeu l-a creat pe Ra" nu putem prezenta o concluzie credibila. Dar tot nu inteleg ce influenta ar avea niste oameni de acu' 1000 ani cu actiunea descrisa de afirmatia mea din ghilimele. Cu ce ne-ar putea lumina ei ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vezi ca am modificat intrebarea. Caci tot n-am inteles ce influenta are istoria umana asupra existentei zeilor.
|
![]() |
Tags |
yahveh, zeul ra |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Omul a fost creat vegetarian | costel | Postul | 420 | 24.05.2025 16:22:45 |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! | T-Bone | Generalitati | 13 | 25.08.2007 19:36:20 |
|