![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ei Mihailt trebuie sa recunoastem ca exista o asemanare intre Sf. Sofia si Catedrala Mantuirii Neamului... durata de constructie 5 ani
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cine se duce la Biserica isi da sema ca mai trebuie construite multe Biserici .Eu personal,ca sa ma desfasor,conform ritualului,imi trebuie cam un metru patrat,in conditiile actuale nu am loc nici sa-mi fac semnul Sfintei Cruci.Alerg prin oras ca sa caut Biserici mai libere.Catedrala este fff. necesara,nu este greu ca sa iti dai seama ca la slujbe va fi si un numar de preoti corespunzator.Asa ca nu va fi nici un haos.Vor fi Moaste,icoane deosebite,etc.Un ortodox informat,
nu are cum sa fie contra construirii,catedralei.Singurul lucru care nu-mi convine mie este,de ce la Bucuresti,nu era mai bine in centrul tarii,la Brasov,de exemplu.Eu sunt din Galati.A inceput constructia? Doamne,ajuta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta si ca sa nu mai fie nevoie sa spuna cineva "mai bine se construia aici..ba nu dincolo, etc". Eu as zice ca tocmai, un ortodox informat si mai ales inghesuit prin biserica din orasul lui, chiar are de ce sa fie impotriva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ar fi potrivit sa se faca mult mai mare ca suprafata adica ca latime si ca lungime si cu o inaltime mai mica. Bani sunt,teren este ar trebui inceputa constructia,ce rost are sa fie asa inalta?Apoi 5000 de oameni capacitate e foarte putin pentru un oras in care sunt mult peste 1 milion de crestini ortodocsi. |
|
|||
|
|||
![]()
Catedrala trebuie construita. Paote nu in forma asta. Dar trebuie. Avem nevoie de ea. Casa nu mai vorbim de beneficiile maeriale rezultare din turism
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi cer iertare pentru ce am postat aci referitor la acest topic.
Va rog sa ma iertati ca v-am facut sminteala in Sfantul si Marele Post mai fratilor si surorilor. Nu va ma preocupati de ce dimensiuni s-a hotarat pe aci sau pe dincolo sa aibe nu stiu ce Biserici. Si nu comentati cum am gresit eu facand aci. |
|
|||
|
|||
![]()
Trebiue insa sa recunoastem ca prototipul acestei catedrale este cu adevarat impunator ,si acuma ar fi culmea sa ne opunem impotriva construiri acestei biserici ,si sa oferim alternative ,de programele sociale ar trebui sa se ocupe statul,este adevarat ca sunt sate fara dispensar si alte facilitati dar la doctor nu te duci saptamanal,nu-i indicat sa chemi preotul pe patul de moarte ci preotul,dar cine suntem noi sa ne opunem bine ca se contruieste.
|
|||
|
|||
![]()
Voi nu vedeti,fratior, ca oamenii merg deageaba la biserica,?
Ca dupa ce ies de acolo, fac tot obiceiurile lor proaste ? discutand la modul f general,desigur, intr-o tara in care coruptia, necinstea, lenea,smecheria,delasarea, ura fata de aproapele,invidia, hula, sunt trasaturi nationale,nu vi se pare ca biserica trebuie cladita in sufletul oamenilor, si nu grandomane inaltari de pietre si var,acoperite de cupole mari,si din care ,eventual omul sa iasa la fel cum a intrat,la fel de fatarnic si de ipocrit,la fel de...toate cate le-am enumerat mai sus ! Mai degraba ierarhii sa se ingrijeasca de sufletele oamenilor, decat de pietre si de var, mai bine sa aiba grija sa scada coruptia din propria ograda ! Ca ,pe buna dreptate ,nu sunt uneori oameni mai fatarnici si mai ipocriti decat unii popi ! |
|
|||
|
|||
![]()
Mai fratilor nu va mai faceti tulburare sufleteasca degeaba ca nu ia nimeni in seama parerea fratiilor voastre.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? | Robertworld | Generalitati | 320 | 02.11.2011 22:22:26 |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|