![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ahhh, ce frumos, felicitari Anca!
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru fetita: Antonia, Alexia, Isidora, Sofia
Pentru baiat : David, Eusebiu, Stefan, Iustinian
Last edited by maniucu; 15.10.2010 at 17:25:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca eu, draga Andrei, cu pensia de la Base, (400 <), ma voi simti ca in sanul lui Avraam. In ceea ce priveste numele Anca, pronuntat in engleze, tot Anca ramane. Alta e problema in Suedia, unde inseamna "ratza". Iata un motiv pentru care nu mai e de trait in Suedia! |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru a alege numele la copii eu zic ca trebuie sa ne uitam un pic si la numele de familie sa rimeze cit de cit. Cei de afara care sint casatoriti mix cind sotul e roman aleg niste nume aiurite de nu se potrivesc de ex:
Erimia Maxim(fata)si Erimia Leon (baiat) si lista poate continua. Mie imi plac Casandra, Maria, Elisabeta la baieti: Mihai, Andrei, Eugen.
|
||||
|
||||
![]()
cumnata mea tocmai a nascut si a pus numele fetitei: Parascheva. E mai greu de gasit o forma scurta de alint dar e un nume frumos.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
||||
|
||||
![]()
ca o completare al ceea ce s-a scris mai sus: aveam in clasa o colega Smarandei Zegleanu Maria Magdalena. Aveam un profesor de fizica tare uracios si aspru care obisnuia sa scoata la tabla cate 4 elevi si sa le dea cate o problema de rezolvat. Ai intr-o zi incepe: Smarandei la tabla!, Zegleanu!la tabla, Maria! la tabla!, Magdalena!!! Unde sunteti ba? La tabla cu voi. Saraca fata tremura pe piedestal ca varga dar profesorul fara a schita nici un zambet a continuat si a zis ca din cauza ca ceilalti colegi nu vor sa iasa in fata v-a avea ea de rezolvat 4probleme.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sfanta Parascheva sa-i fie mereu ajutatoare si mijlocitoare a rugaciunilor ei catre Dumnezeu!
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
credeti ca e ok sa faci camera copilului in bucatarie? | fallen | Generalitati | 51 | 22.10.2011 13:08:44 |
Cand trebuie sa punem numele copilului? | Elllma | Intrebari utilizatori | 8 | 07.11.2010 18:21:24 |
Impartasirea copilului mic | DariaFlor | Generalitati | 95 | 08.09.2010 20:12:34 |
Educatia copilului-replici incuietoare | clementia | Generalitati | 46 | 13.11.2009 14:19:15 |
1 Iunie - Ziua copilului | costel | Generalitati | 10 | 03.06.2008 23:04:02 |
|