![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca si cu parca....dar tu daca erai orb ce parere ai fi avut despre lumina ? si daca erai doar o veverita cum mai tastai idioteniile pe care le tastezi ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acolo unde scanteia apare urmeaza valvataia...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cit despre cei doi turci de acolo... Ai vrea sa li se opresca ghesheftul? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Musulmanii nu au icoane si nici in sfinti nu cred. Oamenii aia de stiinta or fi fost contabili. |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca vine cineva cu lumanari obisnuite de acasa se petrece la fel cu Sfanta Lumina nu arde pe oameni,nici barba sau parul ceva timp.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt altii care pasesc pe carbuni incinsi si nu se ard. Inseamna ca au o credinta autentica si/sau ca este o flacara magica sub talpile lor?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei fac si niste scamatorii cu serpii lor, dar serpii aia nu sunt rude cu ala din Eden din povestea cu Eva si merisorul cel gustos. |
|
||||
|
||||
![]()
Ben_gal, tu esti evreu? Fiind evreu, nu ar trebui sa crezi in VT si, implicit, "in povestea cu merisorul cel gustos"? :)
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca merisorul acela era gustos, insa chestiunea nu are mare relevanta si, IMPLICIT [grozava vorba. Imi aminteste de "plici_plici_plici,doua vaci si doi calici"], nu vad motivul groazei.
Last edited by ben_gal; 06.04.2010 at 05:29:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici un clip de pe net nu demonstreaza asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|