![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci nu se baga nimeni la exercitiu?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord cu tine, asta face si in biserica. Cine nu vrea sa-l asculte acolo nu-l va asculta nici in piata. Probabil multi nu au aflat de conferintele care se tin saptamanal in multe locuri in tara si in afara bisericii (asta pentru cei care le e teama ca o sa cada biserica pe ei). Sa sti ca avem si preoti ortodocsi care sunt prin Africa increstinand triburi intregi. Dar e de preferat a se evita stilul agresiv al altor confesiuni. Noi nu trebuie sa dam foc idolilor altora, le dam numai taciunii si cand or vrea o sa dea singuri foc. Nu era vorba deloc de comoditate, pentru ca inca se predica si inca bine si in locuri amenajate, nu pentru comoditate ci pentru ca pe langa predica avem multe alte sfinte taine care trebuiesc si ele facute. Ar fi o irosire de resurse sa construiesti biserici si apoi sa mergi in strada.
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu facem fapte bune la concurs si nici nu le strigam pe forum. E bun totusi indemnul la fapte bune.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Slava Domnului! Nu trebuie sa purtam grija altor confesiuni, ci sa urmam exemplul Domnului si al apostolilor. Cred ca poti vedea si tu cum se straduiau ei sa respandeasca Evanghelia si sa aline sufletele amarate.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Ba da! La concurs ar trebui facute si strigate in gura mare. Tocmai de aceea l-am numit un exercitiu. E un exercitiu de constiinta mai mult decat de fapte bune. E o provocare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In orice caz, pentru mine cu siguranta nu este valabil "nu judeca sa nu fii judecat". Eu mai degraba as spune ca merg pe principiul "judeca, sa fii judecat si sa invatam cu totii din asta", desi nu consider asta un scop sau un reper in viata. Tare scolastica treaba cu "nu judeca". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar de prozelitism ma indoiesc de faptul ca ar trebui procedat asa. Daca Dumnezeu nu baga pe gat oamenilor, cum am putea sa mergem noi si sa facem asta? In plus, Dumnezeu are lucrarea Lui cu fiecare om in parte. Si intotdeauna lasa la libera alegere a oamenilor, ceea ce vor face. La fel trebuie sa facem si noi. :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
oricum UN SFANT n-ar fi observat ce ai observat tu , ci ar fi gandit ca e cel mai pacatos om din biserica aceea si se minuneaza cum il mai tine Dumnezeu pe pamant desi el greseste in fiecare secunda; de asemenea cand te observi pe tine n-ai timp sa observi pe altii ci ii vezi pe altii mai buni decat tine ; se pare ca neregulile pe care le observai tu la altii sunt din cauza ...ta . pentru ca nu te rogi pentru ei iata in ce stare au ajuns ...asa ca vezi ce faci in continuare.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ascultarea de Biserica - pana unde ? | Erethorn | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 03.08.2012 14:14:51 |
O biserica unde se fac cateheze | Elenis | Generalitati | 18 | 14.04.2011 22:32:33 |
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste | ionut12 | Generalitati | 0 | 28.09.2010 23:46:17 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
|