![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca un om de talia Parintelui Staniloaie credea (acum stie) ca traim vremurile lui Gog si Magog, probabilitatea sa fie chiar asa este destul de mare. Daca Parintele Rafail Noica, om care traieste in sihastrie prin munti, afirma ca nu mai este mult pana la venirea a doua, atunci tind sa-l cred. Daca Sfantul Varsanufie de la Optina ne spune ca "Eu nu voi ajunge sa traiesc acele zile, dar voi veti trai.", atunci scepticismul ar trebui sa se mai diminueze. Si e foarte interesant ca multi parinti, cuviosi, sfinti au curaj sa faca astfel de afirmatii tari, care toate se sincronizeaza pe deceniile care acum incep. Da Doamne sa se fi inselat ei, ca sa nu prindem noi acele vremuri de cosmar! Prefer de o mie de ori sa fiu ridicol, naiv, credul, conspirationist sau nebun in ochii vostri decat sa am dreptate si sa nu prindem anii 2040-2050.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu te iubeste si te asteapta sa crezi in El, macar ca exista. Am sperante ca vei iesi din ateism, din moment ce inca esti in viata si mai tragi cu ochiul si pe la noi. ![]() Ne vedem in Rai! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Unde scrie in biblie ca pamintul are 7000 de ani?
Ca eu nu am gasit nici un cuvint referitor la aceasta virsta a pamintului si nici ca soarele se invirte in jurul pamintului sau ca pamintul ar fi centrul universului. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
+ CREZUL + | cristiboss56 | Rugaciuni | 18 | 21.07.2013 17:11:53 |
Portretul lui Iuda cel modern | costel | Generalitati | 31 | 09.05.2011 10:28:04 |
crezul in ebraica | hatryan | Rugaciuni | 0 | 18.07.2009 22:43:28 |
ISTORIA ECUMENISMULUI MODERN | Pravoslavia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 5 | 06.12.2007 11:45:07 |
Dan Puric ,un traitor modern al ortodoxiei | urzicuta | Generalitati | 18 | 10.08.2007 11:34:50 |
|