Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.05.2010, 00:23:02
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de beliver Vezi mesajul
Ai intors-o ca la Ploiesti.Mai citeste o data te rog.Doamne ajuta!
Tu chiar crezi ca e posibil sa aflu eu ce efecte a avut rugaciunea voastra?!!!
Am semnalat un efect: scaderea salariilor...
Daca nu e asta ,spune tu,cunosti mai bine situatia.....
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 00:45:07
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul

Eu chiar cred ca nu poti sa vezi ce efect a avut rugaciunea noastra in primul rand pentru ca nu ai participat,in al doilea pentru ca nu ai crezut in ea.Dar daca vrei sa stii totusi ce efect a avut roaga-te sa-ti arate Dumnezeu...In ceea ce priveste salariile eu zic sa ai rabdare,sau sa te multumesti cu cat primesti.Tu nu poti decat sa fii recunoscator pentru tot ce primesti,bun sau rau.Gandeste-te daca pentru atat esti asa de suparat,ce ai face daca s-ar intampla ceva cu adevarat grav.Doamne fereste!
Vechi 13.05.2010, 01:40:08
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de beliver Vezi mesajul
Eu chiar cred ca nu poti sa vezi ce efect a avut rugaciunea noastra in primul rand pentru ca nu ai participat,in al doilea pentru ca nu ai crezut in ea.Dar daca vrei sa stii totusi ce efect a avut roaga-te sa-ti arate Dumnezeu...In ceea ce priveste salariile eu zic sa ai rabdare,sau sa te multumesti cu cat primesti.Tu nu poti decat sa fii recunoscator pentru tot ce primesti,bun sau rau.Gandeste-te daca pentru atat esti asa de suparat,ce ai face daca s-ar intampla ceva cu adevarat grav.Doamne fereste!
Efectul invizibil!
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 02:02:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Da,grupul de rugaciune pentru marirea salariilor.Pentru asta sunt de acord,si in plus pot sa si urmaresc concret daca v-ati facut treaba bine!
Pai nu asa! Pune si tu umarul, frate draga, si spune rugaciunile pe care le spunem noi, ca sa vezi ca nu eu sau altul vom face minunea, ci Dumnezeu, daca va considera...
Indiferent de treburi, ar trebui sa-ti aloci 30 minute, pentru a te alatura noua, care vrem sa continuam cu cititul Psaltirii in Postul care vine si presupun si in celelte... Nu de alta, dar ca sa ai pe cine da vina, si anume pe tine, daca efectul rugaciunii nu se vede asa de repede pe cat te astepti tu.
Lasand gluma la o parte, trebuie sa tinem cont, ca datoriile s-au facut pe parcursul a multor ani si nu pot fi recuperate de azi pe maine.
Poate nu a gresit prea mult Ceausescu, cand a lasat tara fara datorii, asa cum a prealuat-o de la Ghe. Gheorghiu-Dej, fara datorii fata de rusi.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 02:08:46
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Deci noi ne-am rugat, iar Dumnezeu ne-a raspuns, scazand salariile?!? Asa nedrept Il crezi pe Dumnezeu? Mai gandeste-te, frate, inainte de a scrie asa ceva.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 10:42:03
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Pai nu asa! Pune si tu umarul, frate draga, si spune rugaciunile pe care le spunem noi, ca sa vezi ca nu eu sau altul vom face minunea, ci Dumnezeu, daca va considera...
Indiferent de treburi, ar trebui sa-ti aloci 30 minute, pentru a te alatura noua, care vrem sa continuam cu cititul Psaltirii in Postul care vine si presupun si in celelte... Nu de alta, dar ca sa ai pe cine da vina, si anume pe tine, daca efectul rugaciunii nu se vede asa de repede pe cat te astepti tu.
Lasand gluma la o parte, trebuie sa tinem cont, ca datoriile s-au facut pe parcursul a multor ani si nu pot fi recuperate de azi pe maine.
Poate nu a gresit prea mult Ceausescu, cand a lasat tara fara datorii, asa cum a prealuat-o de la Ghe. Gheorghiu-Dej, fara datorii fata de rusi.
Sper sa nu se mareasca cota unica si tva-ul dupa ce terminati sa va rugati!
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 12:50:10
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Sper sa nu se mareasca cota unica si tva-ul dupa ce terminati sa va rugati!
,,Cautati mai intai Imparatia Cerurilor si toate celelalte se vor adauga voua."

,,Unde este comoara ta, acolo este si inima ta."

Dumnezeu ne ajuta cum crede El, nu cum vrem noi, caci ne-a invatat sa punem ,,faca-se voia Ta", nu ,,faca-se voia mea sau a noastra''. El stie cel mai bine daca pentru mantuire avem mai multa nevoie de bani multi sau de rugaciune. Preotii in biserica se roaga in primul rand pentru mantuirea noastra, nu pentru ca Dumnezeu sa ne ajute sa facem palate. Si noi ne vom ruga in primul rand pentru mantuirea noastra. In masura in care ne vom face placuti lui Dumnezeu, ne va asculta apoi si rugaciunile pentru ceilalti. Daca tu ironizezi pana la urma e problema ta. Tu vei raspunde.
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 12:59:20
Banned

Implicit

Hristos s-a înălțat!
Reply With Quote
Vechi 13.05.2010, 13:02:11
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Hristos s-a înălțat!
Adevarat S-a inaltat!
Vechi 13.05.2010, 13:19:13
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Implicit

Si uite ca in loc sa discutam la subiect,suntem pe langa.Asta imi pare mie rau sa vad,ca se deschide un subiect simpatic si in loc sa discutam pe marginea lui ne luam cu altele si uite in ce se tranforma totul.Daniel daca nu vrei sa participi la rugaciune,n-o face,e alegerea ta dar nu te lungi pe acest topic cu subiectul "salvati Romania".Doamne ajuta!

p.s.:ai putea sa scrii acum si ceva la subiect?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Minunile din viata voastra Mihailescu-Marin Daniel Generalitati 14 10.10.2011 19:00:42
Parerea voastra claudiu31 Intrebari utilizatori 0 04.09.2011 23:01:15
Situatie penibila sper sa nu fie iar "subiect penibil" pol_AS_1 Generalitati 4 07.06.2010 18:12:33
Situatie penibila la biserica ortodoxa din lisabona pol_AS_1 Generalitati 35 05.06.2010 22:41:11
PAREREA VOASTRA ! cristiboss56 Botezul 51 20.08.2008 16:51:03