![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mult succes! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Puteai folosi mai bine timpul in care i-ai combatut ; eventual puteai spune si tu cateva rugaciuni. Am fi avut toti de castigat, inclusiv tu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca ,scopul acestui forum este sa ne intarim in credinta ortodoxa. Daca cumva acest forum te va face sa vii la credinta ortodoxa m-as bucura. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-am zis si da-mi voie te rog sa repet: nu noi facem minunea, ci Dumnezeu. Noi nu avem motiv nici de lauda, nici de mandrie. Cine vrea sa participe la rugaciune in aceste conditii, e binevenit. |
|
||||
|
||||
![]()
Draga Dorina , draga Anca , sunt alaturi de acest grup de rugaciune , dar asa cum i-am scris ( cred ) lui Dorina , nu particip in mod direct la programul acestui grup , intru cat am programul meu strict de rugaciune printre care si citirea unei catisme zilnic din Psaltira lui David si din Psaltira Maicii Domnului . Deci va rog considerati si aceasta o participare indirecta a mea la aceasta frumoasa si de folos initiativa . Doamne ajuta !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, eram sigura ca nu stai de parte de grupul de rugaciune; si sper ca mai sunt multi ca si tine, care se roaga cu noi. Asa ne dam seama ce inseamna ca suntem cu totii ai lui Hristos.
Multa sanatate tuturor si toate cele bune. |
|
|||
|
|||
![]()
Astăzi 20 mai am început rugăciunea.Voi pune pomelnicul cu numele celor care se roagă la câte biserici și mănăstiri voi putea și voi ajunge.Acei care aveți dragoste sunt convinsă că veți face același lucru.
Să ne ajute Dumnezeu tuturor celor care citesc catismă dar și celor care sunt alături de noi cu orice rugăciune sau măcar cu un gând bun. Doamne ajută Dacă prin vorbele mele am supărat sau am smintit pe cineva rog să îmi acorde iertare sau dacă nu poate măcar să mă îngăduie, așa cum și Dumnezeu ne îngăduie deși îl supărăm prin faptele și vorbele noastre în fiecare clipă. "Cu noi este Dumnezeu" |
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer iertare tuturor de pe forum pe care i-am suparat vreodata.Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Cine are de exemplu catisma 16, începe din 20 mai cu acest număr, iar pe 21 mai, citește în continuare catisma 17? 2. Se citește și sâmbăta, și duminica? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Grup de rugaciune | delia31 | Umanitare | 286 | 11.03.2024 04:41:48 |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara | Iulia11 | Generalitati | 7 | 01.11.2010 12:48:47 |
Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE | cristiboss56 | Pocainta | 19 | 12.01.2010 18:45:34 |
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 6 | 08.10.2009 23:35:55 |
|