Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2010, 09:06:22
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Draga Daniel, noi ne rugam, iar Dumnezeu face ceea ce trebuie, daca cerem bine. Cred ca esti de acord ca noi oamenii nimic nu putem face fara El. Si daca vom vedea o schimbare, nu ne-o insusim, de parca noi am fi facut ceva. Asa ca stai te rog linistit in privinta asta. Noi ne dorim o schimbare in bine in Romania. Nimic mai mult, nimic mai putin. Si pentru asta ne rugam.
Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne!
Anca-Mihaela
Vedeti ca treaba asta are tendinta sa se extinda,incepeti sa primiti cereri de rugaciune de le useri,nu stiu daca veti face fata ,va trebui sa fiti bine organizati.Vad ca deja v-ati extins ,de la Salvati Romania, la Rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara(a noastre ,sa inteleg a celor care se roaga).Prevad ca mai tarziu se va chema Rugaciune pentru forumisti si pentru tara si pentru intreaga lume,si apoi desigur ,intr-un final veti adauga si pe dusmani la rugaciune.
Mult succes!
Reply With Quote
Vechi 19.05.2010, 09:11:47
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
nu stiu daca veti face fata ,va trebui sa fiti bine organizati.
Nu-i nici o problema, te au pe tine aici sa ai grija de buna lor organizare...Ce s-ar face fara tine?
Puteai folosi mai bine timpul in care i-ai combatut ; eventual puteai spune si tu cateva rugaciuni. Am fi avut toti de castigat, inclusiv tu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 19.05.2010, 09:24:02
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu-i nici o problema, te au pe tine aici sa ai grija de buna lor organizare...Ce s-ar face fara tine?
Puteai folosi mai bine timpul in care i-ai combatut ; eventual puteai spune si tu cateva rugaciuni. Am fi avut toti de castigat, inclusiv tu.
Doriana,am observat din ultimile tale comentarii ca le faci cu bun simt si pari ca ai o anumita judecata corecta.Insa sa stii ca ,trebuie sa ti-o spun,singurul tau defect este ca esti protestanta.Aici este un forum ortodox,deci in principiu nu ar trebui sa intri aici.
Pentru ca ,scopul acestui forum este sa ne intarim in credinta ortodoxa.
Daca cumva acest forum te va face sa vii la credinta ortodoxa m-as bucura.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2010, 09:30:43
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Doriana,am observat din ultimile tale comentarii ca le faci cu bun simt si pari ca ai o anumita judecata corecta.Insa sa stii ca ,trebuie sa ti-o spun,singurul tau defect este ca esti protestanta.Aici este un forum ortodox,deci in principiu nu ar trebui sa intri aici.
Pentru ca ,scopul acestui forum este sa ne intarim in credinta ortodoxa.
Daca cumva acest forum te va face sa vii la credinta ortodoxa m-as bucura.
Ma bucur ca mi-ai gasit doar un singur defect, si iti multumesc de aprecieri. Insa nu consider ca ortodocsii ar trebui ocoliti. Sunt oameni draguti si ma bucur sa fiu printre ei. Chiar am invatat unele lucruri pe aici. Si mie imi place cum scrii pe alte topice, esti un om citit si cu bun simt, insa cred ca e bine sa ne bucuram ca altii se roaga, nu sa-i criticam. Ca se va schimba tara sau doar ei insisi, ramane de vazut. Important e ca se roaga...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 19.05.2010, 22:17:26
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Vedeti ca treaba asta are tendinta sa se extinda,incepeti sa primiti cereri de rugaciune de le useri,nu stiu daca veti face fata ,va trebui sa fiti bine organizati.Vad ca deja v-ati extins ,de la Salvati Romania, la Rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara(a noastre ,sa inteleg a celor care se roaga).Prevad ca mai tarziu se va chema Rugaciune pentru forumisti si pentru tara si pentru intreaga lume,si apoi desigur ,intr-un final veti adauga si pe dusmani la rugaciune.
Mult succes!
Daniel, daca vrei, poti intra la "umanitare" si vei vedea ca ne-am rugat pentru multi useri aflati intre viata si moarte, in coma, inainte de operatii, la ananghie, etc.
Ti-am zis si da-mi voie te rog sa repet: nu noi facem minunea, ci Dumnezeu. Noi nu avem motiv nici de lauda, nici de mandrie. Cine vrea sa participe la rugaciune in aceste conditii, e binevenit.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2010, 22:28:51
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Draga Dorina , draga Anca , sunt alaturi de acest grup de rugaciune , dar asa cum i-am scris ( cred ) lui Dorina , nu particip in mod direct la programul acestui grup , intru cat am programul meu strict de rugaciune printre care si citirea unei catisme zilnic din Psaltira lui David si din Psaltira Maicii Domnului . Deci va rog considerati si aceasta o participare indirecta a mea la aceasta frumoasa si de folos initiativa . Doamne ajuta !
Vechi 19.05.2010, 22:49:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Cristian, eram sigura ca nu stai de parte de grupul de rugaciune; si sper ca mai sunt multi ca si tine, care se roaga cu noi. Asa ne dam seama ce inseamna ca suntem cu totii ai lui Hristos.
Multa sanatate tuturor si toate cele bune.
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 11:45:00
dorinastoica14
Guest

Implicit Astăzi 20 mai

Astăzi 20 mai am început rugăciunea.Voi pune pomelnicul cu numele celor care se roagă la câte biserici și mănăstiri voi putea și voi ajunge.Acei care aveți dragoste sunt convinsă că veți face același lucru.

Să ne ajute Dumnezeu tuturor celor care citesc catismă dar și celor care sunt alături de noi cu orice rugăciune sau măcar cu un gând bun.

Doamne ajută
Dacă prin vorbele mele am supărat sau am smintit pe cineva rog să îmi acorde iertare sau dacă nu poate măcar să mă îngăduie, așa cum și Dumnezeu ne îngăduie deși îl supărăm prin faptele și vorbele noastre în fiecare clipă.

"Cu noi este Dumnezeu"
Reply With Quote
Vechi 20.05.2010, 21:57:54
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Implicit

Imi cer iertare tuturor de pe forum pe care i-am suparat vreodata.Doamne ajuta!
Vechi 20.05.2010, 22:21:58
Carmen FUNIERU's Avatar
Carmen FUNIERU Carmen FUNIERU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Citirea Psaltirii se va face tot la fel ca data trecută adică:
- timp de 4o zile,
- cu binecuvântare de la duhovnic,
- la orice oră din cele 24,
- cine are catisma nr 1 citește și rugăciunile încapătoare,
- după citirea catismei(lor) se citește Pomelnicul de la sfârșitul Pasltirii la care vom pomeni câteva nume pe care vreți să le citim.
- dacă cineva renunță su nu mai poate citi să anunțe pentru a fi înlocuit.
- am putea începe pe 2o mai pentru a termina luni,28 iunie cu o zi înainte de Sfinții Apostoli Pertu și Pavel.
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Am două nelămuriri în privința numărului de catismă. Nu știu dacă am înțeles bine:
1. Cine are de exemplu catisma 16, începe din 20 mai cu acest număr,
iar pe 21 mai, citește în continuare catisma 17?
2. Se citește și sâmbăta, și duminica?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Grup de rugaciune delia31 Umanitare 286 11.03.2024 04:41:48
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Acatiste la Manastiri, pentru cei care nu se afla in tara Iulia11 Generalitati 7 01.11.2010 12:48:47
Sfântul Vasile cel Mare : picături de înțelepciune - PENTRU SUFLETELE NOASTRE cristiboss56 Pocainta 19 12.01.2010 18:45:34
Pentru cei diaspora (dar si din tara)-aveti biblioteca de carti religioase? sophia Biserica Ortodoxa Romana 6 08.10.2009 23:35:55