![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Toata lumea este manipulata ,dragi mei stiti cine conduce Lumea asta, SATANA sau LUCIFER.
Luati antidotul, cititi biblia, rugati-va la Dumnezeu , si mare atentie nu faceti prin ruga voastra telefonul fara fir, adica nu va rugati pan nu stiu ce asa zisi sfinti care de fapt sunt morti. Rugati-va doar prin Isus Hristos , caci el este calea adevarul si viata si nimeni nu poate ajunge la Tatal decat prin fiu. Isus a fost foarte precis "Nu exista o alta cale in afara de mine" Intelegeti oadata pt totdeauna ca nu este alt drum. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta se intelege din "prefer sa nu cred in masonerie". Cand spui ca nu crezi in Dumnezeu spui ca nu crezi in puterea Lui? Sau ca nu crezi in existenta Sa? Probabil ca ultima. In fine, sa trecem peste.
Pentru mine e neimportant daca masoneria e in spatele guvernelor tarilor sau nu. De condus ne conduce cineva, ca doar nu lasa sa-i scape ocazia, nu? Dintre milioanele de organizatii, tot sunt cateva care exercita un control peste tarile care au intrat in parteneriat cu ea. Cele care au refuzat sunt slabe si le distrugi economia printr-un embargou, deci alea sunt oricum sub controlul altcuiva. Ce ai? Oamenilor le plac conspiratiile, ce te revolti atat? Nu e nimic rau in asta, atata timp cat le privesti ca pe un simplu basm si-ti vezi linistit de viata ta mai departe, fara sa fii obsedat sau cuprins de paranoia. Si mie-mi plac pentru simplul motiv ca mi se par interesante. Multe sunt produsul imaginatiei, deci o parte mica din gandurile unui om. Nu am refuzat niciodata sa aflu modul de gandire al cuiva. Daca si de a cunoaste omul m-as plictisi... pentru ce mai exist? |
|
||||
|
||||
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sunete ciudate...produse indirect de societatea/specia-tumora a Homo sapiens. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 6 | 16.07.2012 07:59:28 |
Specia umana perpetuata prin incest? | voxdei55 | Generalitati | 4 | 08.02.2010 12:46:52 |
|