Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2011, 09:52:00
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Cititi in "Intoarcerea la Hristos" care e diferenta dintre evrei si jidani. Nu sunt sinonime.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 25.05.2011, 14:07:39
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Printre evenimentele care ni se pregătesc este și apropierea cometei sau planetei Elenin, zisă și Nibiru:

http://elenin.org/
http://blog.imva.info/world-affairs/elenin

Pentru mai multă credibilitate, cutremurele majore care au avut loc în ultimii ani sînt asociate cu alinierile acestui obiect ceresc cu Pămîntul sau cu altă planetă din sistemul nostru solar (a se vedea tabelul din linkul al doilea).

După cîte îmi spune rațiunea, acest eveniment va avea loc într-adevăr, numai că va fi o păcăleală la nivel planetar. O falsă vizită a unui corp ceresc de dimensiuni enorme care ni se va arăta prin intermediului sistemului de holograme Blue Beam și care va fi precedată și însoțită de cutremure dese generate prin intermediul HAARP.

Nu lansez aceste informații ca să semăn frica în rîndul celor mai sensibili, ci ca să aveți idee din timp că orice se va întîmpla va fi [probabil] pentru a slăbi credința oamenilor, pentru crearea haosului general și eventual ca să pregătească intrarea în scenă a celui numit Antihrist.

Orice am crede noi pînă la momentul ț cel atît de mediatizat, un lucru cert este că acesta va fi la sfîrșitul anului viitor, adică în scurt timp. Deci întăriți-vă în credință și stați aproape de Biserica Lui Hristos, Cel Care ne ajută și este cu noi prin Sfintele Taine, pentru rugăciunile celor bineplăcuți Lui.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2011, 00:46:16
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
dar nu trebie sa se supere evreii ca l-i se spune "jidani".daca isi vedeau de treaba lor cine crezi ca aveau treaba cu ei?
dar noua romanilor nu n-i se spune si "tiganilor"?noi de ce nu mai sarim in sus de indignare?
Pai tu te indignezi sau nu cand esti numit tigan? Ca nu am inteles.

Nu stiu acum, eu am fost prin toata Europa, nu mi-a zis nimeni tigan.

Am si o gramada de prieteni evrei, nu mi-au dat nici un motiv sa ii numesc in orice alt fel decat pe numele lor, dat de parinti.

Ia zi, cam cati prieteni evrei ai tu, de vorbesti asa, de parca ii cunosti pe toti?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Emilia Corbu vs “Raportul Patapievici” Decebal Stiri, actualitati, anunturi 1 12.09.2012 08:08:51
“Barack Obama este primul presedinte GAY” Laura19 Homosexualitatea 11 12.06.2012 10:03:27
Proiectul Blue Beam Sf.Asteapta Generalitati 15 29.04.2010 00:22:37
ALTERMEDIA VA ADUCE “JOC FINAL” Iustin44 Stiri, actualitati, anunturi 2 04.05.2008 01:08:28