![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma doare cand BBC (ala mare in engleza) a scris: `Calugarita ucisa in urma unui ritual de exorcizare in Biserica Ortodoxa Romana`, ma doare cand oameni ca sebastiana sau colors considera ca acest lucru este unul just, si ca acea crima reprezinta BOR, ma doare cand niste preoti plecati din Romania profita de caz si lovesc in ierarhie si in conducere...lucru ce nu ne face bine. Insa eu nu sunt decat o unealta a celui rau, un rational, incult in ale teologiei, unul care nu stie ce e ala Maslu si scriu aici pe forum ca sa smintesc pe adevaratii crestinii... Ma intreb, ca si colegul meu in `treburile diavolesti` Mirean, daca merita sa stricam orzul pe gaste... e vorba de cat de constructiva este discutia in cele din urma, nu ca ati fi voi gaste...:angry: |
|
|||
|
|||
![]()
Deci,nu vrei sa-mi asculti parerile?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Odin,tocmai asta incercam sa-ti spun,dar am crezut ca te-ai suparat prea tare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Odin,iar te evaporasi?Unde ziceai tu ca ai dat link cu Sfantul Maslu?Asa:|...de curiozitate...stii:) tu cine a omorat pisica:(
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://slujbe-randuieli.crestinortodox.ro/Slujba_Sfantului_Maslu-128-11071. html |
|
|||
|
|||
![]()
:)Am cautat la altele dar,vreau sa vad ce difera la acesta fata de celelalte,pe care le stiu eu:D.Ce nu ti-este clar?:angry:Thank you so much!
|
|
|||
|
|||
![]()
Odin,ce faci,mie nu-mi raspunzi?Continuam?
|
|
|||
|
|||
![]()
Vrei sa zic `start` sau ce?
Cauta in urma, vezi ce intrebari am pus si raspunde... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 16:00:37 |
Cazul Ungheni | PadreCory | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 15 | 22.05.2008 12:13:01 |
cazul tanacu | crypo | Din Vechiul Testament | 3 | 06.04.2008 15:06:52 |
Cazul Seraphim Rose si altii | veilur | Intamplari adevarate | 15 | 14.12.2007 22:38:12 |
|