![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vă respect opinia pentru că și Dumnezeu v-o respectă. Trebuie însă să vă spun răspicat: Este gravă neîncrederea în cuvintele lui Hristos și în inspirația Duhului Sfânt. Cuvântul acela (ca și alte multe cuvinte asemenea lui) nu au fost pus acolo la voia întâmplării.
Vă este greu să credeți din cauza prejudecăților confesionale, dar e adevăr dumnezeiesc ce scrie acolo. Un creștin adevărat ar trebui să creadă mai bine Cuvântul sfânt al Scripturii, decât ideile păgâne ale lui Platon. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu v-am aratat din Sf Scriptura dovezi. Dumneavostra inafara de faptul ca nu aveti un raspuns la ceea ce v-am aratat, spuneti ca sunt idei pagane. Cu alte cuvinte renegati pe Duhul Sfant. Si acum imi dau seama ca Sfintii Parinti aveau dreptate:De la tot păcatul se întoarce omul ușor, dar de la eres, foarte greu!” In zadar iti zic ca laptele este alb cand tu il vezi negru. Inca putin si il renegati si pe Fiul lui Dumnezeu. Pe Fecioara Maria la fel , cand ea l-a nascut pe Iisus, la purtat in pantece, cine poate fi mai mare decat Ea? O sa vedeti voi la Judecata cand v-a straluci peste ceata ingerilor. Vai de voi! Eu aici am incheiat cu aceasta polemica! |
|
|||
|
|||
![]()
In catacombe si nu numai acolo nimeni nu a lasat marturii adventiste, ideea adventa ca biserica a fost corupta este absurda! Nu avem nici o dovada in acest sens este o idee ce nu poate fi sustinuta si combatuta usor cu Nt vezi parabola grauntelui de mustar si nu numai!
Dar sa revenim la acel pasaj. Se spune despre cei rai ca vor fi nimiciti dar in ce mod? Sa nu piara din mintea noastra din mintea lui Dumnezeu! Ti-am mai aratat ca nu gandesti ca un evreu care are o gandire totusi diferita de a noastra! El va fi nimicit sau uitat de Dumnezeu si sfintii lui! Tot ce a fost a fost dat uitarii! Litera ucide baiete duhul da viata. Tu vei fi uitat in iad nimeni nu te va mai baga in seama daca vei ajunge acolo ,Doamne fereste! De aceea nu poti sa interpretezi corect scriptura si treci peste n pasaje datorita unui pasaj! |
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar subiectul comporta mai multe fatete decit pare la prima vedere.
-vesnic poate avea si intelesul de definitiv deci nu neaparat ca durata in timp. Apocalipsa arata ca la Judecata chiar si iadul este aruncat in iezerul (lac) de foc pai si atunci daca nu pier definitiv si ei tot in acelasi iezer (iezerul poate fi vesnic fiindca este putere divina) atunci iadul ce vina are sa fie arucat la fel ca si locuinta mortilor la fel ca si cei din iad care nu au fost gasiti in cartea vietii. Si ce rost are sa fie aruncati daca nu sint desfiintati? La fel de bine puteau sa stea pe mai departe si fara iezer. Asa incit lucrurile nu sint atit de cardinale cum par la prima vedere ele trebuie judecate in ansamblu. Last edited by Mihai36; 27.07.2011 at 09:33:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cu sfintenia nu te nasti... la sfntenie ajungi prin mult mult efort... singura calitate a unui copil e ca are "hard disk-ul" gol, de bune si rele... altfel, in afara unor canoane bisericesti care transmit un mesaj greu de inteles pentru muritorii de rand, are cineva raspunsul pentru "de unde venim?" sau "care este adevarata noastra varsta?" sau o alta intrebare..."de ce unii se nasc saraci si altii bogati, unii sanatosi altii bolnavi, unii traiesc mult altii putin" Dumnezeu este drept si este cu noi si va fi in vecii vecilor! El cu siguranta are mai multe date decat putem noi avea, dar eu zic ca un inceput este sa incepem sa ne punem intrebari, si tot Dumnezeu ne va ajuta cu raspunsurile la intrebarile la care suntem vrednici sa le aflam... _____________________________ "cercetati toate si pastrati ceea ce este bun..." (Ap. Pavel) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai tin minte cati ani aveam dar tin minte ca bunica mea venise acasa si mi-a spus ca la capela sunt 2 copii morti. Murisera asfixiati in casa. Parintii ( pocaiti- ca asa spunem noi sectantilor in general ) erau acolo. Si spuneau foarte senin: "Dumnezeu ni i-a dat- Dumnezeu ni i-a luat"!
Desi sunt aproape 30 de ani de atunci sunt inca socata cand imi amintesc. Omor din imprudenta! Vinovatul? Dumnezeu desigur! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care era întrebarea? Vă răspund dacă o puneți |
|
|||
|
|||
![]()
Lamuriti-mi atitudinea "pocaitilor" descrisa de mine mai sus. Daca se poate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și a rostit: "Gol am ieșit din pântecele mamei mele și gol mă voi întoarce în pământ! Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat!" "(Iov 1,21) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 20.08.2011 at 09:43:32. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|