Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.01.2014, 20:04:48
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Smile banc cu polițiști

Doi hoti eliberati din penitenciar aveau nevoie de bani si s-au gandit cum sa faca rost de ei. Ca sa sparga o banca aveau nevoie de scule performante, asa ca s-au hotarat sa sparga sediul politiei.
Ajung in biroul comandantului si deschid fisetul. In primul sertar, valuta.
- Nu luam valuta ca este inseriata!
Al doilea fiset e plin cu bijuterii.
- Nu le luam ca sunt sub urmarire!
In al treilea fiset gasesc un dosar plin cu amprente.
- Asta il luam si facem bine si la prietenii nostri!
A doua zi, ofiterul de serviciu raporteaza comandantului ca a fost spart biroul.
- Ce au luat, valuta?
- Nu.
- Bijuteriile?
- Nu.
- Atunci ce?
- Condica de prezenta a politiei!
Reply With Quote
Vechi 01.01.2014, 21:47:58
tabitha's Avatar
Senior Member

Implicit

Reply With Quote
Vechi 02.01.2014, 06:27:24
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Mos Petru, un batran din judetul Suceava ramas fara casa, a lansat colindul anului langa Chilia lui Daniil Sihastrul. Batranul este un fost profesor de limba romana si a profesat cu ani in urma la un liceu renumit din judetul Bacau.

“Țineți minte cinci cuvinte:
Îi mai rău ca înainte,
Iar dacă n-aveți curele,
Cumpărați-vă bretele
Să vă spânzurați cu ele
Că vin vremuri și mai grele!!!”, spune Mos Petru in plugusorul adaptat la realitatea sociala si politica din Romania anului 2013.

complet aici: http://www.youtube.com/watch?v=NO8jmYk5dnE
Reply With Quote
Vechi 02.01.2014, 14:18:13
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Cum arata un anunt matrimonial intr-un ziar romanesc in 1909: "Caut romanca frumoasa, viata nepatata, sa posede numerar 6000 de coroane si mobila pentru 4 odai"

Reply With Quote
Vechi 03.01.2014, 08:59:25
tabitha's Avatar
Senior Member

Implicit

Ai aici 4 întrebări. E musai să răspunzi la toate.

1. Cum pui o girafă în frigider?
Stai un moment și gândește, înainte de a trece la întrebarea următoare.
Răspunsul corect este: Deschide frigiderul, bagă girafa înăuntru și închide ușa.
Această întrebare testează dacă ai tendința să rezolvi lucruri simple într-o manieră excesiv de complicată.

2 Cum pui un elefant în frigider?
Ai zis, "deschid ușa de la frigider și bag elefantul înăuntru"?...
Greșit
Răspunsul corect este: Deschid frigiderul, scot girafa, bag elefantul înăuntru și închid ușa .
Această întrebare testează abilitatea de a gândi prin prisma repercusiunilor legate de activitățile tale anterioare.

3... Leul, organizează o ședința cu toate animalele. Toate animalele participă, cu excepția unuia.
Care este acel animal, care nu participă ?
Raspunsul corect : Elefantul. Elefantul este în frigider, că doar tu l-ai băgat acolo.
Asta îți testează memoria... În fine, chiar dacă n-ai răspuns corect la primele trei întrebări, mai ai încă o șansă de a-ți demonstra adevăratele calități intelectuale.

4. Dai de un râu pe care trebuie să-l traversezi, dar știi că mișună în el crocodilii, iar tu n-ai o barcă.
Ce faci în cazul ăsta ?
Răspunsul corect: Te arunci în rau și înoți până la malul celălalt.
Ai uitat ? Toți crocodilii s-au dus la ședința animalelor.
Această întrebare testează daca ești capabil să înveți repede din propriile greșeli.

Conform firmei Anderson Consulting Worldwide, în jur de 90% dintre profesioniștii testați de ei, au dat răspunsuri greșite la toate întrebările, dar mulți preșcolari au dat câteva răspunsuri bune. Anderson Consulting zice că asta demonstrează, în mod concludent, că profesioniștii nu sunt în stare să gândească așa cum gândește un copil de patru ani.
Reply With Quote
Vechi 04.01.2014, 01:18:28
tabitha's Avatar
Senior Member

Implicit

Într-o dimineață, în timp ce luau micul dejun, o femeie i-a spus soțului său:
- Fac pariu că habar n-ai ce zi e astăzi.
- Cum să nu știu? o întrebă el indignat. Cum crezi că aș fi putut uita?
După ce a spus acestea, s-a ridicat de la masă și a plecat la lucru. La ora 10 dimineața sună cineva la ușă. Femeia deschise și primi o cutie plină cu trandafiri roșii. La prânz primi o cutie din bomboanele ei preferate de ciocolată, iar mai târziu un butic îi livra o rochie creată de un designer. Femeia de-abia așteptă să se întoarcă soțul ei acasă.
- Prima dată florile, după aceea ciocolata și în cele din urma rochia!, exclamă ea entuziasmată. N-am petrecut niciodată într-un mod mai fascinant Ziua Mediului!
Reply With Quote
Vechi 04.01.2014, 07:22:56
tabitha's Avatar
Senior Member

Implicit

Reply With Quote
Vechi 04.01.2014, 18:06:07
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Castravetele cu Florin Piersic

http://www.youtube.com/watch?v=ww6Lpl8F4wE

Reply With Quote
Vechi 05.01.2014, 05:58:33
tabitha's Avatar
Senior Member

Talking Cel mai bun cadou

Era o familie de evrei: mama si trei fii. Cand implinesc 18 ani, fiii decid sa plece cate un an in lume si sa agoniseasca niste avere iar apoi sa ii trimita mamei, fiecare cate un dar nemaipomenit, ca semn al recunostiintei pentru ca i-a crescut. Fac ei intocmai. Dupa un an se intalnesc toti fiii si se lauda fiecare cu ce i-a trimis mamei.

Cel mare: - Eu i-am trimis mamei materiale de constructie si muncitori platiti ca sa ii ridice o casa senzational de mare si de frumoasa, cu zece camere.

Cel mijlociu: - Eu i-am trimis un Mercedes ultimul model cu tot ce ti-ai putea dori la el, inclusiv cu un sofer angajat pe viata.

Cel mic: - Asta nu e nimic. Eu i-am trimis cel mai frumos cadou. Tineti minte ca mamei ii placea intotdeauna sa citeasca din Tora, dar din cauza ca ii slabise vederea, nu prea mai putea in ultimul timp? Ei bine, eu i-am cumparat un papagal vorbitor nemaipomenit de destept: stie sa recite Tora pe dinafara. A fost dresat timp de zece ani de zile de cei mai talentati si inzestrati rabini din lume. Orice capitol sau orice verset l-ai ruga, el (papagalul) ti-l recita imediat. A costat sa il achizitionez timp de vreo patruzeci de ani cat traieste el, cu un milion de dolari pe an, aproape o avere intreaga. Dar a meritat atata timp cat mama o sa fie fericita, ascultand citate din Tora in loc sa-si oboseasca ochii sa citeasca.

Dupa cateva zile, mama le scrie sa le spuna parerea ei despre cadouri.
Celui mare:
"Dragul mamii, casa pe care ai pus sa mi-o construiasca e prea mare pentru mine. Eu locuiesc intr-o singura camera si trebuie sa fac curat prin atat de multe..."
Celui mijlociu:
"Dragul mamii, masina pe care mi-ai trimis-o este inutila. Eu nu prea calatoresc din cauza batranetelor iar soferul este nepoliticos atunci cand il refuz sa merg la plimbare asa cum ai pus tu sa ma invite in fiecare zi."
Celui mic:
"Dragul mamii, tu mi-ai facut cel mai mare cadou. Ai stiut intotdeauna ce ii place mamei tale. Tin sa-ti multumesc. A fost extraordinar de gustoasa gaina pe care mi-ai trimis-o."
Reply With Quote
Vechi 05.01.2014, 06:12:16
tabitha's Avatar
Senior Member

Implicit

Un polițist patrula de zor. Vine un copil și-i zice:
- Nenea polițistu'!
- Da.
- Cât e ceasul!
- 2:45!
- La 3 fix să mă pupi în fund ...
Și fuge. Polițistul aleargă după el. După un colț dă de un ofițer superior .
- Unde alergi așa, măi Ioane?
- Un nesimțit de copil a venit și mi-a zis să-l pup în fund la 3.
- Da' e abia 2:45, nu te grăbi așa tare că mai ai timp!!!
Reply With Quote
Răspunde