Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2013, 15:34:16
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Cred ca si la noi exista acea bratara electronica ca-n occident, in cazul arestului, nu mai e de domeniul SF-lui.
Daca va referiti la modul general, nu la un caz particular, adica toti oamenii sa purtam o bratara electronica pentru supraveghere, nu as fi de acord. Mi se pare de domeniul utopic, chiar ma intreb cu ar putea cineva justifica necesitatea introducerii lor.
Gandeste ca buletinul cu cip este tot un gps ,el spune unde umbli ,si poate fi urmarit din satelit
Fiecare nu stie ce va face atunci ,eu nu condamn pe nimeni ci condamn atitudinea pro documente cu cip ,care poate dauna .
"Cine va sminti pe unul din acestia mici.." stiti ce spune Hristos
Mai bine vezi ce scrie aici ,o parere avizata:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/
Vechi 28.01.2013, 15:40:10
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Ati fi de acord daca nu v-ar implanta un cip ci v-ar atasa o bratara cu gps?
Aceeasi intrebare pt Ovidiu .
Anita cred că tu nici acum nu ai realizat că nu sunt pro cipuri, chiar și acte cu cip, deși eu în acte nu văd lepădarea. Cipul implantat este mai mult un abuz asupra libertății omului, lucru cu care sunt de acord. Că e lepădare sau nu vom vedea, vom vedea ce ne sfătuiește Biserica și ce ne vor sfătui duhovnicii acelor vremuri. Dar de ce vorbim de implatare cu cipuri când nici nu se pune problema de așa ceva? De ce vorbim de cele poate vor urma sau poate nu? De unde avem această certitudine?

Eu nu sunt de acord cu atitudinea asta haotică și fără noimă. Ceva de genul haideți la luptă, dar ne lipsește conducătorul. Apoi mai e și aspectul pe care l-am tot subliniat: "traieste in Hristos si tine unitatea Bisericii Sale".

ps: nu m-a interesat așa de mult acest subiect, dar acum am să întreb cum stă treaba cu cipurile astea și promit că am să revin cu ce răspunsuri am primit.
Vechi 28.01.2013, 15:50:42
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Cât de mult îmi place mie "meterialul clientului", adică articolul postat de tine. Păi uite ce spune acolo:

Să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă.

Nu înțeleg de ce trebuie să spui ce ai de gând să faci când nu te forțează nimic, decât nerăbdarea isterică a unor bloggeri anti-sistem care fac tocmai iscodirea cea bineplăcută… sistemului. Sau ei sunt tocmai agenți ai sistemului și aplică metoda felinarului aruncând momeala pentru aflarea victimelor, a pulsului și a vigilenței lor? Maare atenție, fraților! Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului și cu plăsmuirea de scenarii omenești de salvare, ci să lucrăm real, pe viu, poruncile lui Hristos și să ne unim cu El în cumințenie și ascultare în Biserica Lui Sfântă Ortodoxă.

ps: cât de mut îmi place "materialul clientului", Anita mai postează, uite cum încet adevărul iese singur la iveală.
Vechi 28.01.2013, 15:55:59
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Anita ești sigură că tu ai ctit acest articol? Uite ce mai spune el, am să subliniez, poate în final mai văd și alții:

"Părintele Adrian ne îndeamnă să sporim duhovnicește, să răbdăm încercările zilnice cu nădejde și rugăciune către Dumnezeu, să dovedim milă și iertare, nu dispreț și ură. Așa vom agonisi noi Duhul Sfânt și discernământul Lui.

Să ne rugăm, să ne rugăm, să ne rugăm! Mai mult! Să ne încredem în cuvântul Domnului Hristos. Nu trebuie să ne îngrijim de ziua de mâine, cum sau ce vom mărturisi, ci să împlinim azi poruncile și fericirile lui Hristos, pentru ca la vremea cercetării noastre, mâine, sau din ianuarie 2011, sau după război, sau după atentatele antisemite, sau după construirea templului din Ierusalim, să ne lumineze Însuși Domnul Hristos – Lumina lumii și să ne întărească a-L vesti și mărturisi, nu spre slava noastră, ci a Lui, nu prin bravare, ci prin răbdare și cruce, nu cu tulburare și isterie, ci cu multă pace în suflet și echilibru…

Nici unul dintre Sfinții Apostoli, Prooroci și Mucenici, nu și-au pregătit nici trâmbițat dinainte prelegerile înaintea călăilor sau a prigonitorilor, ci Însuși Duhul Sfânt le ascundea viitorul, îi întărea în timp și îi învăța să vorbească numai în momentul mărturisirii lor martirice, tocmai pentru a-i feri de mândria cu care și diavolul căuta să-i muște ca să-i piardă la final…”

ps: frumos material Anita.
Vechi 28.01.2013, 16:10:31
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Anita ești sigură că tu ai ctit acest articol? Uite ce mai spune el, am să subliniez, poate în final mai văd și alții:

"Părintele Adrian ne îndeamnă să sporim duhovnicește, să răbdăm încercările zilnice cu nădejde și rugăciune către Dumnezeu, să dovedim milă și iertare, nu dispreț și ură. Așa vom agonisi noi Duhul Sfânt și discernământul Lui.

Să ne rugăm, să ne rugăm, să ne rugăm! Mai mult! Să ne încredem în cuvântul Domnului Hristos. Nu trebuie să ne îngrijim de ziua de mâine, cum sau ce vom mărturisi, ci să împlinim azi poruncile și fericirile lui Hristos, pentru ca la vremea cercetării noastre, mâine, sau din ianuarie 2011, sau după război, sau după atentatele antisemite, sau după construirea templului din Ierusalim, să ne lumineze Însuși Domnul Hristos – Lumina lumii și să ne întărească a-L vesti și mărturisi, nu spre slava noastră, ci a Lui, nu prin bravare, ci prin răbdare și cruce, nu cu tulburare și isterie, ci cu multă pace în suflet și echilibru…

Nici unul dintre Sfinții Apostoli, Prooroci și Mucenici, nu și-au pregătit nici trâmbițat dinainte prelegerile înaintea călăilor sau a prigonitorilor, ci Însuși Duhul Sfânt le ascundea viitorul, îi întărea în timp și îi învăța să vorbească numai în momentul mărturisirii lor martirice, tocmai pentru a-i feri de mândria cu care și diavolul căuta să-i muște ca să-i piardă la final…”

ps: frumos material Anita.
L-am citit si am spus zilele trecute ca nu stim ce vom face fiecare atunci ,sau daca vom trai
Eu m-am legat de atitudinea pro cip a unora .
Fiecare e liber sa faca ce vrea dar sa nu sminteasca spunand ca nu e nici o problema daca acceptam documentele biometrice ,despre asta era vorba
Vechi 28.01.2013, 16:18:41
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
L-am citit si am spus zilele trecute ca nu stim ce vom face fiecare atunci ,sau daca vom trai
Fiecare e liber sa faca ce vrea dar sa nu sminteasca spunand ca nu e nici o problema daca acceptam documentele biometrice ,despre asta era vorba
La fel cum unii ar trebui sa nu sminteasca oamenii spunand ca cip-ul e dracu', caci daca e asa, atunci sunt demult indraciti, de vreme ce utilizeaza pc-ul :) Sinodul a dat un comunicat, a dat deasemenea si un sinod mitropolitan, (in a carui jurisdictie ma aflu), in consecinta o sa tin seama de ce au spus in acele comunicate.

Last edited by ioanna; 28.01.2013 at 16:27:38.
Vechi 28.01.2013, 16:21:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:

Eu cred că te-ai luat de cine nu trebuie. Vezi cine a început mascarada asta. Apoi ia aminte la ce te avertizează părintele pe care tu îl consideri avizat să vorbească:

"Să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă.

Nu înțeleg de ce trebuie să spui ce ai de gând să faci când nu te forțează nimic, decât nerăbdarea isterică a unor bloggeri anti-sistem care fac tocmai iscodirea cea bineplăcută… sistemului. Sau ei sunt tocmai agenți ai sistemului și aplică metoda felinarului aruncând momeala pentru aflarea victimelor, a pulsului și a vigilenței lor? Maare atenție, fraților! Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului și cu plăsmuirea de scenarii omenești de salvare, ci să lucrăm real, pe viu, poruncile lui Hristos și să ne unim cu El în cumințenie și ascultare în Biserica Lui Sfântă Ortodoxă".

Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 16:58:45.
Vechi 28.01.2013, 16:32:10
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Și prostia asta de topic ce face? Hai te rog nu-mi spune că e ceva util când tocmai ai adus un punct de vedere atât de superb (a părintelui Mihail Stanciu), un punct de vedere pe care eu îl susțin. Mulțumesc pentru acest link...minunate cuvintele părintelui.
Vechi 28.01.2013, 16:39:57
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Implicit

Citat:
.........Si mai este ceva ,cnp-ul din buletin contine si nr 666 ,semnul fiarei din Apocalipsa.
Deci vom fi asociati unui nr care contine 666..........
Eu nu am numerele 666 pe cnp-ul din buletin. Si nici nu am intalnit (pana acum).
Vechi 28.01.2013, 19:19:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Gandeste ca buletinul cu cip este tot un gps ,el spune unde umbli ,si poate fi urmarit din satelit
Asta unde ai citit-o?
Si tu chiar ai crezut?
Ai idee cum functioneaza "un gps"?

Citat:
Fiecare nu stie ce va face atunci ,eu nu condamn pe nimeni ci condamn atitudinea pro documente cu cip ,care poate dauna .
"Cine va sminti pe unul din acestia mici.." stiti ce spune Hristos
Mai bine vezi ce scrie aici ,o parere avizata:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/
Tu esti pro-calculator?Pro-Internet?

Dar pro-telefon mobil? Stiai ca spre deosebire de "buletinul cu cip", telefonul mobil chiar iti da de gol pozitia 24h/24 daca e deschis?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cipurile RFID supuse atentiei publice Iustin44 Generalitati 162 15.12.2013 21:55:02
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 myself00 Generalitati 1 03.01.2013 21:37:21
Inca un thread despre cipurile RFID implantate Delirul Generalitati 19 13.10.2010 17:37:53
Noile permise au cip RFID ? axios Generalitati 9 12.09.2010 02:13:34