![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiecare nu stie ce va face atunci ,eu nu condamn pe nimeni ci condamn atitudinea pro documente cu cip ,care poate dauna . "Cine va sminti pe unul din acestia mici.." stiti ce spune Hristos Mai bine vezi ce scrie aici ,o parere avizata: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...r-anti-sistem/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu sunt de acord cu atitudinea asta haotică și fără noimă. Ceva de genul haideți la luptă, dar ne lipsește conducătorul. Apoi mai e și aspectul pe care l-am tot subliniat: "traieste in Hristos si tine unitatea Bisericii Sale". ps: nu m-a interesat așa de mult acest subiect, dar acum am să întreb cum stă treaba cu cipurile astea și promit că am să revin cu ce răspunsuri am primit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă. Nu înțeleg de ce trebuie să spui ce ai de gând să faci când nu te forțează nimic, decât nerăbdarea isterică a unor bloggeri anti-sistem care fac tocmai iscodirea cea bineplăcută… sistemului. Sau ei sunt tocmai agenți ai sistemului și aplică metoda felinarului aruncând momeala pentru aflarea victimelor, a pulsului și a vigilenței lor? Maare atenție, fraților! Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului și cu plăsmuirea de scenarii omenești de salvare, ci să lucrăm real, pe viu, poruncile lui Hristos și să ne unim cu El în cumințenie și ascultare în Biserica Lui Sfântă Ortodoxă. ps: cât de mut îmi place "materialul clientului", Anita mai postează, uite cum încet adevărul iese singur la iveală. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Părintele Adrian ne îndeamnă să sporim duhovnicește, să răbdăm încercările zilnice cu nădejde și rugăciune către Dumnezeu, să dovedim milă și iertare, nu dispreț și ură. Așa vom agonisi noi Duhul Sfânt și discernământul Lui. Să ne rugăm, să ne rugăm, să ne rugăm! Mai mult! Să ne încredem în cuvântul Domnului Hristos. Nu trebuie să ne îngrijim de ziua de mâine, cum sau ce vom mărturisi, ci să împlinim azi poruncile și fericirile lui Hristos, pentru ca la vremea cercetării noastre, mâine, sau din ianuarie 2011, sau după război, sau după atentatele antisemite, sau după construirea templului din Ierusalim, să ne lumineze Însuși Domnul Hristos – Lumina lumii și să ne întărească a-L vesti și mărturisi, nu spre slava noastră, ci a Lui, nu prin bravare, ci prin răbdare și cruce, nu cu tulburare și isterie, ci cu multă pace în suflet și echilibru… Nici unul dintre Sfinții Apostoli, Prooroci și Mucenici, nu și-au pregătit nici trâmbițat dinainte prelegerile înaintea călăilor sau a prigonitorilor, ci Însuși Duhul Sfânt le ascundea viitorul, îi întărea în timp și îi învăța să vorbească numai în momentul mărturisirii lor martirice, tocmai pentru a-i feri de mândria cu care și diavolul căuta să-i muște ca să-i piardă la final…” ps: frumos material Anita. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu m-am legat de atitudinea pro cip a unora . Fiecare e liber sa faca ce vrea dar sa nu sminteasca spunand ca nu e nici o problema daca acceptam documentele biometrice ,despre asta era vorba |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 28.01.2013 at 16:27:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Să bravezi înainte de termen, anunțându-ți și vrăjmașul ce vrei să faci, cu cine, cum și unde să te refugiezi ca să te aperi de atacurile lui încă nedeclanșate, mi se pare chiar o dovadă de prostie crasă. Nu înțeleg de ce trebuie să spui ce ai de gând să faci când nu te forțează nimic, decât nerăbdarea isterică a unor bloggeri anti-sistem care fac tocmai iscodirea cea bineplăcută… sistemului. Sau ei sunt tocmai agenți ai sistemului și aplică metoda felinarului aruncând momeala pentru aflarea victimelor, a pulsului și a vigilenței lor? Maare atenție, fraților! Nu trebuie să ne consumăm energia cu informarea la zi a invaziei răului și cu plăsmuirea de scenarii omenești de salvare, ci să lucrăm real, pe viu, poruncile lui Hristos și să ne unim cu El în cumințenie și ascultare în Biserica Lui Sfântă Ortodoxă". Last edited by ovidiu b.; 28.01.2013 at 16:58:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Și prostia asta de topic ce face? Hai te rog nu-mi spune că e ceva util când tocmai ai adus un punct de vedere atât de superb (a părintelui Mihail Stanciu), un punct de vedere pe care eu îl susțin. Mulțumesc pentru acest link...minunate cuvintele părintelui.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am numerele 666 pe cnp-ul din buletin. Si nici nu am intalnit (pana acum).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si tu chiar ai crezut? Ai idee cum functioneaza "un gps"? Citat:
Dar pro-telefon mobil? Stiai ca spre deosebire de "buletinul cu cip", telefonul mobil chiar iti da de gol pozitia 24h/24 daca e deschis?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|