![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
mersi prietene! Maine am sa citesc. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
prietene vad ca te contrazici singur. Intai afirmi ca nu ai folosit termenul "extraterestru" in dreptul lui Iisus si al ingerilor, apoi afirmi ca Biblia vorbeste si de alte fiinte nepamantene, imi dai niste trimiteri din Cartea Iov unde TOATE ACESTE VERSETE POMENESC DE FII LUI DUMNEZEU (INGERI).Deci Biserica Adventista invata ca ingerii sunt extraterestrii. Super tare! |
|
|||
|
|||
![]()
Doamneee, cautam la pietricele si "muntele" se pravaleste imediat peste noi! Fiti atenti si numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea e credinta.
Dumnezeu a dat primului om sa bea apa si fructe din belsug. Firea fiului omului nu poate fi identica Creatorului, ci lucreaza pe baza creatiei date. Extragerea zaharului sau a tariei, din fructe, e din firea pacatoasa a omului. A ridica un pahar de vin, unde vin= creatie a omului; si a bea APA din vin (de sete) e har. A lasa apoi inzecit la nunta, adica a lasa taria vinului la locul ei in lume e... calea adevaratei mantuiri in viata= Hristosul= a nu judeca, ci a implinii. A ridica un pahar de apa, si a bea vinul din apa e o TAINA, dupa cina venita. Cel ce nu a inteles taina nu s-a imbetat in apa credintei (sange), si a luat din paine (trup) si L-a osandit. Ferice de cel ce cauta apa, har pentru cel ce da apa. Last edited by Man Teo; 29.08.2011 at 03:12:56. Motiv: Dumnezeu e adevar confirmat in Fiul. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel ce nu a inteles taina
nu s-a imbetat in apa credintei (sange), si a luat din paine (trup) si L-a osandit. Ferice de cel ce cauta apa, har pentru cel ce da apa. Magnific mesajul ! Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
E adevar...
caci nu e de la mine. Faca-se voia Dumnezeului, -si noi sa o citim a Fiului voie, -si in binele numit de om, -si in raul vazut de om! Asa este! |
|
||||
|
||||
![]()
Si nu va imbatati de vin,in care este pierzare,ci va umpleti de Duhul! Parerea mea e cu masura.!...Nu cred k Sf Parinti si chiar Mantuitorul a baut vin...must...de dragul de a bea k este bun...cum este in zilele noastre...majoritatea doar la Sf Impartasanie....deoarece se stie k el aprinde simturile...si de aici stiti unde duce....
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am inteles vinul de la cina cea te taina nu putea fi must deoarece era in luna aprilie! Nu mai vorbesc de alte n dovezi. Dar osutafaraunu nu-l intereseaza adevarul ci doar sa amageasca!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevar graieste gura....pacatosului ! Mai multa gandire si mai putina vorbire.....Numai bine!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|