![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc :). Asa...deci:
Cati morti au fost inviati in VECHIUL Testament si cine au fost acestia?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
In Iezechiel 34 avem o vedenie a oaselor uscate si invierea intregii case a Lui Israel.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2)Cel care a fost aruncat peste osemintele lui Elisei |
|
|||
|
|||
![]()
Ioana, foarte bine remarcat, insa acolo ni se vorbeste doar parabolic, de invierea unor morti.
Ludovic, foarte bine. Mai e unul tot prin acel timp. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Elisei,cu ajutorul Lui Dumnezeu l-a inviat pe fiul Sunamitei, in timpul vietii sale.
Ludovic-Ioanna 2:1 Ludovic, ai cuvantul :) Last edited by ioanna; 27.10.2011 at 16:39:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce oameni au fost Ilie si Elisei... :emoticoncaresuspina:
|
|||
|
|||
![]()
cedez in favoarea ta, ca asa e frumos :)
|
|
||||
|
||||
![]()
esti un dragut :)
intrebare: care sunt invierile prezentate in Noul Testament? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2)Fiul vaduvei 3)Lazar 4)Fata lui Iair 5)Eutih |
|
||||
|
||||
![]()
Foarte bine! insa mai sunt inca doua :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|