![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai nici nu am spus asa ceva, ca de la IQ 30 incepe legea 4. Nu mai stiu unde am citit zilele astea, ca in fiecare este ascunsa o masura la care putem ajunge dpdv duhovnicesc si de la fiecare Dumnezeu va cere pe masura darurilor pe care li le-a dat. Ne botezam unii pe altii din dragoste, Topcat. Un copil botezat, indiferent de intelectul sau, poate fi impartasit, Il poate avea pe Iisus Christos in el, care-i lucrul cel mai mare pe lumea asta. Trecutul e umbra si s-ar putea sa nu mai apuc ziua de maine, asa ca intotdeauna aici si acum e locul si momentul de facut bine si apropiat de Dumnezeu.
Sufletul si credinta nu au treaba cu IQ-ul si cu ratiunea. Si ii inteleg pe cei care spun ca se lupta cu propria lor ratiune, nu pentru ca sunt lucruri care se bat cap in cap, ci pentru ca poate exista tendinta sa intelectualizam lucruri pe care mai bine ar fi sa le traim, punct. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu exista noroc. Nu exista intamplare.
Nu m-am nascut din intamplare in familia care m-a botezat, asa cum nu exista nenoroc ca m-am nascut in Romania si nu in ceva familie regala din tarile scandinave. Questul incepe de aici, aleg sa ignor toate astea sau incerc sa scot ceva din ele. Dumnezeu ne-a pus pe fiecare in locurile si momentele unde avem de facut ceva, fiecare fix dupa masura lui (daca si-o atinge). Nici oamenii pe care ii intalnim si evenimentele din viata noastra nu sunt intamplatoare, toate ar trebui sa ne ajute pe calea mantuirii (fie ca invatam ceva din experiente, fie ca ne descoperim goliciunea si neputinta, ni se mai vestejeste ego-ul asa ca ajungem sa Il rugam sa ne scape). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altfel, nu ai nici cea mai mica dovada in sprijinul afirmatiilor tale. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu exista predestinare si in acelasi timp Dumnezeu ne stie pe toti inca dinainte de a ne fi adus la viata si stie si cum ne vom mantui (sau nu).
|
|
|||
|
|||
![]()
Socoaterea Religie din Scoli este un pas inainte ce va urma!Sa stiti ca foarte adevarat! Noi suntem generatile de pe urma! Toti ce de pe scaune, prin reguli incearca sa ne indeparteze de Dumnezeu! se pergateste terenul pt Antricrist,
Noi ne confruntam cu multe probleme legate de Orthodoxie, si mail ales de Dumnezeu. Mai intai au schimbat calendarul (in 1925) dupa aia au mai urmat si altele mai mici, Cu multe probleme sa lupatat Biserica Ortodoxa Romana, pt ca straini ne vor de mult uniti cu catolici, sau sa acceptam noi reguli ..sa acceptam homosex... si altele casa fim in rand cu lumea ''a pierzarii.....'' am avut religia in sc. sa invete copiii de mici despre Iisus Hristos etc... si pe aia Au scoso... ca in viitor sa nu se mai pomenesca de asa ceva.... Multe se intimpla sub ochii nostri Doar ce care sunt intelepti le pot vedea!! si multi dintre voi aveti draptate ce ati postat.....BOR este de ''mamaliga acum'' pt ca face ce zicei cei din parlament ..nu asi arata autoritatea... si nici nu a facuto mai ales in ultimi zeci de ani... Este Grav!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca te contrazici
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|