![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lacrimi, cum adica ,,a vandut si sa se lepede de ortodoxie, sau biserica pana la moarte,, m-ai concret daca poti. Lacrimi oricauia ii este usor a face pe cineva a-si dori sa plece si apoi al considera si necredincios. Nu spun ca asa procedezi, dar omul cand e suparat,... multe greseli poate face. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cunosc cazuri cand unele femei au procedat la fel si in multe din ele s-a ajuns la divort si mai apoi tot ele au fost care au dorit a se impaca. Dar nu am auzit vreun caz cand s-a revenit la casatorie sau recasatorie, eventual incercari dar normal nereusite. Prin aceste cuvinte de tip santaj iti poti aduce blesteme pe tine si familie. Bine ar fi sa ramai doar la discutii si nu obiceiuri sau fapte mai apoi care s-ar putea sa vina, ca intoarcere nu mai este. Fii inteleapta si pazesteti sufletul si darurile de la D-zeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cred ca aici este, am ascultat mai multe, dar daca nu e aici, asculta interviurile cu parintele Arseie Papacioc. daca acea femeie era asa cum ai zis tu, si batranul acela ar fi fost sectar ..... vizionare placuta ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca era invers acelasi lucru, dar cu datorii de barbat, adica sa iubeasca, sa ingrijeasca, cu teama de D-zeu in primul rand,... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am mai ascultat Ano unele interviuri nu doar de el, dar nu-mi place aici ca playerul nu este cu functii, adica nu stiu unde este, cand se termina aprox., nu pot pune pe pauza ptr. a relua,...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pentru tara noastra ma rog in fiecare duminica la biserica. ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|