Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2010, 16:05:19
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Eu stiu ca exista "un singur botez"... El a fost botezat In Numele Tatatlui, al Fiului si al Sfantului Duh in Biserica Ortodoxa... Apoi a "vandut" acest botez pentru unul intr-o piscina, facut de doi "pastori" care i-au cerut sa se lepede de ortodoxie si sa creada ca asta e adevarata biserica pana la moarte... Care o fi botezul cel adevarat?....
Pai si la protestanti sau nou, tot in Numele Tatalui si Fiului, si Duhului Sfant este facut botezul.
Lacrimi, cum adica ,,a vandut si sa se lepede de ortodoxie, sau biserica pana la moarte,, m-ai concret daca poti.

Citat:
Sunt de acord cu tine in privinta despartirii... Cine sunt eu sa despart ce Dumnezeu a unit?.. Dar daca el vrea sa plece, eu trebuie sa-l las... (considerandu-l necredincios)
Lacrimi oricauia ii este usor a face pe cineva a-si dori sa plece si apoi al considera si necredincios. Nu spun ca asa procedezi, dar omul cand e suparat,... multe greseli poate face.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2010, 16:11:51
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
nu stiu daca te ajuta, ieri am ascultat un interviu al parintelui Arsenie Papacioc, in spunea de un batran care era casatorit cu o sectara, timp de 25 de ani. si parintele spunea: va dati seama, acel om a aparat ortodoxia 25 de ani, nu s-a lepadat de Dumnezeu.
eu sper sa nu dureze asa mult la tine, si sper sa nu mai suferi. bine ca de copii nu s-a legat, dar fii cu bagare se seama. imi dau seama cat de greu iti este si te apreciez ca nu cedezi si nu-ti vinzi sufletul.
Ana Ana, da si mie adresa unde ai citit in caz ca scrie ca acel om a ,,suferit,, cu o sectara, ce facea acea femeie?, ptr. un barbat o femeie ascultatoare, cu frica de D-zeu, necicalitoare,... nu este un chin ci o binecuvantare.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2010, 16:37:50
amarius
Guest

Implicit

Citat:
Cica nu-l deranjeaza za eu sunt ortodoxa, dar e de datoria lui "sa-mi deschida ochii"... Iti dai seama, ca predici si jigniri sunt frecvent, dar am inceput sa invat sa-l ignor si sa vedem cat va mai putea vorbi peretilor... In ceea ce priveste copiii, nu indrazneste, ca stie ca printr-un singur cuvant, mi-a deschis usa si voi disparea cu tot cu copii pentru totdeauna. Insa, spera "ca Dumnezeu sa le iasa si lor in cale mai tarziu si sa nu fie orbi ca mine"... Doamne fereste si ai mila de noi....
Lacrimi, nu stiu daca este un santaj emotional sau nu, dar nu vad o joaca in asta. Dupa cum vad nu este doar religia in mijlocul discutiilor, poate gresesc.
Cunosc cazuri cand unele femei au procedat la fel si in multe din ele s-a ajuns la divort si mai apoi tot ele au fost care au dorit a se impaca. Dar nu am auzit vreun caz cand s-a revenit la casatorie sau recasatorie, eventual incercari dar normal nereusite. Prin aceste cuvinte de tip santaj iti poti aduce blesteme pe tine si familie. Bine ar fi sa ramai doar la discutii si nu obiceiuri sau fapte mai apoi care s-ar putea sa vina, ca intoarcere nu mai este.
Fii inteleapta si pazesteti sufletul si darurile de la D-zeu.
Reply With Quote
Vechi 22.02.2010, 17:46:40
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de amarius Vezi mesajul
Ana Ana, da si mie adresa unde ai citit in caz ca scrie ca acel om a ,,suferit,, cu o sectara, ce facea acea femeie?, ptr. un barbat o femeie ascultatoare, cu frica de D-zeu, necicalitoare,... nu este un chin ci o binecuvantare.
http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-...duhovnicie.php
cred ca aici este, am ascultat mai multe, dar daca nu e aici, asculta interviurile cu parintele Arseie Papacioc. daca acea femeie era asa cum ai zis tu, si batranul acela ar fi fost sectar .....
vizionare placuta
Vechi 22.02.2010, 18:07:30
amarius
Guest

Implicit

Citat:
http://www.sfaturiortodoxe.ro/filme-...duhovnicie.php
cred ca aici este, am ascultat mai multe, dar daca nu e aici, asculta interviurile cu parintele Arseie Papacioc. daca acea femeie era asa cum ai zis tu, si batranul acela ar fi fost sectar .....
vizionare placuta
Multumesc Ana, dar nu ma pun sa bajbaiesc pe unde-o fi, credeam ca stii mai concret.
Daca era invers acelasi lucru, dar cu datorii de barbat, adica sa iubeasca, sa ingrijeasca, cu teama de D-zeu in primul rand,...
Reply With Quote
Vechi 22.02.2010, 18:16:02
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Multumesc Ana, dar nu ma pun sa bajbaiesc pe unde-o fi, credeam ca stii mai concret.
Daca era invers acelasi lucru, dar cu datorii de barbat, adica sa iubeasca, sa ingrijeasca, cu teama de D-zeu in primul rand,...
poti sa asculti interviul, este de mare folos.
Vechi 22.02.2010, 18:53:33
amarius
Guest

Implicit

Citat:
poti sa asculti interviul, este de mare folos.
Am mai ascultat Ano unele interviuri nu doar de el, dar nu-mi place aici ca playerul nu este cu functii, adica nu stiu unde este, cand se termina aprox., nu pot pune pe pauza ptr. a relua,...
Reply With Quote
Vechi 22.02.2010, 18:56:18
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Am mai ascultat Ano unele interviuri nu doar de el, dar nu-mi place aici ca playerul nu este cu functii, adica nu stiu unde este, cand se termina aprox., nu pot pune pe pauza ptr. a relua,...
vorbe, vorbe....
Vechi 22.02.2010, 19:45:24
amarius
Guest

Implicit

Citat:
vorbe, vorbe....
HaHaHa, atunci Hai cu noi la Cruce.
http://www.evenimentcrestin.blogspot.com/
Reply With Quote
Vechi 22.02.2010, 20:03:11
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
HaHaHa, atunci Hai cu noi la Cruce.
http://www.evenimentcrestin.blogspot.com/
faci parte din armata salvarii?
pentru tara noastra ma rog in fiecare duminica la biserica.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05