![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe majoritatea îi faci habotnici/dogmatici și fără logică...însă ți s-a demosntrat de atâtea ori că ești prost informat...Ți s-a mai spus și îți repet și eu: nu poți veni să ataci o credință atâta timp cât tu cunoști nici măcar baza ei - tu nu știi nimic despre creștinism (ci doar informații vagi furnizate de alte confesiuni)...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tipic, din gura dati toti cu smerenia dar cand vine vorba de folosit roadele cunoasterii sunteti in fata. aici sunt nevoit sa iti raspund ca in copilarie, nu i-am facut eu asa, asa sunt ei. Nu te mai obosi sa-mi raspunzi, eu nu mai continui, nu are sens, ai dreptate, si tu si toti ceilalti cu 7000 de ani, cu teoria evolutionista e falsa, cu pamantul care-i centrul universului si tot asa. O singura dorinta asa avea, inchideti-va calculatoarele si traiti ca niste ortodocsi adevarati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Nu inteleg ce vrei de la niste incuiati ca noi.Ce anume vrei sa afli sau ce raspunsuri te astepti sa primesti ? Nu te simti bine daca stii ca sant unii care nu sant de acord cu tine si prefera sa traiasca "in epoca de piatra " ? Nu te simti bine daca nu intrebi macar o data pe zi "Cine este asemenea fiarei și cine poate să se lupte cu ea? " |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ești liberă să crezi pe cine vrei.
Dar Unul singur este Calea, Adevărul și Viața.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Sunt multe chipuri de a intra în împărăția lui Dumnezeu, dar numai o singură ușă: Iisus. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite am gasit un citat interesant din opera unui preot iezuit si evolutionist :
Evolutia, o teorie, un sistem, o ipoteza?… Nu numai atat, ci mult mai mult, o conditie generala careia trebuie sa i se plece si s-o slujeasca de acum incolo, pentru a fi adevarate si pentru a putea fi gandite pana la capat, toate teoriile, toate ipotezele, toate sistemele. O lumina invaluind toate faptele, o curbura care trebuie sa insoteasca toate trasaturile: iata ce este Evolutia. - Pierre Teilhard de Chardin Suna interesant. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|