![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Succes in sesiune!
|
|
|||
|
|||
![]()
=)))))))))))))))=))))))))))))))))))=)))))))))))))) )))))))))))))))))=)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Intotdeauna se intampla neprevazutul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-ai stricat tinerețea! - a spus femeia.
- Iar tu mi-ai mâncat viata - a spus bărbatul. - Ai băut, ai fumat, m-ai batjocorit. - M-ai cicălit, m-ai certat și m-ai lovit cu tigaia. - Ești un nimic în pat. - Iar tu în pat ești ca un cub de gheață! - Câștigi foarte puțin. - Iar tu cheltui prea mult. - Nu mi-ai cumpăra niciodată o blană sau un parfum. Ce să vorbim, nici măcar flori nu mi-ai adus niciodată! - Iar tu mă hrănești ca pe un câine. - Mi-ai transformat viața într-un lung șir de suferințe. - Tu mi-ai otrăvit viața. - Deci, asta înseamnă că suntem chit, dragul meu? - Da, soarele meu. Nici o supărare! *** - Am fost oarbă și surdă când te-am luat! strigă soția furioasă. - Vezi,draga mea, răspunde soțul calm, de câte boli te-am vindecat?
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 29.01.2014 at 12:56:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
:-)) |
|
||||
|
||||
![]()
Times New Roman
"Suntem ultimii proști! Pe noi nu ne-a anunțat nimeni că Bucureștiul e sub nămeți, așa că am venit la muncă. Culmea, am făcut mai puțin decât în zile fără zăpadă, deși majoritatea am venit cu RATB-ul. A trebuit să deschidem televizorul din redacție ca să aflăm că, în realitate, nu aveam cum să ajungem azi la locul de muncă." Peste 3000 de români au descărcat în ultimele zile aplicația iShovel (iLopată în românește), o aplicație pentru iPhone despre care se spune că îți dă efectiv zăpada laoparte. Odată instalată în telefon, aplicația pune mâna pe lopată și dă toată zăpada din drum și de pe trotuar, exact cum ar trebui să faci și tu dacă n-ai avea un iPhone. Astfel, cei care au dat banii pe un telefon Apple nu sunt nevoiți să aștepte să vină cineva să-i deszpăpezească, așa cum fac restul românilor. Un alt avantaj al aplicației iLopată este că în timp ce dai zăpada de la ușă cu iPhone-ul poți să asculți muzică în căști, așezat comod pe canapea, ceea ce face ca întreaga interacțiune cu zăpada să fie mai plăcută. Aplicația are deja sute de fani pe Facebook, iar deszăpezirile continuă. Utilizatorii iPhone au deschis și o cauză pe Facebook, în care propun ca toată zăpada curățată cu telefonul mobil să fie donată copiilor săraci, care nu au deloc zăpadă acasă. „Ce tare că poți să ajuți un copil sărac”, ne explică un tânăr hipster din zona Piața Romană. „Gen el nu are deloc zăpadă și tu îi trimiți și lui zăpada ta, ca să se bucure de ea. Eniuei, nu e cool să arunci zăpada, întrucât nu e cușer să faci asta.” http://www.timesnewroman.ro/life-dea...din-fata-usii-
|
|||
|
|||
![]()
Snow Cleaning in Japan Snow Canyon-cum se curata zapada in Japonia
http://www.youtube.com/watch?v=jxtCntPsOGE si la noi Adica' io' curat zapada si voi....??? http://www.220.ro/faze-tari/Adica-Io...oi/ilC3Zt6PiG/ |
|
||||
|
||||
![]()
Mă cheamă Leancă și n-am treabă!
Chiar astăzi plec la Olimpiadă O nu, nu merg să mă distrez – La Olimpiadă eu lucrez! Mă duc, că s-o mai dus și Ponta Chiar dacă poate sunteți contra La Olimpiadă, fără mine, Nici Putin nu se simte bine. M-am tot gândit cum să apar: Pe schiuri sau pe samovar? De-o pildă, aș putea să-ncerc Să mă învârt ca ou-n cerc! Mai mult decât orice, firește Aș vrea să cânt în englezește Și dacă mult n-o să le pară Le cânt pe dată și-n maghiară! Eu știu și franțuzește-oleacă Căci nu degeaba-mi zice Leancă Și am lucrat mai multă vreme La Ministerul de Externe. De mult am zis: ca să fii om Cariera fă-o în ASCOM Căci și pe mine Domnu’ Stati M-a scos în nalta societate! La Stati eu am învățat Cum să calc oamenii pe cap Și-acum pășesc ușor și sigur Fără mustrare, vă asigur! Observ că toți, de la o vreme Îmi reproșează doar probleme Dar, vă asigur, înc-oleacă Și-o să vedeți voi cine-i Leancă! Eu știu că-i frig și dezolare Și că nu prea aveți mâncare Dar spuneți voi: ce să va fac Că sunteți proști și ați votat? Vedeți prea bine că am treabă: Diseară plec la Olimpiadă! Doar că mă bate-un gând păgân: Să mă întorc sau să rămân? (sursa: savatie.wordpress.com) |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|