Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2017, 12:56:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Yep, seamana a lucratura interna, parca a inebunit PSD -ul, guvernul asta s-a impuscat singur in picior, greu de inteles unde vor sa ajunga de fapt.

De acord si ca a crescut cota de popularitate a lui Iohannis ingrijorator si fix pentru nimic.

Last edited by AlinB; 02.02.2017 at 12:59:18.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 13:01:16
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Pai ei merita tot ce li se intampla. Nu meritam unii dintre noi care chiar daca nu am votat PSD am sperat macar sa fie mai competenti decat aia care au fost pana acum. Ca eu m-am bucurat ca au luat asa de multe voturi. Dar uite ca guvernele noastre sunt din ce in ce mai incompetente.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 13:03:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Merita, nu merita, intreabarea e cum au putut fi atat de tampiti?
Li s-a urcat puterea la cap?
Este ceva planificat?
Vechi 02.02.2017, 13:08:52
Senior Member

Implicit

Nu stiu. Principalul motiv pentru care eu nu am votat cu ei este tocmai ca am crezut ca Dragnea e "alunecos" si o sa faca vreun deal cu Iohannis sa-l tina tot pe Ciolos PM.
E greu de crezut ca au planuit sa-si dea singuri la gioale in felul asta. Dar nu e imposibil. Oricum ori plan, ori prostie pura...sa se duca unde a intarcat mutul iapa.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 13:33:45
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

M-am intalnit si eu cu neamul aici la Bistrita. Am ramas uimit. Daca Duminica cand ordonanta asta blestemata doar ameninta s-au strans vreo 200, acum au fost peste 2000. Credeti-ma ca e ceva pentru orasul meu molcom, ardelenesc.

La orice colt aud cum se vorbeste subiectul. Si rar aud politica discutandu-se. E gorasa ba baieti...:)
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 13:36:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Ubanonphone, zi-mi si mie, ordonanta care a fost data in forma care a fost data pana la urma, ce probleme aduce procesului democratic/justitiar/etc?

Eu ma uit da' nu pricep pentru ce se agita lumea, timp n-am sa sap, poate imi explici tu ca pari mai in tema.
Vechi 02.02.2017, 13:47:16
Senior Member

Implicit

Daca tot stii ca o sa dai raportul stapanilor de ce nu vorbesti cu ei inainte sa dai ordonanta ? Bai avem o problema, trebuie sa schimbam legea aia, spuneti-le si voi slugilor celorlalte sa-si tina gura si ultrasii acasa. :)
Nu a mai trecut prin aceeasi chestie PSD in 2012 la referendum ? Nu se stia cum vor reactiona stapanii din strainatate ?
Au mai avut si cel putin o saptamana la dispozitie sa le explice oamenilor ce si cum. Sigur ca ar fi existat destui apucati care ies in strada oricum, ca atata timp cat USR a luat scorul pe care l-a luat e clar ca exista o gramada de persoane care nu au nimic in cap. Dar macar intelegeau ceilalti.
Sau macar iti umflai muschii si ii spuneai lui Iohannis sa termine cu prostiile si sa le spuna sectantilor aia din strada sa inceteze. Si ambasadelor ca nu-i treaba lor, daca tot nu ai vorbit cu ele inainte. Dar sa dai raportul dupa...si sa taci sa-i lasi pe aia din strada sa-si faca de cap atata timp cat tu abia ce ai luat puterea in modul in care ai luat-o, e de rasul curcilor.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 13:56:51
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Am discutat la o bere cu un prieten si m-a lamurit mai bine. Daca deturnezi bani, pana in suma aia de doua sute de mii, nu ti se mai intenteaza proces penal, ci proces civil. Adica daca furi si esti prins trebuie doar sa returnezi banii. Daca nu, asta e, ai tras un loz castigator. Ne vedem data viitoare. Oricum o iei, e trist...da` trist rau...
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 14:10:48
Senior Member

Implicit

Daca deturnezi banii intri la deturnare de fonduri.Cine stie ce bere ati baut voi. :)
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 14:24:59
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Cred ca e o treaba tipica pentru societatile secrete: conflict aranjat. Cind se aglutineaza blestematii aia in public si schimba semne cu miinile, pot vorbi despre orice in timpul asta, si nimeni nu e atent decit la ce spun.
Specialitatea lor e realitatea distorsionata/conflictul aranjat/gindirea pervertita. Adica, pe scurt: minciuna la toate nivelurile si sub orice forme. Esenta tatalui lor care este in Iad.
Da, dumneshitul ala cazut Jos se hraneste energetic, cu emotii negative. Intii guvernul a adus speranta, si cu cit mai mare speranta de mai bine ("uite, astia se tin de cuvint, ptiu, sa nu le fie de deochi!"), cu atit mai mare dezamagirea prabusirii. Niste suporteri dezamagiti pot fi chiar mai periculosi decit niste dusmani fatisi si jurati. Ori, s-a urmarit si reusit in mare masura, dezamagirea electoratului PSD.
Cred ca e clar ca Spalacitul si gasca, cu voie si poate chiar porunca de la adevaratul dusman care este stapinul spoliator numit generic "Occident" (scuze, partenerii&aliatii strategici) vor amorsa o reactie care va destrama aceasta tara. Dar se stia inca din anii '90 ca asa va fi. Ii pasa tineretului astuia, acestui septel juvenil infrauman, cu adevarat de ce se intimpla? Nu! Au iesit in strada la amrile privatizari frauduloase, orchestrate fara exceptie de baronii tuturor partidelor? Nu! Nu conta ca parintii lor ramin in strada, nu conta ca ei calea Apusului care a spalat creierii diasporei intr-un mod diabolic: dupa ce Vestul a distrus orice independent economica a Rominiei, le-a facut pe victim sa iubeasca starea asta!!! Desfriul, pokemonul, tableta si feisbucul! Tara, parinti, stramosi, Dumnezeu/Biserica? Nuuuuu! Aruncam cu pietre in biserici, ca e cool.
Si NU atac optiunile politice ale altora. Nu inghit USR si nici PNL (cu exceptia lui Daniel Gheorghe si Teodor Paleologu), dar nu sint memebru de partid, si nici macar simpatizant. De fapt, am o admiratie pentru UDMR si in general pentru maghiari, pentru modul in care sint o natie, nu o aglomeratie.Totusi, respect optiuniler politice ale celeorlalti. Insa distrugerea tarii la comanda demonilor de la Bruxelles (sau Moscova, for that matter, caci urasc si imperialismul rusesc) nu are vreo scuza.
Si nu, nu sint de accord cu ordonantele.
Rog pe cei aglutinati sub vreun steag partinic sau sub sigla vreunei "ochiul si timpanul" sa se abtina de la comentarii subiective si acide.