![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca nu are rost sa mai discutam. respectivul este criminal cu acte in regula. este in inchisoare. fata este moarta. biserica si-a exprimat pozitia. faptul este consumat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:thumbsup:Despre care intelepciune vorbesti?Divina:) sau....umana?:cool:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,Odin,credeti ca faceti voi LUMINA...????Ce ADEVAR vreti sa cunoasteti?Va spun eu,ca Parintele NU A VRUT DELOC sa-i faca rau.Vrajmasul NU A SUPORTAT nevointele Sfintiei Sale si nici pe ale Maicilor de acolo.Voi ati auzit cum traiau ei?In ce conditii si cate metanii si rugaciuni faceau,ce post aspru isi impuneau,tocmai DIN IUBIRE PT.DUMNEZEU si PT.APROAPELE?!Eu nici nu indraznesc sa vorbesc ceva despre ei,ca sa nu gresesc,DIN FRICA DE PEDEAPSA ingaduita de Dumnezeu pt.gandul sau cuvantul rau ce-l pot avea impotriva aproapelui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici eu nu cred ca a vrut sa ii faca rau. Mai mult, cred ca a vrut sa ii faca bine. dar de la vointa pana la putinta este cale lunga. Faptul ca a vrut sa faca bine nu exclude greseala sa, pentru care a fost pedepsit. Daca te grabesti cu masina spre un spital ca sa salvezi viata unui copil, iar pe drum accidentezi mortal altul, esti vinovat de crima. Intentia ta buna nu te scuteste de rigorile legii. In cel mai bun caz iti poate acorda circumstante atenunate. |
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,nu spun aceasta,dar CARE LEGI...????
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corogeanu plateste acum pentru crima. Cine stie...poate isi va primi rasplata in viata de apoi... |
|
|||
|
|||
![]()
Mirean,CU SIGURANTA...:)!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:thumbsup:Mirean,Parintele si Maicutele se caiesc pt.ca s-a intamplat o asa tragedie.:( Acum vin eu si te intreb pe tine:"tu te caiesti ca iti expui atacurile tale,fine sau dure in ultimul timp,prin vorbe acuzatoare,mai rau ca atacurile hienelor?":angry:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 16:00:37 |
Cazul Ungheni | PadreCory | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 15 | 22.05.2008 12:13:01 |
cazul tanacu | crypo | Din Vechiul Testament | 3 | 06.04.2008 15:06:52 |
Cazul Seraphim Rose si altii | veilur | Intamplari adevarate | 15 | 14.12.2007 22:38:12 |
|