Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.03.2009, 14:04:07
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Dumnezeu nu este rasist

Dumnezeu nu este rasist, căci învățătura care împărțea oamenii în aleși și respinși, după nație sau după rasă, [COLOR=fuchsia]nu mai este[/COLOR]:

[COLOR=#993300]Căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu este deosebire[/COLOR][COLOR=#993300] între iudeu și elin, pentru că Același este Domnul tuturor, Care îmbogățește pe toți cei ce-L cheamă pe El. (Romani 10,12)[/COLOR]
[COLOR=#993300]Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte bărbătească și parte femeiască, [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru că voi toți una sunteți în Hristos Iisus[/COLOR][COLOR=#993300]. (Galateni 3,28)[/COLOR]
[COLOR=#993300]Unde [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai este[/COLOR][COLOR=#993300] elin și iudeu, tăiere împrejur și netăiere împrejur, barbar, scit, rob ori liber, ci toate și întru toți Hristos. (Col 3,11)[/COLOR]

Dumnezeu nu caută la fața oamenilor, deci nu se orienteză după culoarea pielii lor:
[COLOR=#993300]Iar de cei ce sunt mai de seamă – oricine ar fi fost ei cândva, nu mă privește; Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu caută la fața omului[/COLOR][COLOR=#993300], – cei mai de seamă n-au adăugat nimic la Evanghelia mea,[…] (Gal 2,6). [/COLOR]În schimb pucioșii adaugă asemenea învățături rasiste, care declamă superioritatea celui alb față de cel negru:
[COLOR=red]“…iar [/COLOR][COLOR=blue]fața[/COLOR][COLOR=red] oamenilor de pe pământ adeverește aceasta..." [/COLOR](citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din[COLOR=red] 3 martie 2009)[/COLOR]
Vechi 12.03.2009, 15:13:33
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Dumnezeu nu este rasist, căci învățătura care împărțea oamenii în aleși și respinși, după nație sau după rasă, [COLOR=fuchsia]nu mai este[/COLOR]:

[COLOR=#993300]Căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu este deosebire[/COLOR][COLOR=#993300] între iudeu și elin, pentru că Același este Domnul tuturor, Care îmbogățește pe toți cei ce-L cheamă pe El. (Romani 10,12)[/COLOR]
[COLOR=#993300]Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte bărbătească și parte femeiască, [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru că voi toți una sunteți în Hristos Iisus[/COLOR][COLOR=#993300]. (Galateni 3,28)[/COLOR]
[COLOR=#993300]Unde [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai este[/COLOR][COLOR=#993300] elin și iudeu, tăiere împrejur și netăiere împrejur, barbar, scit, rob ori liber, ci toate și întru toți Hristos. (Col 3,11)[/COLOR]

Dumnezeu nu caută la fața oamenilor, deci nu se orienteză după culoarea pielii lor:
[COLOR=#993300]Iar de cei ce sunt mai de seamă – oricine ar fi fost ei cândva, nu mă privește; Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu caută la fața omului[/COLOR][COLOR=#993300], – cei mai de seamă n-au adăugat nimic la Evanghelia mea,[…] (Gal 2,6). [/COLOR]În schimb pucioșii adaugă asemenea învățături rasiste, care declamă superioritatea celui alb față de cel negru:
[COLOR=red]“…iar [/COLOR][COLOR=blue]fața[/COLOR][COLOR=red] oamenilor de pe pământ adeverește aceasta..." [/COLOR](citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din[COLOR=red] 3 martie 2009)[/COLOR]

se pare ca shtii bine Evangheliile, dar atunci de ce le foloseshti rau ca vad ca intzelegi perfect...

deci daca nu e rasist Dumnezeu shi totushi nici Cuvantul lui Dumnezeu nu e secta shi nici pucioshii nu sunt rasishti shi nici secta fiindca primesc pe orishicine sa se faca pucios daca vor, atunci ghici ciuperca ce e?

shi cum v-a arata culoarea aia neagra, shi cum va arata culoarea aia alba, ca la sfarshit vor fi doar doua rase de ingeri:

albii shi negrii, albii vor fi oile, iar negrii caprele,

shi daca spui ca nu la piele se refera, shi nici la "...[COLOR=#993300]nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte bărbătească și parte femeiască,..."[/COLOR]
[COLOR=#993300][/COLOR]
[COLOR=#993300]atunci ghici ciuperca ce va fi, ca doar n-o sa ma convingi iar ca pucioshii au mesaj rasist ori mormon ori gurist-nuferist... [/COLOR]
[COLOR=#993300][/COLOR]
[COLOR=#993300]deci ce este scris? dumneata shi cand pricepi, pricepi cu reacredintza? sa fi ajuns noi la marea realizare cand capul, mintea este doar scula sculata a barfei... [/COLOR]

[COLOR=#993300]"poi lasa barfa sa barfeasca asta-i rostul ei shi tu vino dupa Mine"[/COLOR] (o parafraza)

inotdeauna ingerul alb (nevinovat) v-a avea suprematzie in fatza lui Dumnezeu fatza de ingerul negr (rau shi cinic), deci suprematzia asta a fost, este shi va fi, dar nicintr-un caz nu este suprematzia mandriei, a trufiei shi a hulei, a dispretului, ci in taina, se va vedea... candva se va vedea, caci Imparatzia Cerurilor nu vine in chip vazut.... dar totushi nu este o himera... o fata morgana...
Vechi 12.03.2009, 15:35:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

poi Dumnezeu vede fatza oamenilor, pe cand noi vedem doar pielea oamenilor, aia fina shi bine pensata shi machiata shi sulimenizata care baga totzi "barbatzii" in boala... dar Domnul vede fatza lor, fatza oamenilor de pe pamant care adevereshte... aceasta...
Vechi 12.03.2009, 15:45:14
Banned

Implicit

Citat:
[SIZE=3][COLOR=Blue]deci daca nu e rasist Dumnezeu shi totushi nici Cuvantul lui Dumnezeu nu e secta shi nici pucioshii nu sunt rasishti shi nici secta fiindca primesc pe orishicine sa se faca pucios daca vor, atunci ghici ciuperca ce e?
[SIZE=2][COLOR=Black] Tot comentariul tău se bazează pe o singură concluzie și confuzie: "Dumnezeul de la Pucioasa" este unul și același cu "Dumnezeul creștinilor". Or, se vede clar că acești Dumnezei gândesc diferit: unul e rasist, Celălalt nu e; unul e neputincios și plângăcios, Celălalt e Atotputernic; unul își urăște dușmanii de moarte, Celălalt este iubitor de oameni. etc.

Cât privește recomandarea pe care ți-am făcut-o cândva, ca să ai un limbaj mai îngrijit și să nu mai iei în gură tot felul de expresii cu dublu înțeles ( cum ar fi [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=#993300]scula sculata a barfei[COLOR=Black]), se pare că ori ai uitat, ori năravul din fire n-are lecuire.
[/COLOR][/COLOR]
Vechi 12.03.2009, 15:54:43
Banned

Implicit

Citat:

poi Dumnezeu vede fatza oamenilor, pe cand noi vedem doar pielea oamenilor, aia fina shi bine pensata shi machiata shi sulimenizata care baga totzi "barbatzii" in boala... dar Domnul vede fatza lor, fatza oamenilor de pe pamant care adevereshte... aceasta...

Aceeași observație: este vorba de doi Dumnezei diferiți: unul se uită la fața oamenilor, să vadă dacă e albă sau e neagră, iar Celălalt nu se uită la fața oamenilor:
[COLOR=#993300]Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu caută la fața omului[/COLOR][COLOR=#993300], – cei mai de seamă n-au adăugat nimic la Evanghelia mea,[…] (Gal 2,6).

[COLOR=Black]Dar pucioshii se uită la fața oamenilor, și așa îi aleg pe cei care vor să-i facă pucioși, iar pe alții îi resping. Iar la Evanghelia lui Hristos au mai adăugat Evanghelia lui Verginica.[/COLOR]
[/COLOR]
Vechi 12.03.2009, 15:56:52
Banned

Implicit Același mesaj, în care citatul este evidențiat mai bine:

[COLOR=DarkGreen] Citat:[/COLOR]

[SIZE=3][COLOR=red]“…iar [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=blue]fața[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red] oamenilor de pe pământ adeverește aceasta..." [/COLOR][/SIZE][SIZE=3](citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din[/SIZE][SIZE=3][COLOR=red] 3 martie 2009)[/COLOR][/SIZE][SIZE=3]

[/SIZE]
[COLOR=DarkGreen] Aceeași observație: este vorba de doi Dumnezei diferiți: unul se uită la fața oamenilor, să vadă dacă e albă sau e neagră, iar Celălalt nu se uită la fața oamenilor:[/COLOR]
[COLOR=#993300]Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu caută la fața omului[/COLOR][COLOR=#993300], – cei mai de seamă n-au adăugat nimic la Evanghelia mea,[…] (Gal 2,6).

[COLOR=DarkGreen]Dar pucioshii se uită la fața oamenilor, și așa îi aleg pe cei care vor să-i facă pucioși, iar pe alții îi resping. Iar la Evanghelia lui Hristos au mai adăugat Evanghelia lui Verginica.[/COLOR][/COLOR]
Vechi 12.03.2009, 16:13:11
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
[COLOR=darkgreen] Citat:[/COLOR]

[SIZE=3][COLOR=red]“…iar [/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=blue]fața[/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=red] oamenilor de pe pământ adeverește aceasta..." [/COLOR][/SIZE][SIZE=3](citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din[/SIZE][SIZE=3][COLOR=red] 3 martie 2009)[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3]poi Dumnezeu vede fatza oamenilor, pe cand noi vedem doar pielea oamenilor, aia fina shi bine pensata shi machiata shi sulimenizata care baga totzi "barbatzii" in boala... dar Domnul vede fatza lor, fatza oamenilor de pe pamant care adevereshte... aceasta...[/SIZE]

[COLOR=darkgreen]Aceeași observație: este vorba de doi Dumnezei diferiți: unul se uită la fața oamenilor, să vadă dacă e albă sau e neagră, iar Celălalt nu se uită la fața oamenilor:[/COLOR]
[COLOR=#993300]Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu caută la fața omului[/COLOR][COLOR=#993300], – cei mai de seamă n-au adăugat nimic la Evanghelia mea,[…] (Gal 2,6).[/COLOR]

[COLOR=#993300][COLOR=darkgreen]Dar pucioshii se uită la fața oamenilor, și așa îi aleg pe cei care vor să-i facă pucioși, iar pe alții îi resping. Iar la Evanghelia lui Hristos au mai adăugat Evanghelia lui Verginica.[/COLOR][/COLOR]
poi sigur ca nu cauta la fatza oamenilor, ca fiind totushi acelashi Dumnezeu, El cauta la fatza lui Dumnezeu din oameni... shi fie o gaseshte alba shi atunci nu se rushineaza de omul acela fie o gaseshte neagra shi vai de omul acela... cand va fi sa fie... in Imparatzia Cerurilor... deci Dumnezeu cauta la fatza Sa shi nu la fatza oamenilor... ca oamenii... oriceculoare ar avea pielea lor, tot negrii sunt, unitzi pe la cinci palme cu ingerii negrii, cum spunea un prooroc intzelept.
Vechi 12.03.2009, 16:15:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
poi sigur ca nu cauta la fatza oamenilor, ca fiind totushi acelashi Dumnezeu, El cauta la fatza lui Dumnezeu din oameni... shi fie o gaseshte alba shi atunci nu se rushineaza de omul acela fie o gaseshte neagra shi vai de omul acela... cand va fi sa fie... in Imparatzia Cerurilor... deci Dumnezeu cauta la fatza Sa shi nu la fatza oamenilor... ca oamenii... oriceculoare ar avea pielea lor, tot negrii sunt, unitzi pe la cinci palme cu ingerii negrii, cum spunea un prooroc intzelept.
iar omul a gasit shi el sa caute la fatza oamenilor din oameni... nu ca este ciudat sa barfeshti cautand la fatza altuia cand tu nici pe a ta nu o cunoshti?
Vechi 14.03.2009, 18:30:53
Banned

Implicit România pucioasă – “țara strălucirilor”

[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea I)[/COLOR]

Noi dovezi despre “proorocirea” iminentei reinstaurări a monarhiei în România, prin aducerea forțată pe tron a regelui Mihai I și transformarea României în regatul supranumit “țara strălucirilor”, găsim în “[COLOR=#660066]Cuvântul lui Dumnezeu în ziua punerii pietrei de temelie a Sfintei Sfintelor Noului Ierusalim. Cuvântul lui Dumnezeu către regele Mihai”. [/COLOR]Vom cita numai pasajele cele mai semnificative. Notele din paranteze și evidențierile din text ne aparțin:

[COLOR=blue]Pace și binecuvântare și duh de bucurie cu cerul, căci cerul este oaspete aici. Aceasta este zi de mărturie.[/COLOR] (Notă: Este ziua în care la Glodeni Vale, lângă Pucioasa, se punea piatra de temelie a unui așezământ care inițial se credea că va fi ortodox, adică o biserică la fel ca oricare alta. Până la urmă, peste cinci luni a ieșit altceva, și la propriu și la figurat. Lăcașul de cult în forma sa definitivă nu respectă erminia arhitectonică specifică ortodoxiei, îndată ce nu se mai regăsește împărțirea clasică în pronaos, naos și altar. Cauza este simplă: această biserică este formată dintr-o singură încăpere, adică un altar cu 12 uși laterale dispuse jur-împrejur. Ea nu este deci destinată unei liturghii autentice – liturghie chiar asta însemnând: o împreună slujire – deoarece se știe că în altar nu intră decât preoții. Nici slujbele care se desfășoară aici nu respectă rânduielile liturgice, care în mod firesc fac parte integrantă din Sfânta Tradiție. Nici Sfânta Scriptură nu mai este respectată ca autentică și deplină, îndată ce ea este completată, despecetluită, decriptată, de către o altă Sfântă Scriptură, denumită de către pucioși “Sfânta Evanghelie de la Sfânta Virginia”)[COLOR=blue][…] Pace vouă! Eu sunt aici. Eu sunt Cuvântul, căci Cuvântul este Dumnezeu. Eu sunt Alfa și Omega, Eu sunt începutul și sfârșitul. Eu sunt începutul cel nou al celor ce cred în Mine, căci vin cu slavă văzută peste România. Este scris că iarăși voi veni, și iată, lucrez prin cuvânt și Îmi anunț împărăția. […] iată, sunt purtat de cei ce sunt ai Mei, [/COLOR](Notă:Adică, de liderii pucioși care au preluat direct de la Verginica – sărind în mod fraudulos peste “puntea” numită “lelica Maria” – atributul de “purtători” ai Cuvântului ceresc)[COLOR=blue] și sunt cu cuvântul prin ei, căci așa este Dumnezeu, este prin prooroci, [/COLOR](Notă: Nu neapărat. Aceasta nu este o condiție sine qua non[COLOR=blue]. [/COLOR]Saul din Tars L-a primit pe Hristos cel înviat și înălțat, dar nu L-a primit prin apostoli, și nici prin prooroci)[COLOR=blue] este prin purtătorii de Dumnezeu. [/COLOR](Notă:Proorocii doar L-au anunțat pe Hristos, dar nu L-au purtat nici cu lectica, nici cu targa. Hristos pe toate le-a făcut cu puterea Sa dumnezeiască, despre care a spus: [COLOR=#993300]“Pentru aceasta Mă iubește Tatăl, fiindcă Eu Îmi pun sufletul, ca iarăși să-l iau. Nimeni nu-l ia de la Mine, ci Eu de la Mine Însumi îl pun. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Putere am Eu[/COLOR][COLOR=#993300] ca să-l pun și putere am iarăși ca să-l iau.” – [/COLOR][COLOR=#993300]Ioan 10 17-18[/COLOR], iar apostolul spune: “[COLOR=#993300]Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înțelegându-se din făpturi, adică [/COLOR][COLOR=fuchsia]veșnica Lui putere[/COLOR][COLOR=#993300] și dumnezeire.” – [/COLOR][COLOR=#993300]Rom.[/COLOR][COLOR=#993300] 1,20). [/COLOR][COLOR=blue]Cuvântul [/COLOR][COLOR=blue][/COLOR][COLOR=blue]Meu lucrează în acest loc, și toate se lucrează prin cuvântul lui Dumnezeu în zilele acestea, căci vin zilele gloriei cerești, vin zilele despre care au scris proorocii cei din toate vremurile. România este [/COLOR][COLOR=fuchsia]țara strălucirilor[/COLOR][COLOR=blue], care se va arăta de la Dumnezeu peste popoare, căci aceasta este alegerea ei, și ea va purta nume de nou Ierusalim și de Eden binecuvântat între noroade. Eu, Domnul, am vestit această taină prin prooroci, [/COLOR](Notă:Prin “proorocii” de la Pucioasa, și nu prin proorocul Daniel. Căci Daniel proorocul care a vorbit într-adevăr despre “țara strălucirii”, nici n-a sugerat măcar că ar fi vorba de România! Iată și cele două referințe – singurele, de altfel – pe care proorocul Daniel la face cu privire la “țara strălucirii”:
[COLOR=#993300]Și din unul dintre ele a ieșit un corn mic, care a crescut afară din cale, către miazăzi, către răsărit și către [/COLOR][COLOR=fuchsia]țara[/COLOR][COLOR=fuchsia] strălucirii[/COLOR][COLOR=#993300].” [/COLOR][COLOR=#993300]Daniel 8,9)[/COLOR]
[COLOR=#993300]“ La sfârșitul vremii se va război cu el regele cel de la miazăzi și se va năpusti împotriva lui regele cel de la miazănoapte, cu care de război, cu călăreți și cu multe corăbii. El va veni în țările pe care le va cotropi și le va străbate. Și va veni și [/COLOR][COLOR=fuchsia]în[/COLOR][COLOR=fuchsia] țara strălucirii[/COLOR][COLOR=#993300] și zeci de mii se var prăbuși; și iată care vor scăpa din mâna lui: [/COLOR][COLOR=fuchsia]Edomul[/COLOR][COLOR=#993300], [/COLOR][COLOR=fuchsia]Moabul[/COLOR][COLOR=#993300] și restul fiilor lui [/COLOR][COLOR=fuchsia]Amon[/COLOR][COLOR=#993300].” [/COLOR][COLOR=#993300]Daniel 11, 40-41)[/COLOR] Deși pucioșii pretind – fără nici o bază – că Daniel se referă la România în această proorocie, este mai mult decât evident că Daniel se referă la Țara Sfântă a Vechiului Testament, îndată ce dă și trei repere clare care definesc ținuturile de miazăzi ale acestei țări: Edomul, situat la apus de Marea Roșie; Moabul, situat la răsărit de Marea Roșie și Amonul, situat la răsărit de cursul inferior al Iordanului. Asocierea dintre “[COLOR=fuchsia]țara strălucirii[/COLOR]” – care devine “[COLOR=fuchsia]țara strălucirilor[/COLOR]” în viziunea pucioșilor, deoarece ei sunt mai generoși decât Daniel – și România este o fabulație ridicolă, menită să creeze o atmosferă favorabilă unei proorocii mincinoase despre o presupusă alegere dinainte de veci a României, ca țară de odihnă a lui Dumnezeu la sfârșitul veacurilor.)[COLOR=blue] și nimic nu împlinesc fără să vin să vestesc mai întâi. [/COLOR]
[COLOR=blue]Aici este locul mărturiei lucrului cuvântului Meu,[/COLOR] (Notă: adică în grădina lui Ilie Bunea din Glodeni, de lângă Pucioasa)[COLOR=blue] și iată, martorul Meu cel credincios [/COLOR](Notă: Arhiereul Irineu Bistriceanul)[COLOR=blue] așează acum, prin binecuvântare cerească, piatră de temelie a începutului cel nou, iar de la acest început se va lucra din loc în loc și va răsări Ierusalim nou, biserică nouă [/COLOR](Notă:dar despre “biserica cea veche” nu se mai spune nimic, ce se va întâmpla cu ea. Oricum, în momentul când apare o “biserică nouă” dintr-una mai veche de care nu mai vrea să asculte, avem de-a face cu o schismă)[COLOR=blue] și curată, [/COLOR](Notă:prin antiteză deducem că cea veche – B.O.R. – nu mai este curată, deci e necurată) [COLOR=blue]biserică cerească pe pământ. Aici începe Sfânta Treime cu prima piatră acum, și se va lucra cu grabă această lucrătură [/COLOR](Notă:Parcă era vorba ca “lucrătura” punerii pietrei s-o facă Irineu, dar acum se pretinde că o va face cu grabă chiar Sfânta Treime. Până la urmă, tot Irineu a făcut-o. Deci, fie că în acel moment crucial Irineu s-a identificat în toată ființa lui cu Sfânta Treime, fie că s-a renunțat în ultima clipă la “lucrătura” Sfintei Treimi, în favoarea “lucrăturii” lui Irineu, făcută doar în numele Sfintei Treimi) [COLOR=blue]a poruncii dumnezeiești, și Domnul va rosti din vârful acestei pietre numele celui uns, numele unsului Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, rege al României[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR](Notă: Așadar regele n-a fost implicat în ctitoria de la Pucioasa decât în mod arbitrar și silnic, fără voia lui, abuzându-se de numele lui ca să se facă o mai mare publicitate evenimentului respectiv. Ulterior, odată cu trecerea timpului, când regele a intrat treptat într-un firesc con de umbră, liderii pucioși au tăcut chitic, uitând cu desăvârșire să mai aducă vorba de regele Mihai, deși ocazii ar mai fi avut cu duiumul.)
[COLOR=blue]Bucurați-vă, iubiții Mei, servii Mei, martorii Mei! Bucurați-vă, că vin cu împărăția Mea, și vin spre România Mea, căci ea este împărăția Mea.[/COLOR] (Notă: România, împărăția cerurilor? ) [COLOR=blue] Vin să leg rana ei și să așez pace peste ea și să pun diademă de slavă cerească pe fruntea ei. [/COLOR]
Vechi 14.03.2009, 18:43:11
Banned

Implicit România pucioasă – “țara strălucirilor”

[COLOR=purple]98. România pucioasă – “țara strălucirilor” (Partea a II-a)

[/COLOR]
[COLOR=blue]Iată, sunt prin cuvânt în România, și am vestit că M-am ridicat să gătesc cărare [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR](Notă: Regele Mihai I ) [COLOR=blue]căci[/COLOR][COLOR=blue] prin biserica Mea cea vie îl voi aduce,[/COLOR] (Notă: Se dezvăluie o proiectată legătură de complicitate între regalitate și noua “Biserică”: ele se vor sprijini una pe alta ca să pună mâna efectiv pe putere în România)[COLOR=blue] și Eu voi fi și voi cuvânta, și cuvântul Meu se va întrupa, și va fi slavă peste cea binecuvântată. Eu sunt, și biruiesc cu cei curați, cu cei neîntinați, cu cei credincioși.[/COLOR] (Notă: cu liderii pucioși, adică) [COLOR=blue] Eu sunt Cuvântul, Eu sunt Domnul puterilor, și de aici încolo Eu sunt,[/COLOR] (Notă: De ce numai “de aici încolo”? Și până acum ar fi trebuit să fie, după făgăduință: [COLOR=#993300]“…și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.” – [/COLOR][COLOR=#993300]Matei 28,20[/COLOR] ) [COLOR=blue] și sunt cu toată oastea cerească în lucru, și grăiesc în România. [/COLOR]
[COLOR=blue]Iată, Duhul Preasfintei Treimi coboară acum și binecuvintează acest început. [/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântată să fie, și piatră de temelie a bisericii neprihăniților și a neadormiților să fie această piatră care se așează acum prin martorul Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ioan-Irineu[/COLOR][COLOR=blue], căci el [/COLOR][COLOR=fuchsia]va sta pe scaunul bisericii Mele[/COLOR] (Notă: Dar n-a fost să fie așa. Aceasta s-a dovedit a fi o proorocie mincinoasă. Irineu a rămas tot ce-a fost: episcop-vicar la Cluj. N-a fost să fie nici patriarh pe scaunul B.O.R., nici pe cel al B.N.I. Poate pe viitor, să aibă mai mult noroc, dar nu i se întrevăd prea mari șanse.) [COLOR=blue]și va cuvânta legile Mele cele curate, cele sfinte, căci este martorul lucrului Meu din vremea aceasta. [/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântată să fie [/COLOR][COLOR=fuchsia]coroana română[/COLOR] (Notă: O asemenea binecuvântare, pentru a nu concluziona că este doar vorbă goală, trebuie să se traducă neapărat într-o restaurare a monarhiei în România) [COLOR=blue]și casa [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului[/COLOR][COLOR=blue] Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, rege al României[/COLOR][COLOR=blue], căci el este de la Dumnezeu peste acest neam, și iată, vine vremea României lui Dumnezeu,[/COLOR] (Notă: vine vremea împlinirii acestei binecuvântări pentru coroana României)[COLOR=blue] și ea va purta veșmânt curat, veșmânt neprihănit, veșmânt alb și lucrare de Duh Sfânt peste pământ. România este cea chemată și aleasă și cea credincioasă a acestei vremi, căci va fi credincioasă lui Dumnezeu.[/COLOR] (Notă: Oare, va fi? Adică va împlini ea mesajul acesta de re-instaurare a monarhiei, așa cum i se cere? Până în prezent, după 18 ani de la această “proorocie”, constatăm că nu s-a “mișcat” nimic în acest sens.)
[COLOR=blue]Binecuvântare și mir veșnic și ungere cerească peste acest loc de mărturie peste toate veacurile, căci în vremea aceasta Dumnezeu a lucrat cu cuvântul în România, și se va desăvârși cuvântul care curge de la Dumnezeu în mijlocul acestui neam ales. Binecuvântați să fiți voi, martorii Mei cei credincioși, care ați stat în sfat cu cuvântul Meu în ziua aceasta de mărturie, și iată, vom termina cu grabă această piatră, și apoi voi fi cu voi până la toate marginile lumii, și voi fi prin cuvânt și vom lucra minuni mai mari decât atunci, [/COLOR](Notă: nici o minune spectaculoasă nu s-a înregistrat însă, de atunci și până astăzi) [COLOR=blue]așa precum am grăit atunci. Eu sunt Domnul puterilor peste cer și peste pământ, și nu este Dumnezeu afară de Mine, și Mă voi desăvârși peste noroade, precum în cer așa și peste pământ.[/COLOR]
[COLOR=blue][…][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace vouă, și bucurați-vă, că Tatăl Meu vine cu împărăția! Și iată, împărăția Mea este înăuntrul vostru, și vor ști toate popoarele care vor vedea slava acestei lucrături de piatră vie, și pe voi lângă ea. [/COLOR](Notă: liderii pucioși sunt neîmpărțiți și nedespărțiți de laurii acestei “lucrături”)
[COLOR=blue]Pace ție, martorul Meu, [/COLOR](Notă: Irineu Bistriceanul, cel care a fost amăgit ca să garanteze ortodoxia acestei secte cu prețul integrității sale morale) [COLOR=blue]martorul bisericii Mele cea neprihănită și curată, căci în acest pământ pecetluit vor intra numai cei curați, cei neîntinați, cei credincioși, și va fi cu putere acest loc de mărturie a lucrului cuvântului Meu, căci Eu Mă odihnesc cu pace și întru lărgime în această iesle curată. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace și ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rege al României Mele[/COLOR][COLOR=blue], de aici, de la prima piatră a începutului cel nou! Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, rege[/COLOR][COLOR=blue] al celei binecuvântate! Pace ție, și peste [/COLOR][COLOR=fuchsia]casa ta, și peste mlădița ta[/COLOR][COLOR=blue], care va sta de-a dreapta ta! [/COLOR](Notă: Principesa Margareta este văzută ca o posibilă succesoare la tron, care deci nu trebuie nicidecum neglijată: măcar pricipalul sfetnic de taină al regelui, tot va fi.)
[COLOR=blue]Slavă întru cele cerești, și bucurie pentru această zi de mărturie cerească, iar peste voi, martorii Mei, pace! [/COLOR]
[COLOR=blue]Pace și bună orânduială peste România Mea! [/COLOR]
[COLOR=blue]Aceasta este o zi de mărturie. Să se scrie această zi spre pomenire veșnică în cer și pe pământ, căci pe această piatră voi zidi biserica cea vie [/COLOR](Notă: dar schismatică)[COLOR=blue] a începutului cel nou care va răsări peste popoare. [/COLOR](Notă: Acest “început cel nou de peste popoare” are un iz de New Age în versiune dâmbovițeană) [COLOR=blue]Amin, amin, amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]***[/COLOR]
[COLOR=blue]Slavă întru cei din cer lui Dumnezeu, și pace peste România, țara binecuvântării! Pace și bunăvoire și bună orânduială peste cei credincioși și peste casa [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului[/COLOR][COLOR=blue] cel de la Dumnezeu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihail, regele României[/COLOR][COLOR=blue]! Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue][…] România este întâia chemată, și așa s-a născut [/COLOR][COLOR=fuchsia]România[/COLOR][COLOR=blue] cea creștină, aceea a fost nașterea ei, și Domnul a numit-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]regină[/COLOR][COLOR=fuchsia] peste pământ[/COLOR][COLOR=blue], și iată, vine vremea să Se preaslăvească Dumnezeu peste ea și să-i pună haină de neprihănire, căci este aleasă și este [/COLOR][COLOR=fuchsia]regină[/COLOR][COLOR=fuchsia] peste noroade[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR](Notă: toate noroadele se vor supune rrromânismului, care va conduce lumea) [COLOR=blue]Aceasta este alegerea acestui pământ, și scris este în Cartea Adevărului că Domnul va alege din nou Ierusalimul, și va fi Ierusalim nou. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Acest pământ este sfânt[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR](Notă: sfințenia pământului nu aduce automat cu ea și sfințenia locuitorilor lui și în nici un caz supremația limbii române peste toate limbile pământului) [COLOR=blue]și dacă este sfânt, iată, vine vremea să Se așeze Domnul peste el și să-Și plinească făgăduințele cele scrise pentru vremea aceasta. [/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=blue]Duhul Preasfintei Treimi lucrează cu cuvântul în România, și oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu [/COLOR][/SIZE][SIZE=2](Notă: [/SIZE][SIZE=2]liderii pucioși, proorocii mincinoși) [COLOR=blue]grăiesc cuvântul Domnului, purtați fiind de Duhul Sfânt, căci așa zice Domnul în cartea cea din cer coborâtă: «În zilele acelea vărsa-voi din Duhul Meu, și vor prooroci fii și fiice, bătrâni și tineri, robi și roabe, și vor vorbi de la Dumnezeu» și cuvântul lui Dumnezeu se va întrupa, căci Domnul a zis și s-a făcut, și este Domnul prin prooroci, și Domnul zice și împlinește apoi. România este proorocită de proorocii cei de la Dumnezeu, și ea va fi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Sionul[/COLOR][COLOR=blue] cel nou și neprihănit, ea va fi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Canaanul[/COLOR][COLOR=blue] plinirii vremurilor, ea va fi [/COLOR][COLOR=fuchsia]sfârșit de Babilon[/COLOR][COLOR=blue] și de fărădelege și de stricăciune, căci cerul lui Dumnezeu va fi cu slavă văzută peste acest pământ și va arde toată murdăria care a împroșcat veșmântul fiicei Sionului cel nou ales spre sfârșitul vremii fărădelegii, și nu va mai fi întinăciune și spurcăciune și desfrânare, și nu va mai fi închinare la idoli și necredință, și nu va mai intra în ea nimic necurat, nimic stricat, și Domnul va scoate din ea pe cei fățarnici, pe cei străini de adevăr, pe cei rătăcitori. Și va fi acest munte ridicat deasupra tuturor înălțimilor de pe pământ, căci Domnul va coborî legile Sale pentru cea aleasă și curată și sfântă[/COLOR](Notă: adică, peste România vor coborî legi noi, teocratice)[COLOR=blue], pentru cea neprihănită, căci voi coborî și voi rosti cuvântul, și cuvântul va lucra și va curăți toată murdăria de pe ea, și nu vor mai intra pe porțile ei decât cei curați și neîntinați și sfinți. [/COLOR][/SIZE]
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40