Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.05.2007, 21:48:43
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Sebastiana, luandu-i apararea unui om condamnat pentru crima nu ii inlaturi vina. Cum am mai spus, pentru cele lumesti l-a condamnat instanta, pentru cele duhovnicesti l-a condamnat Consistoriul, pentru cele dumnezeiesti, ce depasesc intelegerea umana, asteptam marea Judecata?

Tu ii iei apararea lui Corogeanu. In numele cui ii iei apararea sau mai bine zis, in fata cui? In numele celor dumnezeiesti? Sau te consideri mai buna, mai sus, superioara instantelor si Consistoriului?

Cat despre iertare...oamenii au uitarea, Dumnezeu e cu iertarea...
Vechi 11.05.2007, 21:49:30
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Asta spuneam si eu prin "uitarea" omeneasca. Poate imi raspunzi si la intrebari....
Vechi 11.05.2007, 21:58:48
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

:)Mirean,mai las si pe altii,intelepti fata de mine,caci eu mi-am expus punctele mele de vedere personale,asadar cedez,pt.a da prioritate altora care sunt mai aproape de DUMNEZEU,si asadar superiori in comparatie cu mine.Ramai cu Dumnezeu!Te las pe tine sa ai ultimul cuvant,asa cum iti place tie,:D ca sa iti fac pe plac tie,si ca sa nu mai fiti suparati pe mine,tu,Odin si altii ca voi).Doamne ajuta!:)
Vechi 11.05.2007, 22:13:13
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
:)Mirean,mai las si pe altii,intelepti fata de mine,caci eu mi-am expus punctele mele de vedere personale,asadar cedez,pt.a da prioritate altora care sunt mai aproape de DUMNEZEU,si asadar superiori in comparatie cu mine.Ramai cu Dumnezeu!Te las pe tine sa ai ultimul cuvant,asa cum iti place tie,:D ca sa iti fac pe plac tie,si ca sa nu mai fiti suparati pe mine,tu,Odin si altii ca voi).Doamne ajuta!:)
Sebastiana, intrebarile iti erau adresate tie si erau despre Tanacu, subiect in care ai fost foarte activa.
In ultimele tale postari nu ai facut decat sa ataci persoanele care au scris, nu ai raspuns la nici o intrebare, desi acestea aveau legatura cu cazul Tanacu.
Modul viclean in care insinuezi ca ma lasi sa am ultimul cuvant, desi adevarul este ca nu poti raspunde intrebarilor, pentru ca nu ai argumente, arata calitatea ta umana.
Sebastiana, a gresi este omeneste! Important este sa te indrepti! Daca esti pe calea calugariei asta nu inseamna ca nu esti supusa greselii!
Dar, pentru o monahie, ascultarea fata de ierarhii Bisericii este obligatorie! Nu ti-a spus asta duhovnicul de la manstire?
Citeste toate postarile tale, viitoare "maica Sebastiana", si vezi omul care esti cu adevarat!
Vechi 11.05.2007, 23:19:00
Senior Member

Implicit

:(:(:(
Vechi 12.05.2007, 00:08:18
Colors Colors is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2007
Implicit

Sebastiana, linisteste-te, e Dumnezeu deasupra, ai facut ce ai putut si ce ai crezut ca e bine. Pentru mantuire trebuie sa mai si suferim si apar si greseli. Parintele a gresit si acum se caieste. Daca Dumnezeu va vrea va face mila si-l va indrepta si mantui. Altii s-au smintit, e treaba lor. Fiecare are o lupta de dus pe pamant, nu poti lua altuia crucea. Ai grija si de tine. Ce a fost de spus s-a spus.
Personal te apreciez pentru felul cum gandesti, pastreaza insa linistea sufleteasca. Pe oameni doar Dumnezeu ii schimba in bine.

Liviu
Vechi 12.05.2007, 00:23:05
Senior Member

Implicit

:)Colors,multumesc pentru faptul ca esti sensibil,chiar as putea zice hipersensibil,caci stiu sigur aceasta,si mai stiu ca nu ma insel si nu gresesc in legatura cu asta,si esti aproape de cei aflati in mari incercari si te rogi pt.ei,tu si cu toti ceilalti care intelegeti suferinta semenilor,caci gresim cu totii.Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute pe toti sa ne mantuim cu totii!:)Si sa ne iertam si noi reciproc!
Vechi 12.05.2007, 01:01:40
Colors Colors is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2007
Implicit

Iti multumesc si eu, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si credinta tare, suflet cald si rabdare in viata.

Dumnezeu sa ne ierte pe toti si sa ne mantuiasca.

Liviu
Vechi 12.05.2007, 09:57:32
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Sa inteleg ca si Sebastiana accepta ca parintele a gresit, dar dupa atatea discutii mandria nu o lasa sa admita ca s-a inselat?
Cum spuneam...a gresi e omeneste, dar a persista in greseala?!!!
Sebastiana, nu cer satisfactie personala, dar ar fi corect sa mentionezi pozitia ta cea noua (din postarea lui Colors inteleg ca ai fi de acord cu el) pentru cei care au urmarit discutia. Poate ai reusit sa ii convingi pe multi sa devina "fani" ai lui Corogeanu si aicelor care practica practici asemanatoare!
Vechi 12.05.2007, 10:43:52
Senior Member

Implicit

:( :( :( :( :( :( :(
Dumnezeu= Sfanta Treime Parintele Maicile crestinii milostivi eu
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
COMUNICAT DE PRESA TANACU TANACU Stiri, actualitati, anunturi 50 15.01.2011 16:00:37
Cazul Ungheni PadreCory Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 15 22.05.2008 12:13:01
cazul tanacu crypo Din Vechiul Testament 3 06.04.2008 15:06:52
Cazul Seraphim Rose si altii veilur Intamplari adevarate 15 14.12.2007 22:38:12