![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oh my. Pai bunul simt al lui Stalin era sa te extermine daca era nevoie sa se ascuta lupta de clasa. Ai vreun raspuns la asta? Care, ca nu e "frumos" sa fii nene rau?
|
|
|||
|
|||
![]()
Intradevar, nu e frumos sa fii nene rau. E ceva in neregula?
|
|
|||
|
|||
![]()
A, nu, mai nimic.
Mussolini a zis "Daca Dumnezeu exista il somez sa ma trasneasca acum". Stalin profera chestii in aceeasi cheie. Pe scurt, intrucat etica si morala erau chestii la fel de necuantificabile ca religia, sunt vreo cateva zeci de milioane de morti in tabara "liber cugetatoare"... and growing. Vreo dovada experimentala, ceva? Vreo masina unde introduci "omenire" si rezulta un quantum "morala = necesitate"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa-ti raspund la intrebare: in acelasi mod in care acelasi instrument de cunoastere finit a conchis: nu exista zeul copacului. Apropo: exista zeul copacului? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Amice, doar pentru ca liderii comunisti/fascisti s-au substituit zeilor nu inseamna ca au si fost atei. Ia fa o comparatie intre practicile religioase si cele comuniste sa vezi ce seamana! Dupa care fa o comparatie cu ritualurile ateiste care... nu exista!
|
|
|||
|
|||
![]()
Mah pasarel, io inteleg ca rudele lu' matale nu-ti mai convin si vrei sa-i scuipi "convenabil pentru prostii mai noi care nu stiu cum e chestia". Daca ateismul a ajuns la forme cvasi-ritualice, asta nu inseamna ca era altceva decat ateism. Inseamna ca ratiunea pe care o invoca e neputincioasa pentru scopul propus. Altfel, sa inteleg ca cursurile unde ne duceau comunistii cu ciurda numite "ateism stiintific" erau numite asa dar nu corespundeau standardului matale? Mama, ce nene specios. Da' Marx corespunde? Da' idiotu' de Sartre, care aplauda procesele staliniste in acelasi timp in care scria piese "misto" despre moartea lui Dumnezeu? ESTI ASA PRAPADIT CU NEURONU' CA AI AJUNS SA CREZI CA NE VINZI ACIA RATIONAMENTE SELECTIVE "ATEU E CINE-MI CONVINE MIE CA DA FROMOZ IN POZA"? Zi si mie ce iei de ne crezi asa prosti, ca ar putea fi un analgezic bun pentru pacientii mei cu metastaze :D
@topcat: esti ca un catzel care face pishu pe jos si pe urma mofturi cand e bagat cu nasul. Stiu ca subiectul pute rau pentru ca, judecati dupa roade, ateii fac Inchizitia sa arate ca o biata copilarie, ei ridicand exterminarea pentru delict de opinie la rang de politica de stat. Dar asta e, ai o problema. Si nu mica. Si te feresti de ea, amice, ca ala negru in care zici ca nu crezi de aghiasma... :D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
@inorog:
Sorry but I don't feed trolls! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|