Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2009, 00:06:35
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Dragă Andrei,

Din păcate.... ai perfectă dreptate. Aceste cazuri disperate nu sunt singulare. Multe familii au fost distruse din cauza unor himere și a unor "legi noi" și a unor "evanghelii noi" lansate de către liderii pucioși, despre care Sf. Apostol Pavel spune că "să fie anatema!"

Pentru cei care nu au auzit încă de așa ceva, să începem cu reproducerea unui articol apărut pe același site în care se face radiografia acestei secte. Apoi, vom mai vedea.

[COLOR=purple]84.Noul Ierusalim (Misterele Pucioasei, cap.LXXX)[/COLOR]
[COLOR=purple] Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe[/COLOR]

Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR]
( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” )

Motto: “[COLOR=fuchsia]Așa încât nu mai sunt doi, ci un trup. Deci, ce a împreunat Dumnezeu omul să nu despartă.[/COLOR]”[COLOR=fuchsia](Matei 19,6)[/COLOR]
Este binecunoscută de acum aversiunea pucioșilor față de căsătorie, pe care nu numai că nu o mai recunosc drept una dintre cele 7 Taine ale Bisericii, ci o ponegresc de-a dreptul, prezentând-o ca pe o formă instituționalizată de desfrânare. Consecințele sunt tragice: nu numai că tinerii creștini care provin din familiile pucioșilor sunt descurajați în a-și întemeia familii la rândul lor, dar și familiile existente sunt amenințate cu destrămarea.

Un asemenea caz (printre altele) este în prezent în desfășurare, depășind orice bariere ale timpului și ale spațiului. Cu acordul creștinei care a fost târâtă fără voie în această experiență nefericită, publicăm aici un schimb de scrisori purtat pe cale electronică din care se deduc dedesubturile distructive ale pucioșilor, pentru care familia nu mai reprezintă decît o frână în procesul de racolare a noilor adepți.

o rugaminte din Toronto

from
[COLOR=#00681c]Mateescu, Diana[/COLOR] <dmateesc@maccosmetics.com>
to
ancaionescutargoviste@gmail.com
dateWed, Sep 10, 2008 at 11:56 PM
subject
o rugaminte din Toronto

hide details Sep 10

Reply

Buna ziua!

Ma numesc Diana Mateescu si va scriu aceste randuri din Canada.
Indraznesc sa va spun sa sunt fericita ca in sfarsit cineva a rupt tacerea in privinta celor ce se intampla la noul ierusalim - pucioasa.
Va multumesc din suflet pt curajul pe care il aveti si pt misiunea pe care ati inceput-o. As vrea sa pot fi si eu de folos dar nu stiu in ce masura as putea aduce o contributie valida.

Acum 11 ani sotul meu, Mihai Mateescu, a fost introdus in lumea pucioasei prin intermediul unui individ pe care bine il cunoasteti: viorel ivan.
Au fost colegi se serviciu la Hobas Tub. In cele 2 luni cat au fost la training in Austria efectiv i-a spalat creierul lui Mihai.
Este incredibil cata putere distructiva a putut avea asa balbait cum este. Nu s-a multumit in a-si distruge doar propria familie.
Mihai timp de peste 3 ani a fost sub influenta celor de la pucioasa. Un dezastru pt familia noastra!
Apoi in 2001 am emigrat in Canada iar eu am crezut ca a am reusit sa iesim cu bine din acele incercari.
Acum 2 luni eu am aflat de la preotul nostru duhovnic cum ca Mihai a reinnodat legatura cu viorel acum 2 ani dar a tinut corespondenta cu acest om drept un mare secret.
Adevarul iesind la iveala mi-a marturisit ca isi doreste iarasi sa se alature celor de acolo( versiuni diferite: ca a fost chemat acolo sau uneori dezmintea spunand ca doar este dorinta lui). A plecat de acasa acum cateva saptamani dar s-a reintors dupa cateva zile la rugamintile mele si ale fetitei noastre.
Adevarul este ca este doar fizic alaturi de noi dar sufleteste este undeva suspendat. Imi este foarte teama pt el si pt sufletul lui dar imi dau seama ca nu stiu cum sa fac sa il pot ajuta cu adevarat. In definitiv asta este rolul unei sotii: sa fie adevarat sprijin la nevoie, nu numai la bine.
Au reusit sa il convinga ca ei sunt singura cale spre Dumnezeu si ca altfel Dumnezeu nu il va primi la El nici pe el si nici pe toti cei din neamul lui, vii sau morti. Mihai este efectiv terorizat de ideea ca sfarsitul lumii este extrem de aproape si ca doar prin pucioasa are o sansa sa se mantuiasca.
Si pt asta este dispus sa renunte la legamantul solemn facut atunci cand ne-am casatorit religios.
De curand a spus "Eu voi pleca, Dumnezeu va avea grija de ele".

Nici nu am cuvinte sa exprim magnitudinea implicatiilor sufletesti pt mine si fetita noastra Sabina.
Acum pt noi raul este deja facut dar ma sperie gandul ca poate mai sunt si altii in situatia mea si tacerea nu le va fi de nici un folos. As vrea sa ajut!

As dori din tot sufletul sa va pot contacta telefonic. Sper ca nu indraznesc prea mult.
Sunt multe de spus, multe de aflat pentru mine.
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.

Cu toata stima si speranta,
Diana
Vechi 20.03.2009, 00:13:08
Banned

Implicit

[COLOR=purple] Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe
[COLOR=Red]Partea a II-a

[/COLOR]
[/COLOR]
…………………………………………………………………………………………………………………

from
[COLOR=#790619]Ionescu-Targoviste Anca[/COLOR] <ancaionescutargoviste@gmail.com>
to
"Mateescu, Diana" <dmateesc@maccosmetics.com>
date
Tue, Sep 16, 2008 at 12:37 AM
subject
Re: o rugaminte din Toronto
mailed-by
gmail.com

hide details Sep 16

Reply

Dragă Diana,
Dacă te consolează asta, află că nu ești singura care este în pericol de a-și destrăma familia, în urma descoperirii "miracolului" de la Pucioasa. Zeci de familii au fost deja destrămate, altele așteaptă să le vină rândul. Multe tinere și-au părăsit familiile, soții, copiii, pentru a ajunge servitoare în "raiul" de la Pucioasa. Cunosc două femei tinere (paradoxal, le cheamă la fel pe amândouă: Valy) care și-au părăsit cu ani în urmă copilițe care erau de ținut în brațe. Femei nebune și mame denaturate! Și-au abandonat casele și copiii ca să mergă la Pucioasa, ca să spele pe jos hambarele pucioșilor. Nici Viorel Ivan nu face excepție, care a abandonat o soție frumoasă și două fetițe, una fiind încă în leagăn! Bineînțeles că nebunul a încercat mai întâi să le convertească pe toate la acest [COLOR=#cc0000]islam al ortodoxiei [/COLOR]care se numește Noul Ierusalim. Pe cea mică a apucat să o boteze Virginia, ca pe "sfânta" fondatoare a sectei de la Pucioasa. Viorel și-a vândut casa și a adus banii pucioșilor. Soția lui a făcut însă mare scandal, iar pucioșii au fost nevoiți să-i dea femeii alt apartament în schimb, pe care tocmai îl primiseră "cadou" de la o tânără care astăzi este și ea abandonată pe undeva, într-o obște la Fundeni, cu nervii la pământ și cu pastilele după ea.
Pentru tine prioritatea este să-l salvezi pe soțul tău. O poți face, dacă-i demonstrezi că totul la Pucioasa nu este decât o minciună parfumată. Arată-i blogul scris de mine și spune-i că aștept de la el orice interpelare, pe orice subiect, legat de Noul Ierusalim. Desigur că eu nu sunt Mafalda, să le știu pe toate. Dar știu suficient de multe ca să pot demonta orice minciună de-a pucioșilor. Puteți să-mi scrieți separat, sau amândoi, pe email sau prin comentarii direct pe blog.
Dacă vrei să îi ajuți și pe alții să înțeleagă mai bine ce îi așteaptă la Pucioasa, orice comentariu pe blogul noulierusalimnip e binevenit. Dacă vrei, poți să-l semnezi și cu alt nume, un pseudonim, până ce se normalizează relația ta cu Mihai. Altminteri, ar fi mai de folos dacă ai face public absolut orice ar putea să-i ajute pe alții, inclusiv aceste scrisori dintre noi. Eu nu voi face acest lucru, deoarece îți păstrez confidențialitatea, și poate nu trebuie sa forțăm nota acum, pentru că nu se știe ce reacție va avea soțul tău. Dar tu o poți face oricând, dacă vei considera că relațiile tale de familie nu vor fi afectate
Cât privește apropiatul sfârșit al lumii, asta este sperietoarea nr.1 folosită de 50 de ani încoace la Pucioasa, pentru ca liderii să controleze mai bine situația. Printre alte minciuni, asta pare cea mai credibilă: într-adevăr, pe zi ce trece, sfârșitul este din ce în ce mai apropiat.
Istoria de la Pucioasa e simplă: pe fondul unei slabe cunoașteri a Bibliei de către săteni și a unei religiozități populare locale, apare o tânără dezechilibrată psihic, pe nume Virginia, care emite texte elucubrante, pretinse a fi de la Dumnezeu. În jurul ei se creează o legendă, care crește ca un cozonac pus la dospit. Internările ei în clinicile de psihiatrie vor fi puse ulterior pe seama manevrelor Securității. În 1980 ea moare ca orice muritor, aducând la dezechilibru total pe toți cei care sperau că împreună Îl vor întâmpina pe Domnul în văzduh. Pentru a atenua dezamăgirea cruntă a adepților, Virginiei i se găsește (după un an de derută) un înlocuitor: era lelica Maria , adică tocmai sora celei decedate în 1980. Ea va continua mascarada până în 1984, când este "detronată" de actuala "proorociță", o moldoveancă pe nume Mihaela. Asta le-a zăpăcit mințile la toți, inclusiv lui Viorel Ivan. Ea face și desface totul la Pucioasa, ea îi învârte pe degete pe toți, cu o inteligență sclipitoare specifică schizofrenilor. Se pare ca nu degeaba a stat ea trei ani prin spitale, după moartea singurului ei copil, după cum ea însăși mărturisește. Singurele boli care te țin prin spitale cu anii sunt bolile de nervi. Celelalte, ori te omoară, ori te vindeci în cel mult două luni de ele și ți se dă drumul acasă.
Mihaela pretinde că "aude" Cuvântul lui Dumnezeu singură, sau cel mai adesea împreună cu Nicușor, "preotul" pe care-l ține pe lângă ea, lipit ca marca de scrisoare, și cu care doarme în aceeași cameră de ani de zile, deși nu sunt căsătoriți. Pe Nicușor a avut grijă Mihaela să-l divorțeze, ca să fie liber numai pentru ea. În schimb, altora care vin prin vizite, Mihaela le trântește mereu în față aceeași minciună, precum că ar fi 14 creștini care aud cu toții Cuvântul lui Dumnezeu. Poate fi Dumnezeu acolo unde se minte fără a se clipi din ochi, dar cu zâmbetul galeș pe buze? Asta să-ți răspundă soțul tău Mihai, dacă e în stare.
Oricum, dacă soțul tău va avea neastâmpărul și nesăbuința de a se duce la Pucioasa, ar fi bine să afle de pe acum că pe pucioși nu-i vor interesa decât bănuții lui (atâția câți are și cu câți vine din Canada, bani pe care nu-i va da pucioșilor de pomană, ci va fi invitat să cumpere cu ei toate icoanele care-i vor plăcea inimioarei lui). Dar în nici un caz nu se vor grăbi să-l închinovieze pe Mihai la ei , ci, după ce îi "recuperează" banii, îi vor da repede papucii. Dacă n-are bani, cu atât mai bine: după prima vizită, de curtoazie, nu o să-i mai intereseze persoana lui Mihai câtuși de puțin.
Diana, te mai aștept. Prefer pe email, e mai ieftin și pentru tine, iar pentru mine mult mai comod.
So long,
Anca.

[COLOR=purple]
[/COLOR]
Vechi 20.03.2009, 00:17:56
Banned

Implicit

[COLOR=purple] Ideologia de la Noul Ierusalim-Pucioasa destramă din nou familiile ortodoxe
[COLOR=Red]Partea a III-a

[/COLOR]
[/COLOR]
………………………………………………………………………………………………

from
[COLOR=#00681c]Mateescu, Diana[/COLOR] <dmateesc@maccosmetics.com>
to
Ionescu-Targoviste Anca <ancaionescutargoviste@gmail.com>
date
Tue, Nov 25, 2008 at 1:25 AM
subject
RE: o rugaminte din Toronto

hide details Nov 25 (8 days ago)

Reply

[COLOR=navy]Buna ziua,[/COLOR]

[COLOR=navy]Imi cer scuze pentru intarzierea cu care va raspund. [/COLOR]

[COLOR=navy]Am inaintat cererea comuna de divort in Octombrie si de la 1 Nov Mihai s-a mutat definitiv din casa.[/COLOR]
[COLOR=navy]Acum este in Romania in ‘vacanta’ la pucioasa pentru a primi noi instructiuni (in ciuda faptului ca acum cateva zile aici spunea ca este dispus sa renunte la orice numai pt a fi cu noi care suntem famila sa si ca nu poate trai fara noi). Obisnuitele minciuni…[/COLOR]

[COLOR=navy]Dar toti stim ca vinovati nu sunt cei care instiga la miselii ci cei care accepta cu buna stiinta sa fie partasi la asa ceva. [/COLOR]
[COLOR=navy]Un lucru este cert: furtul si minciuna de la NIP(si dealtfel de oriunde) nu vor fi niciodata pe placul lui Dumnezeu oricat de mult se zbat cei de acolo sa isi creeze o logica pt toate actiunile lor.[/COLOR]

[COLOR=navy]Acum cateva saptamani am avut sansa vietii de a il intalni personal pe Parintele Roman Braga de la Manastirea Adormirii Maicii Domnului din Michigan. Anii multi petrecuti in temnitele comuniste din Romania nu i-au clintit credinta.[/COLOR]
[COLOR=navy]Asa cum spunea Sfintia Sa:” pentru orice ortodox doua taine sunt extrem de importante: Impartasania si Sfanta Liturghie.[/COLOR]
[COLOR=navy]Iar liturghia nu se rezuma doar la ceea ce se intampla Duminica in timpul slujbei in Biserica, ci reprezinta viata noastra de zi cu zi care trebuie traita ca o liturghie, cu respectul si demnitatea datorata acestei taine.”[/COLOR]
[COLOR=navy]Conduita morala demna si implicit exemplul personal pozitiv sunt factori imperativi pentru fiecare dintre noi. Consider ca ne-o datoram noua individual dar si societatii din care facem parte integranta. [/COLOR]

[COLOR=navy]Va multumesc din tot sufletul pt raspunsul primit.[/COLOR]
[COLOR=navy]Din pacate nu stiu daca eu pot fi cu adevarat de folos altora in vreun fel, dar daca este cazul pot fi contactata pe aceasta adresa de email oricand.[/COLOR]
[COLOR=navy]Daca dumneavoastra considerati ca aceste 2 mesaje ar fi bine sa fie postate pe blogul dumneavoastra eu personal nu am nimic impotriva… chiar nu am nimic de ascuns.[/COLOR]

[COLOR=navy]Cu stima,[/COLOR]
[COLOR=navy]Diana Mateescu[/COLOR]
[COLOR=navy]…………………………………………………………………………………………………………………[/COLOR]

from
[COLOR=#790619]Ionescu-Targoviste Anca[/COLOR] <ancaionescutargoviste@gmail.com>
to
"Mateescu, Diana" <dmateesc@maccosmetics.com>
date
Tue, Dec 2, 2008 at 3:43 PM
subject
Re: o rugaminte din Toronto
mailed-by
gmail.com

hide details 3:43 PM (10 minutes ago)

Reply

Dragă Diana,

Deznodământul acestei încercări prin care ai trecut nu mă surprinde. Multe sunt familiile destrămate în numele așa-zisei "purități" propovăduite de liderii pucioși. Trebuie să fii tare, și ca să reușești, trebuie să te rogi la Dumnezeu să te întărească El acolo unde te simți la capătul puterilor și al răbdării. Nu uita că mai există o șansă: aceea ca Mihai, odată ajuns la Pucioasa, să descopere treptat și acea față ascunsă a lucrurilor, și abia atunci să se trezească la realitate. Au fost și alții care au avut în cele din urmă această revelație, chiar dacă le-au trebuit ani de zile ca să vadă totul limpede.
Își mulțumesc pentru încrederea acordată, acceptând să publicăm pe blog corespondența noastră. Ea va fi un exemplu viu pentru alții, care poate se mai îndoiesc de felul cum se lucrează la Pucioasa pentru intoxicarea adepților și distrugerea familiilor ortodoxe. De asemenea, va fi un exemplu și pentru alți creștini care au avut experiențe similare,ca să aibă și ei curajul să le facă publice. În felul acesta, ar servi de exemplu celor care ar mai fi tentați să facă experiențe pucioase cu propria lor viață.
Anca Estera.
…………………………………………………………………………………………….
Îi invit pe toți și pe toate, creștini și creștine care au trecut prin experiențe similare, să le facă publice pe acest blog, pentru ca adevărul despre Pucioasa să se facă mai bine cunoscut prin cele trăite de ei. Să fim responsabili printr-o informare corectă nu numai față de noi, dar și față de semenii noștri.
[COLOR=purple]………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple] 2 decembrie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple] …………………………………………………………………[/COLOR]
Vechi 20.03.2009, 00:39:02
Banned

Implicit Urmare

Crezi că fenomenul este izolat?
Aș!

Citește mai departe, despre alt caz:

rom benea lucia <green_cancer13@yahoo.com>
reply-to green_cancer13@yahoo.com
date Wed, Aug 13, 2008 at 12:32 PM
mailed-by yahoo.com
signed-by yahoo.com

hide details 8/13/08

Reply

[COLOR=blue]Buna ziua[/COLOR]
[COLOR=blue]Ma numesc Lucica, am 21 de ani si sunt din Cluj. Acum 7 luni sora mea a intrat in secta "Noul Ierusalim".[/COLOR]
[COLOR=blue]De cand a intrat in aceasta secta sora mea a devenit vegetariana, a inceput sa tina stilul vechi si sa se imbrace mai diferit, nu mai vrea sa pastreze legatura cu nimeni din familie si nici cu prietenii ei. De[/COLOR] cand am aflat acest lucru am vrut sa aflu cat mai multe despre aceasta secta. Site-ul dvs. m-a ajutat foarte mult. Va multumesc. Nu stiti cumva un preot mai special care ar putea-o ajuta sa iasa de acolo? Atat de mult as vrea s-o fac sa inteleaga ca "Cuvantul lui Dumnezeu" nu e altceva decat o inventie a oamenilor! Mie mi-a venit sa rad cand am vazut ce prostii poate spune!

Reply

Forward

to green_cancer13

show details 8/18/08

Reply

to green_cancer13@yahoo.com
date Mon, Aug 18, 2008 at 9:43 AM
subject Re:
mailed-by gmail.com

hide details 8/18/08

Reply

Lucica,

Din păcate, șansele de a ieși din această sectă sunt minime. Nimeni nu a ieșit de aici convins de altcineva din afară, ci doar dacă s-a convins pe propria piele de minciună, impostură , fraudă și răutate, căci toate sunt acolo mascate de un comportament foarte creștinesc în aparență. Poți însă face ceva pentru sora ta:
1. Roagă-te mai mult pentru ea Dumnezeului cel Advărat, cel pe care L-ai cunoscut de la propriii tăi părinți.
2. Citește cu atenție tot ce a apărut pe blogul [COLOR=#3333ff]noulierusalimnip[/COLOR] și ce va mai apare în continuare. Încearcă să reții cât mai multe amănunte esențiale, dând la o parte miile de amănunte nesemnificative. Încearcă să contribui la acest blog cu comentarii, pe care nu trebuie neapărat să le semnezi, dacă nu vrei asta. Prin contribuția ta îi vei ajuta și pe alții să se ferească din timp de această sectă. Cei care intră în ea, cu anevoie mai pot ieși. Dacă poți să-ți povestești propria ta experiență, fă-o pe acest blog!
3.Păstrează o legătură cât mai strânsă cu sora ta. Pentru a nu fi respinsă, arată-ți interesul pentru tot ce înseamnă Noul Ierusalim, dar fă totodată comparație între ceea ce știi tu și ceea ce ți se spune, pentru a nu fi și tu captivată eventual de unele aspecte atrăgătoare. Nu uita că această sectă corectează, în aparență, foarte multe din greșelile creștinilor ortodocși. Din păcate, ei nu fac acest lucru cu o legitimitate dată de Dumnezeu, ci cu una construită de ei. Tot ceea ce fac izvorăște din mândria că ei sunt mult mai buni decât alții (de fapt, [COLOR=#000099]cei mai buni[/COLOR], sfinți chiar, de aceea se cred de neînlocuit)
4. Scopul acestei legături strânse cu sora ta este următorul:
- să urmărești evoluția ei și să observi dacă și când au apărut la ea unele semne de îndoială sau de nemulțumire față de sectă;
- să-i dai permanent un semnal de bunăvoință, arătându-i că, oricând dorește, ea este bineprimită înapoi în familie, unde o așteaptă o iubire neprefăcută. (Cei mai mulți adepți ai Noului Ierusalim, care au acumulat nemulțumiri personale, ar dori să se elibereze de "raiul" de la Pucioasa, dar nu mai pot, pentru că li s-au tăiat toate căile de retragere);
- să afli singură dacă ce s-a spus aici pe blog este adevărat. Vei afla de la sora ta când, cum, și la cine s-a spovedit ( comparând apoi cu învățătura Bisericii). Vei afla dacă s-a împărtășit ( și dacă nu, atunci cum se împacă acest lucru cu însăși învățătura "Sfintei" Virginia, care îi povățuia să se împărtășească de cel puțin 3 ori pe săptămână? )
- vei avea grijă să-i arăți puțin cîte puțin sorei tale că astăzi ei nu mai împlinesc mai nimic din învățăturile "Sfintei" Virginia: respectarea preoților și a episcopilor, frecventarea regulată a bisericii, deasa spovedanie și împărtășanie, iar "preoții" așa-zisei Biserici a Noului Ierusalim nu sunt preoți adevărați, ci falși, deoarece nu sunt hirotoniți în mod canonic de către episcopi. În plus, ei se pretind a fi și episcopi și preoți în același timp, ceea ce este un nonsens.
- vei vedea cine este cel care o alimentază pe sora ta cu ziarele sectei și îi creează iluzii că va ajunge la Pucioasa, unde e "raiul pe pământ" ( dar, unde o așteaptă un statut de [COLOR=#006600]slugă[/COLOR] și de unde mulți adepți vor acum să scape, și nu mai pot. Nu comva omul de legătură este [COLOR=red]Nicu Pop[/COLOR], fost clujean, care a abandonat ortodoxia pentru a se înrola ca sfetnic de taină la Pucioasa, unde linge tălpile celor doi lideri pucioși, Mihaela și Nicușor? Sau este [COLOR=#cc0000]Halău Gheorghe[/COLOR] din Târgoviște, zis [COLOR=#cc0000]Nea' Didi[/COLOR]? (alt [COLOR=red]lingău[/COLOR], acest [COLOR=red]Halău![/COLOR] : și-a pus casa de la Târgoviște la dispoziția liderilor pucioși, care acum îi dictează cu superbie în propria lui casă!)
5. În fine, singura șansă reală ca sora ta să scape de această sectă este ca secta să se auto-desființeze. Deja sunt tensiuni mari între liderii lor ([COLOR=#666600]Mihaela[/COLOR] și [COLOR=#666600]Nicușor[/COLOR] pe de o parte, "preotul" [COLOR=#ff6600]Ilie Bunea[/COLOR] și artiștii [COLOR=#ff6600]Zidaru[/COLOR] pe de altă parte). Între ei este acum o luptă deschisă pentru putere. În funcție de cine va câștiga, va bascula și soarta celorlalți simpatizanți și slugi, după aceea. Gruparea [COLOR=#ff6600]Bunea+Zidaru[/COLOR] este de preferat, căci sunt animați de dorința de adevăr, chiar dacă nici ei nu sunt perfecți. De altfel, acolo nimeni nu mai e întreg la minte. Din acest motiv avem datoria să scoatem la iveală toate murdările acestor lideri pucioși nedespărțiți și neîmpărțiți, [COLOR=#666600]Mihaela[/COLOR] și [COLOR=#666600]Nicușiță[/COLOR], care se consideră "prooroci" (dar sunt niște prooroci mincinoși): poate se vor rușina văzându-se demascați și vor lăsa destinele acestor creștini, pe care i-au păcălit cu intrigi și cu minciuni, pe mâna altor conducători mai destoinici și mai sinceri. Cu cât îi vom demasca mai vârtos, cu atât cresc șansele ca ei să se dea la o parte. Supraviețuirea lor ca lideri absoluți s-a bazat până acum tocmai pe secretomanie, pe minciună, pe dezbinare, pe manipulare din umbră, pe intrigi subterane, pe expulzarea celor incomozi, pe amenințări cu blesteme sau chiar cu moartea.
Dacă adevărul de la Pucioasa va fi cunoscut, măcar alți naivi vor fi feriți de acum încolo de a mai pica în plasa acestor amăgitori de suflete.
Dumnezeu să fie cu tine!
Vechi 20.03.2009, 10:42:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Suntetzi bolnavi de rautate, ura shi minciuna,

de cate ori sa va zic ca nu e secta???????????????

de cate ori sa va spun ca sunt proorocii sfinte de la Dumnezeu prin cele 7 trabitze Apocaliptice ale Domnului?

ce credetzi ca facetzi cu judecatzile shi minciunile voastre? ce "bine" credetzi ca va atragetzi asupra voastra omorand sfiintzii shi proorocii? cui credetzi ca slujitzi inchizand caile ce duc spre Ceruri?

nu va e deajuns sa judecatzi shi sa osanditzi fiind pe dinafara de orishice duhovnicie?

cine va credetzi? tribunalul poporului? inchizitzia? drept cine va datzi? bodiguarzii iluziilor voastre?

varepet, Cuvantul lui Dumnezeu NU este SECTA! niciuna din cele 7 Trambitze ale Domnului nu este Secta!

ci secta este Pisi shi scaietele carora va inchinatzi voi, unde spinii sunt spinii pacatelor....

deci va rog frumos nu va mai aratatzi toate odiosheniile shi judecatzile pline de minciuna shi naluciri pripite ca astfel slujitzi nu lui Dumnezeu ci lui gog shi lui magog, ori marelui arhicon din vazduh care va arata cum shi in cine sa lovitzi... pentru ce lovitzi in ce nu shtitzi? pentru ce dispretzuitzi? pentru cine osanditzi? pentru cine va rasculatzi?

shi iertatzi-ma daca v-am mai spus incaodata ca e de la Domnul tot Cuvantul lui Dumnezeu prin cele 7 sfinte shi ingereshti Trambitze apocaliptice...

"mustrarea invinge dar nu convinge"
"nici abuzul, nici refuzul"
"de la Minte atarna toate cele ale inimii"

dar e treaba voastra ce duhuri ascultatzi shi ce barfe implinitzi shi ce rautatzi savarshitzi... eu mi-am facut datoria sa va spun Adevarul, caci daca te pierzi de pe Cale ai sa ajungi nu la Viatza ci ai sa te trezeshti cazut cineshtie prin ce prapastie, prin ce abis, prin ce mandrie halucinanta.

dar degeaba ca Maria Margareta deshi i-am explicat clar shi a intzeles, ea tot cu ale ei a ramas shi am intrebat-o cine este :"noi su un inger din cer?" ce inseamna "alta" evanghelie? dar a tacut shi arunca mereu pisica moarta in curtea altora...

de ce iubitzi minciuna shi nedreptatea? pentru cine v-atzi facut judecatori shi gazi? pentru cine improshcatzi mereu cu mocirla unora peste altzii? nu va e deajuns? nu suntetzi satui de ironii shi batjocuri shi cinism mishtocar fara numar? ce vetzi raspunde voi?

http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html

ia privitzi ce iscodeshte monahul cu privirea?
shi sa fim noi intru sf Ilie? noi sau un inger din cer? deci cine ne trage pe noi sub anatema ca ajungem sa shi fim anatema... cine domnilor?

"mustrarea invinge dar nu convinge" (Trambitza nr 3)
Vechi 20.03.2009, 14:02:37
Banned

Implicit

Vsovi, băiatule, nu te mai inflama așa! De ce nu-i întrebi pe pucioși, dacă sunt sectă sau nu? O să-ți spună singuri că n-au nici în clin, nici în mânecă cu B.O.R.
Sunt curioasă ce-ai să mai faci atunci. Ai să susții mai departe că nu sunt sectă, dacă ei înșiși vor declara că sunt?
Vechi 20.03.2009, 14:16:35
Banned

Implicit

Acuma, e drept că depinde și de felul cum îi vei întreba. Dacă vei spune așa:
[COLOR=Red]-Domnilor, este adevărat că dumneavostră faceți ascultare de B.O.R.?[/COLOR] vei primi următorul răspuns (mincinos):
[COLOR=Blue]-Desigur, dragă domnule Vsovi, noi facem ascultare deplină de B.O.R. , iar de episcopii din B.O.R facem ascultare atât cât ne stă în putință, adică așa ca să nu încălcăm regulile noastre[/COLOR] ( care reguli spun că nu trebuie să asculte nici de acei episcopi, nici de B.O.R.)

Nu, dragule. Eu te sfătuiesc să-i întrebi altfel:
[COLOR=Red]- Domnilor, este adevărat că dumneavoastră nu mai participați de ani buni (unii dintre voi, chiar de zeci de ani) la slujbele din bisericile B.O.R.?

[COLOR=Black]Și să vedem ce-ți vor răspunde.

Indiferent de ce îți vor răspunde, te asigur că așa este: ei nu mai au tangență cu bisericile din B.O.R. decât atunci când își îngroapă morții. La asta n-au găsit încă soluția salvatoare, ca s-o rezolve cu forțe proprii. Nu și-au făcut încă propriul lor cimitir, și de aceea apelează la soluția clasică.

Asta ar fi ceva paradoxal: deși nu participă la slujbele bisericii, totuși nu e sectă. Dar ce mama dracului o fi?
[/COLOR][/COLOR]
Vechi 20.03.2009, 14:32:49
Banned

Implicit Tălmăcire

1."[COLOR=Red]noi sau un înger din cer[/COLOR]" : "noi , liderii pucioși, proorocii mincinoși:
Mihaela Tărcuță ot Onești (fost Gh.Gheorghiu-Dej) și
Nicolae-Nicușor-Nicușiță Nedelcu ot Fundeni, colț cu Șoseaua Pantelimon" și
"al șaptelea înger", adică "șpiritul Verginicăi" care plutește cu norii și ne spune ce să scriem și ce să vestim oamenilor: "Noul Ierușalim " din România, care se va întinde peste tot pământul, ca o pecingine, în curând, o să vedeți voi, necredincioșilor!

2.Altă "[COLOR=Red]evanghelie[/COLOR] " este aia din care pucioșii citesc la slujbele lor "ortodoxe", după ce o anunță solemn:

"[COLOR=Blue]Din Șfânta Evanghelie de la Șfânta Virginia, citire![/COLOR]"... după care citesc (tot solemn) din cartea denumită în fals "Cuvântul lui Dumnezeu".

Cine nu vede, nu crede.
Cine nu aude, e surd.
Cine nu înțelege, e de neînțeles.
Vechi 20.03.2009, 14:43:28
Banned

Implicit

Citat:
[COLOR=Red]deci va rog frumos nu va mai aratatzi toate odiosheniile shi judecatzile pline de minciuna shi naluciri pripite

[COLOR=Black]Ce vorbești, domnule? Suferințele unor oameni, cărora le-au fost distruse familiile de către pucioși sunt "[COLOR=Red]odioshenii[/COLOR]"? Or fi odioșenii doar acele rele tratamente la care au fost supuse acele femei, care au fost părăsite de bărbați amețiți de duhoarea de pucioasă, și lăsate să-și crească singure copiii, fără nici un ajutor... asta da!
Dovezile clare de fraudă pe textele pretise "sacre" sunt "[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red]judecatzi pline de minciuna[/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]"?
Strigătele lor de ajutor, la care nu răspunde nimeni, or fi "[COLOR=Red]năluciri pripite[/COLOR]"?

Vsovi, oi fi matale un om citit, dar fă bine și nu te mai juca cu cuvintele.

[/COLOR][/COLOR]
Vechi 20.03.2009, 14:46:23
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Acuma, e drept că depinde și de felul cum îi vei întreba. Dacă vei spune așa:
[COLOR=red]-Domnilor, este adevărat că dumneavostră faceți ascultare de B.O.R.?[/COLOR] vei primi următorul răspuns (mincinos):
[COLOR=blue]-Desigur, dragă domnule Vsovi, noi facem ascultare deplină de B.O.R. , iar de episcopii din B.O.R facem ascultare atât cât ne stă în putință, adică așa ca să nu încălcăm regulile noastre[/COLOR] ( care reguli spun că nu trebuie să asculte nici de acei episcopi, nici de B.O.R.)

Nu, dragule. Eu te sfătuiesc să-i întrebi altfel:
[COLOR=red]- Domnilor, este adevărat că dumneavoastră nu mai participați de ani buni (unii dintre voi, chiar de zeci de ani) la slujbele din bisericile B.O.R.?[/COLOR]

[COLOR=red][COLOR=black]Și să vedem ce-ți vor răspunde.[/COLOR]

[COLOR=red]Indiferent de ce îți vor răspunde, te asigur că așa este: ei nu mai au tangență cu bisericile din B.O.R. decât atunci când își îngroapă morții. La asta n-au găsit încă soluția salvatoare, ca s-o rezolve cu forțe proprii. Nu și-au făcut încă propriul lor cimitir, și de aceea apelează la soluția clasică.[/COLOR]

[COLOR=red]Asta ar fi ceva paradoxal: deși nu participă la slujbele bisericii, totuși nu e sectă. Dar ce mama dracului o fi?[/COLOR]
[/COLOR]
Asta ar fi ceva paradoxal: deși nu participă la slujbele bisericii, totuși nu e sectă. Dar ce mama dracului o fi?

e Dumnezeu.

iar mama dracului e aia de care ascultam noi cu totzii "oridecate ori unuia dintre aceshtie mici ai Mei..." caci fiul faradelegii de acolo se nashte din maica patimashe a patimii shi din tatal minciunii...

dar acuma sa-i fi filmat dumneata shi sa-i fi urmarit de cate ori merg ei shi unde merg shi cum se inchina? cine te-a pus pe tine la filaj?

shi nu le mai rastalmaci cuvintele ca sa-i scotzi eretici shi sectantzi sau de cate ori vrei sa-tzi pun filmuletzul ala ca sa pricepi de ce sectant eretic interior ce se da mare creshtin-ortodox sa ne ferim... il mai pun odata, draga mea Maria-Margareta ca poate ai sa iei aminte shi sa crezi ca nu eu te mint:
http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html

shi te rog iscodeshte-l pe aceasta cirta shi iota a Domnului sa vezi spre ce iscodeshte el cu subantzeles...

deci nu sunt secta! niciuna din cele 7Trambitze... iar daca nu crez Trambitzele inseamna ca ii crezi pe ashtia care le face Pucioshilor procesul inchizitorial public... deci iata pe mana cui te-ai dat... crezand ca faci bine... eu sa shtii ca mai mult de atat nu prea pot sa fac... tzi-am marturisit, dar daca nu ma crezi deshi tzi-am explicat cat m-am priceput mai bine... atunci la ce te ashteptzi? shi ma intreb pentru ce crezi mereu avocatul acuzarii, cand tzi-am aratat ca sunt doar nishte interpretari copilareshti shi absurde shi rauintentzionate din start ca sa se dea bine pe langa Pisi... shi pentru asta lingusheshte osandind... dar e in zadar... imi racesc gura de pomana findca tu crezi ca faci bine pentru Dumnezeu...

dar:

-nu potzi face rau pentru bine
-nu potzi face rau pentru rau
-nu potzi avea impresia ca faci bine cand ceea ce faci e raul.

caci "a Mea este razbunarea" spune Domnul shi nu a omului... iar "Tatal nu judeca pe nimeni ci toata judecata a dat-o Fiului" iar Fiul ashteapta ca fiecare sa-shi faca singur procesul sau folosindu-se de Cuvantul lui Dumnezeu... de Duhul Sfant... spre mantuire shi vindecare shi nu spre osandire shi chinuri veshnice...

deci pricepi draga mea Maria-Margareta care este Voia Domnului?
"ca niciunul sa nu se piarda" shi orishicare pe care l-a dat Tatal ca sa vina la Fiul, Acesta sa-l Mantuiasca shi sa-l invie spre viatza Veshnica... in veacul ce va sa fie... ceva de genul asta... deci Cuvantul lui Dumnezeu este ca sa-i ridice shi sa-i adune shi sa-i gaseasca pe cei pierdutzi... printre care sunt shi eu... shi altzii...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40