![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de vsovi ![]() Asta ar fi ceva paradoxal: deși nu participă la slujbele bisericii, totuși nu e sectă. Dar ce mama dracului o fi? e Dumnezeu. iar mama dracului e aia de care ascultam noi cu totzii "oridecate ori unuia dintre aceshtie mici ai Mei..." caci fiul faradelegii de acolo se nashte din maica patimashe a patimii shi din tatal minciunii... dar acuma sa-i fi filmat dumneata shi sa-i fi urmarit de cate ori merg ei shi unde merg shi cum se inchina? cine te-a pus pe tine la filaj? shi nu le mai rastalmaci cuvintele ca sa-i scotzi eretici shi sectantzi sau de cate ori vrei sa-tzi pun filmuletzul ala ca sa pricepi de ce sectant eretic interior ce se da mare creshtin-ortodox sa ne ferim... il mai pun odata, draga mea Maria-Margareta ca poate ai sa iei aminte shi sa crezi ca nu eu te mint: http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html shi te rog iscodeshte-l pe aceasta cirta shi iota a Domnului sa vezi spre ce iscodeshte el cu subantzeles... deci nu sunt secta! niciuna din cele 7Trambitze... iar daca nu crez Trambitzele inseamna ca ii crezi pe ashtia care le face Pucioshilor procesul inchizitorial public... deci iata pe mana cui te-ai dat... crezand ca faci bine... eu sa shtii ca mai mult de atat nu prea pot sa fac... tzi-am marturisit, dar daca nu ma crezi deshi tzi-am explicat cat m-am priceput mai bine... atunci la ce te ashteptzi? shi ma intreb pentru ce crezi mereu avocatul acuzarii, cand tzi-am aratat ca sunt doar nishte interpretari copilareshti shi absurde shi rauintentzionate din start ca sa se dea bine pe langa Pisi... shi pentru asta lingusheshte osandind... dar e in zadar... imi racesc gura de pomana findca tu crezi ca faci bine pentru Dumnezeu... dar: -nu potzi face rau pentru bine -nu potzi face rau pentru rau -nu potzi avea impresia ca faci bine cand ceea ce faci e raul. caci "a Mea este razbunarea" spune Domnul shi nu a omului... iar "Tatal nu judeca pe nimeni ci toata judecata a dat-o Fiului" iar Fiul ashteapta ca fiecare sa-shi faca singur procesul sau folosindu-se de Cuvantul lui Dumnezeu... de Duhul Sfant... spre mantuire shi vindecare shi nu spre osandire shi chinuri veshnice... deci pricepi draga mea Maria-Margareta care este Voia Domnului? "ca niciunul sa nu se piarda" shi orishicare pe care l-a dat Tatal ca sa vina la Fiul, Acesta sa-l Mantuiasca shi sa-l invie spre viatza Veshnica... in veacul ce va sa fie... ceva de genul asta... deci Cuvantul lui Dumnezeu este ca sa-i ridice shi sa-i adune shi sa-i gaseasca pe cei pierdutzi... printre care sunt shi eu... shi altzii... Vai de sufletele voastre! Exact cum fac sectarii, asa faceti si voi. V-a luat diavolul mintile! Doamne ajuta! ce paralela tragi dumneata din mine cu sectarii? care noi? ca doar Domnul, prin mila Sa mai e cu mine cand scriu pe forum... ce ai vazut shi despre ce mintzi vorbeshti dumneata? poi sectantzii, ce vedetzi voi greshit la sectantzi iar la voi nici nu va intereseaza shi nici nu va trece prin minte sa va intereseze? ce fac rau sectantzii? fura? injura? ucid? anatemizeaza? osandesc? judeca? se imbata? curvesc? poi noi de ce facem toate relele? ca sa nu ne asemanam cu sectantzii? dar lasan la o parte sectantzii, ce ai vazut dumneata stimate Andrei25? ce ai patzit fratele meu bun shi drag? nu potzi sa treci de zidul inventat shi de eticheta sectei shi schizofreniei ca sa citeshti shi sa gaseshti adevarul? chiar asha rau au ajuns creshtinii ca ajunge doar sa strige hotzul: prinde hotzul shi voi gata credetzi shi va vaitatzi insinuand marea tragedie, marile nebunii? domnule Andrei, dumneata shtii ca acum 2000 de ani pe Domnul l-au pus intre doi talhari ca sa fie socotit secta? shti dumneata acest Adevar? deci unde mi-a furat diavolii mintzile? poi itzi spun eu, acolo unde ma mandresc shi trufesc lepadand pe Cuvantul lui Dumnezeu ori parasind BOR ori pe Dumnezeu (sf Treime) ... caci cine se lasa despartzit prin uneltirile satanei de Domnul cu totzi sfintzii Sai ala va regreta amarnic... nu mi-e frica de insinuarile domniei tale... ci ma intreb ce anume te-a facut sa tragi astfel de remarci, de paralele? nu cumva in tine se afla acel mic neghinitza care tzi-a aratat cat de tare greshesc eu, marturisind ca Pucioshii nu sunt secta ci ei plinesc Voia lui Dumnezeu oricat de pacatoshi ii considera unii din barfa, shi neascultatori... iar o asemanare cu sectantzii pe care o tragi din vorbele mele nu ma deranjeaza, ca nu-i dispretzuiesc pe sectantzi mai mult decat pe ereticul sectant mare creshtin-ortodox al meu interior, ala care trufind contrazice mereu ca sa se dea el mai mare oricare... deci nu ma deranjeaza sectantzii shi ce-shi atrag ei asupra lor, caci ca oameni ii iubim shi iertam shi pe ei, caci noi cu duhurile rautatzii ce se afla in locurile cereshti cu alea ducem lupta... shi fireshte cautam sa nu ne lasam inshelatzi de rastalmacirile unora... iarta-ma daca nu-tzi place adevarul pe care il marturisesc... dar mergand pe Cale vei cunoashte cu adevarat Adevarul care va va elibera spre Viatza veshnica... din tot felul de patimi shi pacate ori de astfel de paralele osanditoare... sa fi sanatos... shi sa te lumineze Dumnezeu, caci eu vad ca nu am reushit sa lamuresc pe nimeni... dar un folos tot se va trage din toata discutzia asta... macar eu o sa dorm linishtit... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]()
Nu i-am urmărit (ca la securitate) pe pucioși dacă merg sau nu la biserică, ci i-am întrebat pur și simplu. Pe toți care i-am întrebat, mi-au dat același răspuns: ei nu se mai duc la bisericile B.O.R. Unii se mai duc la biserica de "stil vechi" de pe Str. Televiziunii, dar nici acest lucru nu e văzut cu ochi buni (sau aprobat ... nici atâta! ) de către liderii lor. Unul dintre ei ( Viorel Ivan) se mai ducea pe furiș pe la bisericile catolice, până a fost prins, și apoi aspru muștruluit de Mihaela, acum câțiva ani. De atunci, Viorică nu se mai duce nici prin acelea catolice.
Păi să nu zici că "sunt sectă"? N-ai decât să-i întrebi și tălică, de ce nu-i întrebi? Ți-e frică de vreun răspuns neconvenabil? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi draga MM, eu nu ma uit la trabitza cacitrambitza e mica iar Cuvantul lui Dumnezeu e mare, deci nu am pentru ce sa ma uit la nevointzele lor ori la ascultari caci deajuns sunt cele 7 Trambitze ca nishte ingerashi, ca sa-i cred... iar ceilaltzi se straduie sa-i asculte... uite ma intreaba Andrei25: Pai voi acum ce vreti sa reinventati roata? Hai sa fim seriosi! shi asha este nu inventam roata caci carul cu rotzi pe care l-a vazut unul din proorocii care au marturisit Rotzile shi cum erau ele de mergeau shi nu se invarteau shi parca era asha ca nishte carbuni incinshi intre ele iar fapturile vii de deasupra, cele 4, uriashe shi infricoshatoare care erau spate in spate shi mergeau doar inainte fiecare dupa cum era voia Domnului-Dumnezeu, alea nu trebuiesc reinventate... ddeci despre ce roata ma intreaba shi ce a vazut el ca se reinventeaza? acuma vad ca Viorel Ivan o fi mai necanonist ca altzii... shi ce vrei sa insinuezi ca nu-i lasa Mihale sa mearga la BOR? cum potzi sa sustzii asha ceva cand tot Cuvantul lui Dumnezeu este nu atat pentru sfanta Cetate cat pentru toata Romania shi BOR... deci ce ash putea sa spun despre tine sau sa te intreb? cand e clar ca nu vrei sa consideri ce este scris cu Adevarat ci ceea ce vrei tu sa crezi ca este scris... spre interesele pe care "le gaseshti" mereu in altzii... dar ma intreb shi eu, lasand la oparte aceasta discutzie, ma intreb de ce il sustzin ceilaltzi patriarhi pe patriarhul Maxim? poi exista o unitate in nedreptate la Dumnezeu? Daca patriarhul Pimen a fost omorat conspirativ shi acel preot a murit nevinovat, deci ma intreb cum ar putea patriarhii sa-l sustzina pe un confrate fara ca sa cerceteze cazul? doar din spirit iertator shi pentru unitate? Dar nu exista la Dumnezeu unitate in nedreptate, shi nici sprijin in minciuna... deci trebuie studiata bine cauza shi cautat in Duhul Adevarul shi abea apoi se poate sprijini cineva... caci se pare ca pe Maxim nu Biserica l-a pus ci statul Bulgar... caci Biserica s-a rupt de un patriarh care probabil s-a facut vinovat de lucruri rele, nu le shtiu, nu le judec, dar nici nu pot sa nu ma intreb daca intr-adevar merita a fi sprijinit, a i se acorda atentzie doar pentru ca este patriarh... caci shi Pimen a fost patriarh shi a murit... nu shtiu eu cum, cineshtie de ce, shi cineshtie daca nu au dreptate cei ce il numesc pe Maxim ca fiind antichrist... fiara la loc sfant... caci shi la noi Patriarhul Teoctist a plecat considerandu-se vinovat dar apoi prin voia lui Dumnezeu a devenit al 6-lea patriarh, dar prin voia lui Dumnezeu shi nu a statului sau a cineshtie a cui, Dumnezeu gasind potrivit ca sa unga prin el pe al 7-le Patriarh cu sfintzenia Sa... deci vezi dumneata MM, ca antichristul cineshtie pe unde vine shi pe care patriarh il ataca shi il omoara, caci a incercat la sarbi, apoi la bulgari, s-ar putea sa incerce shi la romani shi rushi, caci doar shtim ca pana la urma pe Irineu vrea sa-l ucida ca sa se poata inscauna asupra Noului Ierusalim adica peste Romania noastra... deci poate fi o diversiune ce se intampla la Bulgari sau cineshtie... dar eu n-ash vrea sa ma amestec sau sa judec sau sa comentez... ca schisma e dureroasa dar nici uniatzie in nedreptate shi minciuna nu e de dorit. Deci e greu, dar BOR este plin de Harul Duhului Sfant... deci nu putea sa recomande Mihaela pucioshilor ca sa nu mearga prin bisericile din BOR... dar probabil ca shi in sf Cetate a Noului Ierusalim este Harul lui Dumnezeu shi atunci e bine ca pucioshii sa se impartasheasca in Manastire la ei, dar nu e rau nici daca se impartashesc in BOR ca doar este acelashi Dumnezeu, aceiashi Sfanta Treime cu totzi sfintzii Sai. |
|
|||
|
|||
![]()
citat:
[COLOR=Red]dar BOR este plin de Harul Duhului Sfant... deci nu putea sa recomande Mihaela pucioshilor ca sa nu mearga prin bisericile din BOR...[/COLOR] Vsovi, văd că gândești pozitiv, dar asta nu e suficient. Nu toți gândesc ca tine. Ca Mihaela să recomande pucioșilor să meargă în bisericile BOR, ar trebui să gândească la fel ca tine: că [COLOR=Red]BOR este plin de Harul Duhului Sfant.[COLOR=Black] Or, ea gândește cu totul diferit: " în BOR nu mai e nici urmă de Har al Duhului Sfânt, îndată ce tot Harul s-a retras în grădinile de la Pucioasa și nu mai vrea să iasă de acolo". Că uite ce zice Dumnezeul de la Pucioasa[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black] "[/COLOR][/COLOR][COLOR=Blue]...E[/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black][COLOR=Blue]u în lume nu Mă mai duc...[/COLOR]" Iar lumea e în exteriorul gardurilor care împrejmuiesc grădinile pucioșilor. [/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]Acum înțelegi de ce Mihaela îi obligă (nu "le recomandă", că asta e cu totul altceva) pe subalternii ei să nu intre în bisericile BOR? Pentru că n-au ce căuta acolo. Ce să găsească? Pecetea lui Antihrist pe frunțile preoților din BOR? Că asta e teoria de la Pucioasa. Aaaaa, matale te uiți pe carte prin anii 70-80? Asta-i altceva! Pe vremea aceea pucioșii încă nu devenideră sectari. Îi conducea Verginica pe linia tradițională a Bisericii strămoșești. Toate bazaconiile și ereziile apar abia după înscăunarea noilor lideri pucioși, care au "făcut ordine", așa încât biserica lor a devenit schismatică și eretică. Multe din îndemnurile de demult ale Verginicăi nu se mai respectă astăzi, fără nici o remușcare. Ba și "mesajele" care vin de la Verginica sunt tot mai rare, de 2-3 ori pe an, doar de complezență, ca să se vadă că o legătură tainică cu ea încă mai există. Azi sunt adulați doar liderii pucioși... alte vremuri, alte moravuri... O, tempora! [/COLOR][/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Ți-am spus și am să ți-o repet de zeci de ori, până ai să pricepi: Sungura soluție ca să te convingi dacă pucioșii calcă sau nu prin bisericile BOR (da să calce apăsat, adică să participe la Sfintele Liturghii și să se împărtășească la ele, nu să calce pragul ușii și apoi să o zbughească afară, ca să nu se contamineze de la păcătoși)este să-i întrebi pe ei. Ai să vezi ce-ți vor răspunde și ai să tragi singur concluzia.
|
|
|||
|
|||
![]()
P.S. Eu am întrebat câteva zeci, și n-am găsit unul măcar care să participe , fie și din An în Paști, la slujbele din BOR. Vezi, poate frăția ta ai mai mult noroc decât mine; poate găsești vreun "rătăcit " printre ei, care a îndrăznit să încalce consemnul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar ai scris "[COLOR=black]Vsovi, văd că gândești pozitiv, dar asta nu e suficient. Nu toți gândesc ca tine." [/COLOR] [COLOR=#9932cc][/COLOR] [COLOR=#9932cc]poi nu era vorba de gandire, ci se vede cu ochiul liber, se cunoashte de la o poshta, shi prin 3-5 biserici cate am intrat am constat, imi pare ca se simte, se vede, deci nu este vorba de o gandire pozitiva ci aia e ce e, ce ne da Dumnezeu... sfantul shi Marele Har, ca sa traim in porunca cea noua...[/COLOR] [COLOR=#9932cc]shi ai vazut dumneata sa umble calugarii pe la bisericile mirenilor? mai rar... ei acolo ishi fac veacul, in manastire... deci ala o fi sensul mustrarilor lui Mihaela, ca poate unii n-au credintza suficienta ca sf Cetate a Noului Ierusalim este shi ea plina de Har, dar nu shtiu ca n-am fost, dar Cuvantul lui Dumnezeu este incontestabil datator de viatza shi mantuitor shi explicativ shi frumos shi curat... deci cu sigurantza ca nu-i invatza prost Mihaela chiar daca dumneata ii suspicionezi asha ca pe nishte lideri de secte, pe unii speculantzi shi dictatori shi mincinoshi, dar[/COLOR] aici nu cred ca e vorba de nici o secta... ci mai mult indemnare spre sfanta traire, spre intruparea Cuvantului lui Dumnezeu in credincioshi... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te-ai saturat sa amagesti lumea de pe forum???
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|