![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine ai trece la fapte, căci până acum ai dovedit contrariul.
|
|
||||
|
||||
![]()
...adica...?
|
|
|||
|
|||
![]()
Adică tu afirmi că ai citit catehismul ortodox..dar de însușit nu prea ți l-ai însușit...apoi spui că ești de acord cu el, dar din toate dicuțiile pe care le-am avut mi-ai contrazis orice argument adus din Sf Tradiție. Să nu mai spun ca la un moment dat faceai confuzii. Probabil că iarăși ți-am pus cuvinte în gură. Iartă-mă, dar vezi, uneori adevărul trebuie spus cu orice risc.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci nu mai spune că îl respecți. Te contrazici singur.
![]() Și eu îți repet, din discuțiile cu mine ai făcut praf toate argumentele aduse din Sf Tradiție. De asta îți spun că până acum demonstrezi doar contrariul la ce ceea ce tu afirmi. |
|
||||
|
||||
![]()
si tu ai vrea sa cred niste neadevaruri, ca vezi Doamne ar face parte din Traditie? Cred ca stii cine este tatal neadevarului si de unde provine el
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci nu mai afirma că ai citit și ai înțeles catehismul ortodox. Păcat că nu ai înțeles cât de simple sunt lucrurile și cât le complici tu prin interpretările tale (proprii) biblice.
Last edited by ovidiu b.; 14.03.2013 at 16:42:54. |
|
||||
|
||||
![]()
nu ale mele, ci ale unor sfinti cum ar fi Sf. Nectarie de Enghina
|
|
|||
|
|||
![]()
Amice și Pr Arsenie Boca același lucru îl susține. Și sunt de acord cu ei. Asta nu îmi dă dreptul că eu sunt buricul pămîntului și să mă apuc să-mi fac propiile legi. Pricepi? De asta avem duhovnic, ierarhie și sinoade. Sectarii tocmai din neascultare au ajuns unde sunt...vei să fi și tu unul de al lor?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai bine sa ne uitam in ograda noastra !!! |
|