![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru unii va urma tulburarea si lupta, pentru altii rugaciunea si iubirea! Dar cred ca asa este inca de pe vremea Mantuitorului!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
d-le cristi ,va rog sa aveti grija la ce afirmati in acest subiect,foarte sensibil. |
|
||||
|
||||
![]()
Karate , dacă nu BĂTAIE ! Ai uitat episodul cu acel călugăr karatist ? La asta m-am referit când am spus bătaie . Apoi, am citit de bătăi ( bătaie părintească) și prin Mănăstiri . Ory poate confirma, dacă dorește !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
inca ceva.titlui topicului ,,soc,, la manastirea Brancoveni.nu numai ca este de can-can,dar nu este adevarat. probabil d-voastra sunteti socat,dupa 2 saptamani,ca aflati de acest eveniment. la manastire nu a fost nici un ,,soc,,,se stia de plecarea parintelui |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ascultati ce va spun si eu, preotul: Amestecati, prin rautatea din voi, lumea aceasta cu Lumea cealalta si incercati sa va asezati pe scaunul de judecata a lui Hristos, imitatii de antihristi ce sunteti. Indraznesti sa judeci si Duhul si Harul si vrei sa ti se mai spuna urmas al lui Hristos? Ia incercati sa dati o lista, voi strambilor in gandire si dornicilor de "dreptate", cu sfintii ce trebuiesc scosi din sufletul nostru pe motivul ca au stat in ascultare si rugaciune si nu au luat jalba-n bat sa mearga in lume sa urle dupa dreptate! Tulburatilor si orbi la suflet ce sunteti! Daca voi a-ti fi fiii lui Hristos, Domnul pacii, ati fi iubitori de pace! Dar unde este Hristos, cel ce s-a rugat pentru ucigasii lui, cel ce pe cruce fiind a dat iertare si celui mai mare talhar, unde este, spun, in rationamentul vostru plin doar de ura? El a iertat cu dragoste si pe talharul cel mare iar voi, inapoia mea, satano!, l-ati ucis si pe patriarhul Bisericii, judecandu-l si batjocorindu-l. Auzi la el, indrazneste sa-mi terfeleasca Biserica si crede ca il voi rabda! Cand te voi vedea macar episcop, doar atunci voi asculta ce ai de zis, pana atunci nu, chiar si canoane de-mi insirui, traduse dupa mintea ta stramba. Altfel, du-te si fa-ti biserica ta, alege-te tu patriarh si arata-ne noua ce inseamna sa faci nu doar da din gura spre sminteala. Dupa inima voastra sa fie, paganilor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am citit, odata ,in postarile d-voastra ca cititi pe Sfantul Ioan Gura de Aur,care spune asa: ,,nu cunosc nimic mai viclean ,decat sufletul care refuza sa cinsteasca preotii.acel suflet este plin de betie demonica,, |
|
|||
|
|||
![]()
Incepe sa se simta pierderea lui Teoctist ! Inseamna ca incep sa dezerteze..Cazurile se vor inmulti !
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Pr. Gheorghe;296427]Traducerea si exegeza canoanelor asa, ca se poarta, sfaturi cu iz de judecare profunda, acuze fatise spre "decapitare" duhovniceasca, desconsiderarea "sablonistica", la modul general, a unei Biserici cu adevarat apostolica... Iata fratilor, cam asta este ceea ce vad eu, cu stiinta sufleteasca si capacitatea de intelegere ce am (din scoli si de la Duhul Sfant) in ceea ce spun acestia.
Nu are rost parinte dragul meu sa -ti pui in cap si in suflet opiniile unora care nu stiu pe ce lume traiesc.E o practica stiuta bine impamantenita a multora care daca au citit doua carti duhoavnicesti se afla in treaba si inteligenti .Unii sunt ai lui cutare parinte alti al altuia care sta inchis de o maicuta pe nu stiu unde la o margine e sat altii ecumenisti si anti ecumenisti altii periculos de apropiati de "dreptatea si morala " legionara si uita de cuvantul Sf Ap Pavel care zice ca nu suntem nici ai lui Moise nici ai lui Pavel nici ai lui Varahiil nici ai lui mai stiu cine ci ai lui Hristos.dar pt multi cum se zice la mine in ardeal acestia sunt pt multi tata si dumnezeul lor.Si apoi se mira si cu o atitudine justitiara impart dreptatea legandu-se de canoane si uitand de unitatea ierarhica si calauzirea Sf Duh in sf Sinod .Suntem multi de multe feluri pe aceasta lume in schimb un singur lucru nu va pot lua mai ales sfintiei voastre si anume calauzirea credinciosilor de la sf Altar prin predica si cateheza in mod direct sau cu cei bine cunoscuti prin scris sau telefon atunci cand omul o cere si are nevoie de discutii serioase si bune duhovnicesti .Aici multi ascunsi sub pseudonim cum imi spunea cineva tot de aici nu trebuie sa mi se stie numele ca am venit sa invat nu sa cunosc oameni deci ascunzandu-ma de altii sa nu stie cine sunt ca sa pot fi eu acoperit sa imi creeez eu propiul dumnezeu ,uitand ca credinta si invatatura se aprofundeaza se simte se respira cunoscand pe cel de langa tine caci Hristos nu a predicat la pseudonime si nici apostolii .E bine sa ne aparam biserica foarte bine ce le-ati zis dar sa nu devina o lupta personala caci sorti de izbanda nu se afla pana nu se trzesc unii ca acestia ei insisi la realitate iar acest lucru se face cu rugaciune multa |
|
||||
|
||||
![]()
Neascultarea la asta duce , dar o ascultare bine explicată și de Zaharia șit de Părintele Gheorghe , chiar dacă există unele puncte divergente. Citește atentă postarea lor și nu numai . Apoi, ai posibilitatea să ignori tot ce nu-ți este pe plac sau te tulbură ! O zi liniștită și însorită !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Martiri Brancoveni | cozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 26 | 27.02.2014 17:23:06 |
Manastirea Chiajna | ciucaelena | Generalitati | 1 | 30.07.2011 22:03:25 |
Sfintii martiri brancoveni | georgeval | Generalitati | 23 | 18.08.2009 17:29:35 |
Opinia Avocatului Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni | camiann | Generalitati | 0 | 06.02.2009 11:49:54 |
Sfintii Martiri Brancoveni | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.08.2008 21:59:40 |
|