![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru tine ce este stiinta, o asociezi progresului tehnologic? Ea se refera la studiul mediului.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce poate inspira mintea omului, din realitate sau inchipuire, nu inseamna ca personajele si faptele lor inchipuite in VT, care au dat nastere crestinismului si islamului, exista in realitate. A imagina omul perfect mi se pare sursa de inspiratie, a imagina o imparatie invizibila in ceruri care ar conduce viata pe pamint, apartine unor epoci indepartate, unde societatea nu era aceeasi.
|
|
|||
|
|||
![]()
draga jeniffer, iti sugerez sa intri pe www.e-scoala.ro
vezi ca au si un forum acolo, cred ca e mai potrivit pentru tine. si lasa tu astea cu VT si NT pentru altii, OK? |
|
|||
|
|||
![]()
Din ce ne spune parintele Arsenie Boca:"Stiintza medicinei prin multele sale anvatzaminte o are pe aceasta:a bagat de seama ca toate tzesuturile omului se pot drege,adica se tamaduiesc,numai celula nervoasa odata atinsa nu se mai drege niciodata,licrul ei se opreste fulgerator.Si dovedeste stiintza ca desfranarea ,sau risipirea de orice fel ,omoara milioane de celule nervoase.Iata cum:in tot trupul,dar mai ales in 7 locuri,izvoreste un fel de putere,foarte,foarte trebuincioasa pentru bunastarea intregului om trupesc.Aceasta e vlaga de viatza...Intre cele 7 izvoare de vlaga,printre cele mai puternice este si izvorul ce inmugureste samantza de om.Cand omul se tzine dupa desfranare ,izvorul nu mai poate dovedi sa verse an sange partea de vlaga neaparat trebuincioasa ,pentru ca tot lucrul izvorului este talharit in afara...Caci toate celelalte tzesuturi din om pot rabda de foame sau pot lucra cu schimbul,sau se topesc pentru a se face mancare celorlalte ,iar la vreme potrivita se anmultzesc la loc.Singura celula nervoasa nu rabda de foame si moare pentru totdeauna.Iar mancarea ei este vlaga a celor 7 izvoare..."
A nu se confunda va rog cu yoga,radiestezii,s.a.m.d.care nu au nimic cu dreapta credintza,nici cu stiintza medicala a trupului fara de suflet. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sincer sa fiu stimabile 06dec nu cred ca este un citat din respectivul parinte, deoarece acesta scria elegant, un fin cunoscator al lucrurilor omenesti si frazele lui si invatzaturile au un talc real, deci nu stiu daca vorbeste el asa aiurea, cum citezi dumneata, dar oricum stimabile 06dec si daca zici ca nu are legatura, tot cam are peundeva, asha ca am impresia ca umblii cu fofarlica! Iarta-ma ca-tzi spun dar nu se face. |
|
|||
|
|||
![]()
E din volumul 3 Despre durerile oamenilor cu binecuvantarea preasfintzitului CALINIC ,episcopul Argesului..mai departe,no comment
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer,nici eu nu antzeleg tot din ce ne vorbesc parintzii si sfintzii parintzi,dar din moment ce un episcop o citeste,si o da pentru tiparit...Si mai zice parintele Arsenie Boca"Impotrinva milei Domnului potzi lovi si cu copita,dar ampotriva urgiei maniei Lui,nu mai potzi face nimic..."
Sa fii iubit! |
|
|||
|
|||
![]()
Intre descoperirile stiintifice si interpretarile religiosilor este diferenta ca pentru cercetatori, ele dau raspunsuri despre om si mediu, nu despre duhuri si miracole inchipuite.
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Jeniffer, lumea este de doua feluri:materiala si spirituala.Tu te cam incadrezi in prima grupa.Asa erau si comunistii. Materialisti,terestri.Marele ganditor crestin,Petre Tutea spunea ca el nu i-ar fi lasat pe comunistii romani sa mearga la Moscova cu avionul,ci i-ar fi trimis pe jos,umplandu-si desagii din loc in loc.Asa erau de terestri."Sus sa avem inimile"
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai domol cu stiinta | heorhe | Teologie si Stiinta | 24 | 18.07.2011 23:38:30 |
Stiinta nu este in opozitie cu religia. | Templier Knight | Teologie si Stiinta | 190 | 01.05.2011 15:22:02 |
Stiinta si tehnologia | Delirul | Generalitati | 16 | 24.02.2010 13:49:43 |
situri cu stiinta | cristi88 | Teologie si Stiinta | 9 | 28.01.2010 22:41:51 |
|