![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul cu tine.Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Brașov. Nu sunt ipocrit, citește semnătura.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Asta explica totul. Daca din Moldova te-ai mutat in Ardeal e ca si cum te-ai fi mutat in alta tara. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi doream din tot sufletul sa nu fii! Ma bucur ca nu esti....Exact la semnatura ma gandisem...Ce ma fac ca imi devii tot mai simpatic?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricat de ultra vechi sunt acele religii, uiti ca mozaismul care e "mama" crestinatatii, si ca cel mai probabil e intr-adevar cea mai veche religie din lume, dar hei, cine sunt eu sa-ti spun ce sa crezi? Oare ai citit "Mari invatati ai occidentului si parintele Paisie" (sau ceva in genul) cel mai concret de pe sfaturi ortodoxe? Nu, nu se poate.... Cum sa poata crea Dumnezeu o religie care nu are nici in clin nici in maneca cu El? Care nu este spre slavirea lui si mantuirea "poporului" Lui? Cat despre cultura, mai lasati-ma ca pana si umbrela aceea poate fi o problema de cultura... Iar superficialitatea parintilor ortodocsi, nu e oare contrabalansata de cei care intr-adevar poti spune ca sunt drepti? Sau si asa, cum sa ne tot uitam dupa preoti, cum sunt si cum sunt in alte religii? Lol, un preot ortodox oricat de decazut ar fi... daca inca e in masura sa faca slujba... care apropo, tot ce nu face preotul implineste ingerul... reluam, daca e in masura sa faca slujba, este intr-o mai mare masura duhovniceasca chiar si decat tine, sau mine sau oricine nu e preot.... iar despre pagani, nu poate fi vorba... apropo, tu stii sau cel putin ai auzit de Sfanta Taina a Botezului, sau ce face ea? Cultura ne-cultura, asta e un termen de ignoranta, ca nu cultura mantuie, si nu in cultura afli pe Dumnezeu.... Superficialitate, ignoranta, toti dam dovada de asta.... Numai ca la unii e mai multa rusine, la altii mai putina... |
|
|||
|
|||
![]()
ma colaps ista nu-i ecumenism aici pe acest forum s-au adunat tot felul de surogate de ortodocsi ce vor sa amestece adevarul de credinta cu toate mizeriile ce occidentul le-a acumulat de la religiile asiatice pagine si sa ni le vire pe git cu forta ca si alea ar fi bune,noi insa stim ca nu ne folosesc.si mai vor sa spuna culmea ca invatatura ortodoxa nu e buna, ca dor martirii sfinti pentru ce au murit?.mai astia nu le e frica dar nici curaj nu poti sa spui ca au ci iresponsabilitate se cheama.in capul lor au o memorie cu fragmente de reiki,arte martiale,parapsihologie,ghicitorie,magie,ioga etc.nu vorbesc de cei ce au practicat si amu sor lecuit ca sunt si de aceia pe care ii cunosc.la primi e foarte greu sa comunici cu ei eu am inceput sa nu mai comunic cu ei decit f.putin.
|
|
|||
|
|||
![]()
vezi ca aicea nu este cenaclu de birfa asupra lui colaps de nu va muiati am sa cer adminului sa va baneze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2."Iudaismul (din grecescul Ioudaïsmos, derivat din limba ebraică יהודה, Yehudah, „Iuda”; în ebraică: יַהֲדוּת, Yahadut, caracterele distinctive a iudeicului eáqnov), cunoscut și sub numele de religie mozaică (după principalul profet evreu, Moise) este religia poporului evreu. Preceptele iudaismului au stat la baza religiilor monoteiste creștinism și islam. " 3. despre ritul mozaic.....cunosc cred mult mai multe ca tine din motive obiective ce tin de o parte din familia mea....asa ca....si tacuisses... IUDAISM Fondator Infiintat de liderul ebraic Avraam in jurul anului 2000 î.Hr. Moise a dat evreilor Tora în jur de 1250 î.Hr. HINDUISM Cea mai veche dintre religii, care de data aceasta poate să aiba radacini preistorice.... CONCLUZIE....desi nu e cotata cea mai veche religie cea mozaica cum te exprimi tu , totusi ea sta la baza formarii crestinismului..... 5. Si daca tot ai intrat "intamplator" pe forum si "intamplator" pe acest topic , invata sa vb frumos , ca sa demonstrezi ca esti crestin si mai inteligent ca mine....Deocamdata ca tot zici de evrei :אני מכיר את הפנים שלך כמו שאתה מדבר ps. un popor fara cultura este aidoma unui copac fara ramuri si radacini... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mai Aline, daca esti ardelean asa cum declari, fi ardelean atunci.Daca faci o observatie Cristinei, fa-o priteneste,corect,civilizat,frumos.Folosesti expresia "de nu va muiati", care nu indeamna la ascultare ci la mistocareala.Apoi spui "cer adminului", ca si cand adminul e majordomul tau.Poate il rogi pe admin sau ii sugerezi,etc...Si nu te supara,daca tot il admiri pe Colaps, fa-o direct,nu te folosi de altii ca sa-ti afirmi afinitatea.In alta ordine de idei, la cat e plin forumul de remarci deplasate, chiar nu inteleg de ce te-ai luat de Cristina,care a spus un lucru pe care toata lumea il stie : DIFERENTA INTRE ARDEAL SI MOLDOVA, e ca de la cer la pamant!Ea fiind in Bistrita,simte asta foarte bine.Si pana la urma, si-a exprimat o parere.Care-i problema?
Last edited by Melissa; 14.02.2011 at 15:18:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|