![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am insinuat nimic, doar am intrebat! Toti indrumatorii, duhovnicii, preotii, sau cum vrei tu vor da socoteala pentru sufletele celor care i-au indrumat; ti-am spus: citeste cartile parintelui Arsenie si marturiile ucenicilor Asta nu inseamna nicidecum ca vreun preot sau duhovnic sau parinte duhovnicesc sta de-a dreapta Mantuitorului! Iar acum 20 si ceva de ani, in comunism parintele Visarion a predicat despre vremurile de astazi; nu stiu daca era sigur de mantuirea sa, dar sigur stia ca va da socoteala pentru sufletele care le-a indrumat spre mantuire asa ca a trebuit sa tina drumul drept, drumul lasat de inaintasii nostri Si totusi nu mi-ai aratat ratacirea din predici! Dar lasa Marius, putem continua pana la sfarsitul zilelor noastre tot contrazicandu-ne, asa ca cel mai bine e ca fiecare sa mearga pe unde vrea si cu cine vrea; eu am ales sa merg cu parintele Visarion, sper ca nu te impiedica cu ceva la mantuire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde-i vina parintelui? |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Mariusica;216096]Daca vrei sa discutam concret, spune-mi unde am gresit, unde nu am avut dreptate din tot ce am aformat de aceasta "lucrare".
Ca sa te ajut, vezi am avut mai multe discutii pe aceasta tema si pe alte postari. pai in primul rand, tu nu mi-ai raspuns la intrebari : unde? arata-mi si mie sa nu persist in greseala? spune-mi unde este scris sau altceva doveditor pentru ca altfel si eu pot sa spun ca sunt falsuri! Iar interesul meu este sa fiu in vesnicie la bine si nu sa acopar ceva gresit sau pe cineva care nu-mi vrea mie binele ci vrea sa ma duc in fundul iadului |
|
|||
|
|||
![]()
Nu o mai intoarceti mereu doar cum vreti voi.
In primul rand era lucrarea lui. A zis ca raspunde pentru ea. In al doilea rand eu am spus ca a luat forme diferite in functie oras, nu am zis ca parintele ar avea vreo vina in asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era foarte sigur de mantuirea lui din moment ce facea acele afirmatii. Repet: spune-mi unde nu am avut dreptate ca sa discutam concret |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=veveritza;216114]
Citat:
Ci in comportamentul unor ucenici. Mai ales a celor ce-i conduc. |
|
|||
|
|||
![]()
fara Hristos nu fara duhovnic....duhovnicul ti-l scoate Dumnezeu in cale cand stie El ca trebuie....asta nu inseamna ca daca treci printr-o situatie ca cea de fata si inca nu ti-a scos Dumnezeu in cale duhovnicul te pierzi....Hristos ne scoate la lumina chit ca avem duhovnic chit ca nu
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei merg pe ideea de a nu avea duhovnic, in adevaratul sens al cuvantului. Ei spun ca trebuie sa ai un preot la care sa te spovedesti, de preferinta unul care cunoaste "lucrarea". Dar partile de duhovnicie trebuiesc rezolvate in lucrare, de catre fratii mai cu experienta. Iar faptul ca se crede ca se poate iesi la lumina de unul singur, fara duhovnic, in ziua de azi, este o mare greseala. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fratie, nu te supara pe mine dar faci pacate cu gramada si in plus le faci gratuite; inteleg ca ceva nu ti-a convenit, respectiv partea cu casatoria dar sa mergi pana acolo sa afirmi ca se merge pe ideea de a nu avea duhovnic.........intrece orice limita a minciunii! vezi ca vei da socoteala pentru smintire prin minciuna;ceea ce afirmi tu mai sus este tipic sectarilor si nu parintelui Visarion care nu ne-a vrut decat in Biserica; faptul ca sunt multi preoti care l-au cunoscut si apreciat pe parintele este cat se poate de adevarat, la inmormantare au fost vreo 300 de preoti.... Treaba ta, dar vezi ca minciuna are picioare scurte! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 12:46:46 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 95 | 17.12.2009 14:41:51 |
poate ma ajuta cineva cu o informatie | lenus | Muzica Bisericeasca | 2 | 02.10.2008 17:14:09 |
cum pot ajuta pe cineva sa scape de la visaroinist | mithrandir | Secte si culte | 0 | 28.01.2007 18:44:16 |
|