![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Regionalizarea crează state în stat.
Regionalizare: NU! România: DA!
|
|||
|
|||
![]()
Dezintegrarea teritorială în contextul Statelor Unite ale Europei: Vocea Rusiei
http://romanian.ruvr.ru/2013_02_07/D...e-ale-Europei/ |
|
|||
|
|||
![]()
Elevă amenințată cu moartea pentru că a purtat o bentiță tricoloră!
Sabina Elena, elevă în clasa a IX-a la un grup școlar din Covasna, intervievată aseară de cotidianul.ro. Cum v-ați gândit să mergeți cu însemne tricolore la școală? N-am luat vreo decizie în comun, pur și simplu ne-am dus trei colegi cu o cocardă , cu o bentiță și cu un steguleț, toate tricolore. Vineri am început și am continuat luni și marți. Colegii de la secția maghiară m-au huiduit și mi-au adresat fel și fel de cuvinte jignitoare, n-aș vrea să le reproduc aici. Apoi a venit diriginta. Ce ți-a spus? Doamna dirigintă mi-a spus să nu mai port bentița tricoloră pe cap, pentru că se discută în cancelarie foarte mult despre asta. Am ascultat-o și am pus-o la brâu. Și astăzi a venit la mine să mi-o ia . A venit cu o foarfecă, cred că intenționa s-o taie, nu știu dacă a tăiat-o sau dacă a smuls-o, că era prea mare agitația. N-aveam ce să fac, doar nu era să mă iau la bătaie cu doamna dirigintă... Până la urmă mi-a luat-o și a plecat cu ea. Și ce a mai urmat? Am fost chemată la Direcțiune, mi s-au pus fel de fel de întrebări... Ce te-au întrebat? M-au întrebat cu ce scop am făcut asta, ce am avut de câștigat, mi s-a spus că asta e instigare, că am stricat imaginea școlii..Mi s-a mai spus că am făcut-o lată, că problema a fost ridicată la nivel național, că am instigat ...Și-am întrebat și eu; ”la ce am instigat?’’ , le-am spus că n-am avut nimic de demonstrat, că atâta timp cât școala nu-mi impune o ținută obligatorie pot purta ce vreau și cam atât...Ba nu, mai e ceva, pe facebook am fost amenințată cu moartea, înjurată și făcută țigancă. Cine te-a amenințat? Unul, Zsolt Lendvay Simon. Vă citesc ? Da...Chiar te rog... Moarte Sabina Elena !!! Trăiască Ungaria Mare ... Ținutul Secuiesc în libertate, Ardealul nu-i România, România-Țigănia, p...a mă-tii țigan S.E. Nu e cam ciudat că tocmai de ziua maghiarimii v-ați ales să purtați însemne tricolore? Povestea e mai veche. De 1 Decembrie au venit mai mulți colegi maghiari cu tricouri cu harta Ungariei Mari și cu un steag unguresc. Când noi am cântat imnul național, au început să huiduie și să ne facă semne obscene. Mai mult ei au instigat prin ceea ce-au făcut de 1 Decembrie. Și-atunci nu a fost afectată imaginea școlii? Nu i-a chemat nimeni la Direcțiune? Nu, nu s-a legat nimeni de ei ! Directorul, care spunea că nu se face politică în școală face parte din UDMR? Da! Update 1: Diriginta pune paie pe foc Pentru că și astăzi Sabina împreună cu o colegă au avut „tupeul” să vină la școală purtând bentița tricoloră, doamna dirigintă a luat decizia să le trimită acasă de la repetițiile unei piese de teatru în care fetele jucau. Motivul, cităm; „instigare și atitudine nefirească, provocatoare...”. Întrebată fiind de ce i-a furat Sabinei bentița tricoloră, doamna dirigintă Baykoy Mihaela (fostă Vulpoi) a spus în doi peri că avea nevoie de ea să-și strângă părul. Update 2: Fostul prefect Codrin Munteanu: Aveam cunoștință de acest tip de manifestări Fostul prefect al județului Covasna Codrin Munteanu a confirmat pentru cotidianul.ro faptul că avea cunoștință de manifestările de natură separatistă din școlile din județ și că a atras de nenumărate ori atenția directorilor să nu mai facă politică în instituțiile de învățământ, inclusiv directorului de la școala în care învață Sabina. Sursa:http://www.cotidianul.ro/o-eleva-ame...colora-209265/ Dreptate pentru eleva tricolora amenintata cu moartea! Petitie catre Ministerul educatiei http://www.yousign.org/ro/tricolor[/COLOR] Descrierea petitiei Zarva mare la o scoala din Covasna dupa ce o eleva de clasa a IX-a s-a afisat la ore cu o bentita tricolora. Colegii de la limba maghiara au huiduit-o si batjocorit-o, iar diriginta i-a cerut sa dea jos bentita, sustinand ca este o provocatoare si ca strica imaginea scolii. Mai mult, eleva risca sa fie exmatriculata pentru propaganda romaneasca. Ca si cum nu era de ajuns, eleva a primit si amenintari cu moartea pe o retea de socializare, mai mult ca sigur de la niste unguri frustrati. Nu ne vine a crede ca un cetatean roman care poarta insemnurile tarii sale poate fi persecutat chiar in Romania (reamintim ungurilor ca Tinutul Secuiesc este si va fi Pamant Romanesc!). Cerem sa se faca dreptate in cazul acestei eleve, cerem Ministerului Educatiei sa IA MASURI URGENTE IMPOTRIVA dirigintei si a directorului scolii respective. Sa fie DEMISI si cei din consiliul profesoral si eventual tot INSPECTORATUL SCOLAR COVASNA, care se ocupa cu persecutarea romanilor! Read more: http://www.yousign.org/ro/tricolor#ixzz2O9i2W3vX |
|
||||
|
||||
![]()
Eu zic să ne păstrăm calmul.
|
||||
|
||||
![]()
daca Sabina Elena ar fi fost fiica ta, ti-ai fi pastrat calmul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-ar trebui schimbati bozgorii aia de la conducere |
|
|||
|
|||
![]()
Brașov: Alături de Sabina
Sabina, elevă a unui liceu din Covasna a fost amenințată cu moartea, după ce împreună cu câțiva colegi au mers la liceu cu steaguri tricolore și au mărșăluit pe holurile instituției de învățământ. Pe lângă faptul că a fost amenințată cu moartea, Sabina este și anchetată pentru "instigare la violență". Astfel, în semn de solidaritate cu Sabina și colegii ei, vineri [22.03.2013] de la ora 16.00 , în Piața Sfatului (BRASOV) vom afișa tricolorul și vom intona imnul "Deșteaptă-te române". Anunță prietenii, rudele, persoana iubită, cunoscuții și vino și tu. Last edited by antiecumenism; 21.03.2013 at 13:32:53. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acuma chiar, intr-o fantasma, le-am adunat pe toate vulpoaicele astea si cu sefii lor din solda Budapestei si le-am tintuit, cu bolduri imense care le strapung piepturile unguresti ca tepele Marelui Vlad de pe vremuri si le fixeaza la peretele infamiei. La Zidul Plangerii. Pluton, pregati.......ti arm' !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În schimb aș fi sfătuit-o să nu aibă o atitudine provocatoare și să evite intrarea în situații de genul ăsta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 21:24:19 |
POCAINTA ROMANIEI | iosif | Pocainta | 90 | 16.08.2011 04:07:59 |
De ziua Romaniei... | silverstar | Generalitati | 2 | 01.12.2008 15:10:39 |
DESTEPTAREA ROMANIEI??? | MARIUS_DANIEL | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 8 | 29.05.2007 19:41:36 |
|